да совсем зажрались. дороже 2000 долларов Каньен у них недорогойdim_rom:о "5 прелестях дешёвых велосипедов")))
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
murzik
Member
Gekko на максималках
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-ve ... abf3b064b6
deore +вилка, завищена ціна, імхо
по суті те, що потрібно було зробити з мої Гекко - заміна вилки, покришок\колес, винос, педалі.
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-ve ... abf3b064b6
deore +вилка, завищена ціна, імхо
по суті те, що потрібно було зробити з мої Гекко - заміна вилки, покришок\колес, винос, педалі.
-
leif
Member
катнув зраночку 30км в zwift поки за вікном стрьомно навіть по вулицях ходити бо кожен день як мінімум кілька людей в місті потрапляють в лікарні з травмами отриманими від падіння криги і снігу з дахів.
штука класна, постійно катаюсь, майже кожен день. але вже направду так хочеться виїхати на вулиці покатати, скоріше б сезон. цікаво, мабуть, буде виїхати в березні-квітні вже в формі і готовим одразу катати довгі дистанції без кількох тижнів вкатування після зимової сплячки
штука класна, постійно катаюсь, майже кожен день. але вже направду так хочеться виїхати на вулиці покатати, скоріше б сезон. цікаво, мабуть, буде виїхати в березні-квітні вже в формі і готовим одразу катати довгі дистанції без кількох тижнів вкатування після зимової сплячки
-
Dark-seer
Member
на улице кататся совсем другая история, особенно если есть возможность гдето катать где не очень много машин и хотяб минимальная природа
-
leif
Member
та ну, навіть і порівнювати немає сенсу, реальне катання доставляє в рази більше, але станок краще ніж нічого, на безриб'ї, як то кажуть.Dark-seer:на улице кататся совсем другая история
до того ж саме тримати-розкачати фізичну форму на станку направду ефективно за рахунок усіх цих інтерактивних тренувань, вимірювання потужності і т.д.
-
Hotspur
Member
https://www.pinkbike.com/news/bike-chec ... -life.html очень рукастый человек конечно
-
dead_rat
Member
Первая нормальная поездка в сезоне.
Погода шик +12, солнышко, проехались примерно 65 км по окрестностям. Зря не делал фоток. Куча народу на шоссерах, один красивее другого: Пинарелло, с-воркс, Бьянки и далее по списку.
Ощущения классные, но физуха просто днище, чувствую себя пенсионером. Пелотоны обгоняли нас как стоячих
Погода шик +12, солнышко, проехались примерно 65 км по окрестностям. Зря не делал фоток. Куча народу на шоссерах, один красивее другого: Пинарелло, с-воркс, Бьянки и далее по списку.
Ощущения классные, но физуха просто днище, чувствую себя пенсионером. Пелотоны обгоняли нас как стоячих
-
Hotspur
Member
dead_rat я тоже думаю если погода будет на неделе открыть сезон
-
mumu
Member
тут тільки розтавати почало, тижні два чекати мінімум, щоб трохи підсохло. В лісі ще довго сніг лежатиме з багном
-
leif
Member
вітаю з відкриттямdead_rat:Первая нормальная поездка в сезоне.
Погода шик +12, солнышко, проехались примерно 65 км по окрестностям
пофоткай наступного разу, якщо не в облом буде, цікаво.dead_rat:Зря не делал фоток
та як завжди, друга половина березня, якщо все буде ок, без аномалій як 13 року в Києві. наступні два-три тижні погода точно буде прохолодною, брудною і бридкою. ентузіастів (і кур'єрів глово), звичайно, нічого не зупинить, але особисто я почекаю більш сприятливих умов.mumu:тижні два чекати мінімум
-
Dark-seer
Member
дорогобагатоHotspur:https://www.pinkbike.com/news/bike-chec ... -life.html очень рукастый человек конечно
Отправлено спустя 24 секунды:
везет тебе, у нас везде снеголедdead_rat:Первая нормальная поездка в сезоне.
-
dead_rat
Member
Спасибо, повеселили.dim_rom:Действительно, на фоне какого ещё вела можно рассказать о "5 прелестях дешёвых велосипедов")))
Своя логика у них есть:
До 2000$ - дошевые, лоу энд так сказать
До 5000$ - крепкий середняк
До 10к$ - высокий уровень
Главное убелить покупателя, что ему нужен велик за 10к$
-
leif
Member
-
Hotspur
Member
бюджетный хороший вел если по скидкам ну в глазах большинства не велосипедистов очень хорошийdead_rat:До 2000$ - дошевые, лоу энд так сказать
P S что сейчас будетс ценами на велы я не знаю, может они турней поставят и будут продавать за 2000 долларов. дурдом он везде дурдом
-
dead_rat
Member
Да, успел купить шоссер себе и жене, сейчас боюсь даже смотреть на цены.Hotspur:что сейчас будетс ценами на велы я не знаю, может они турней поставят и будут продавать за 2000 долларов. дурдом он везде дурдом
Если бы знал, что хорошо пойдет, то брал бы по-дороже.
-
leif
Member
максимум +20% в окремих випадках. в основному +10-15%. тобто "бюджетний" велосипед за 2к баксів в гіршому випадку став коштувати 2400, в більшості випадків 2200-2300. неприємно, але якщо вже купуєш байк за такі гроші то 10-15% вже якось можна нашкребти. краще ніж рік-два чекати і то не факт що ціни знизяться. бо, як воно зазвичай буває, дорожчає швидко й легко, а дешевшає повільно і не ясно чи взагалі дешевшаєdead_rat:сейчас боюсь даже смотреть на цены
-
dead_rat
Member
Да, как раз Rose X Lite и стал 2300, не особо страшно, но и пересаживаться на него смысла ноль.leif:тобто "бюджетний" велосипед за 2к баксів в гіршому випадку став коштувати 2400, в більшості випадків 2200-2300
Знал бы, купил бу Пинарелку за пол цены, вот это огонь
-
Hotspur
Member
ну что девочки велов нет и не будет
-
Gavri1a
Member
да кому они нужны ваще... все кто хотел уже купили)))
-
Rhizone
Member
Еще не всеGavri1a:да кому они нужны ваще... все кто хотел уже купили)))