Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
leif
Member
вело кур'єри у Львові взагалі термінатори якісь: дощ сніг мороз -10, завжди їздять, але постійно бачу людей, що катаються і заради фану зараз. я б хіба що на фетбайку чи електро підвісі поїхав би десь за місто катнув в таку погоду, але у мене немає ні першого ні другого тому станок і норм
місцевий львівський клуб шосерів поїхав нині в Турцію і там катаються, викладають сторіз і зрідка фотки, виглядає дуже прикольно, теж би хотів якось такий зимовий відпочинок спробувати, тим паче в компанії: https://www.instagram.com/makebacycling/
направду шкода, що мушу переїхати зі Львова на початку квітня і не покатаюсь з цими хлопцями, як планував на сезон. трохи спілкувався з ними, класний клуб. хоча в Києві шосеро-двіжуха ще більше, звичайно, і теж народ має бути непоганий там, принаймні я сподіваюсь
місцевий львівський клуб шосерів поїхав нині в Турцію і там катаються, викладають сторіз і зрідка фотки, виглядає дуже прикольно, теж би хотів якось такий зимовий відпочинок спробувати, тим паче в компанії: https://www.instagram.com/makebacycling/
направду шкода, що мушу переїхати зі Львова на початку квітня і не покатаюсь з цими хлопцями, як планував на сезон. трохи спілкувався з ними, класний клуб. хоча в Києві шосеро-двіжуха ще більше, звичайно, і теж народ має бути непоганий там, принаймні я сподіваюсь
-
Hotspur
Member
тут только плюсовик или фет на хорошей резине спасет. и навыки. было вечером по колено снега, и фет не проедетJeron:У меня коллега по работе после вчерашней поездки на веле с центра на Троещину, сегодня приехала общественным транспортом. Под снежной кашей льда не видно, очень сильно водило...
-
Jeron
Member
Навыков у нее хватает - за эту зиму она только второй раз без велаHotspur:тут только плюсовик или фет на хорошей резине спасет. и навыки. было вечером по колено снега, и фет не проедетJeron:У меня коллега по работе после вчерашней поездки на веле с центра на Троещину, сегодня приехала общественным транспортом. Под снежной кашей льда не видно, очень сильно водило...
-
leif
Member
і це вона кожного разу з трої в центр і назад на роботу катає?Jeron:за эту зиму она только второй раз без вела
-
Jeron
Member
Ну да. 21-22 км туда и обратно, через Труханов и Пешеходный мост.leif:і це вона кожного разу з трої в центр і назад на роботу катає?Jeron:за эту зиму она только второй раз без вела
До первого снега и я ездил, но потом жена скандал устроила, что я ей лето испортил (в июне лег неудачно на Трухановом - левая ключица ) , до тепла езжу с Оболони на метро.
А вообще у нас из 8 человек только двое безвелосипедных. Проблема - когда вся смена 5-6 человек приехжают на велах, их ставить некуда .
Двое с Оболони, и по одному с Троещины, Харьковского, Сырца и Шулявки .
-
leif
Member
для зимових умов солідноJeron:21-22 км туда и обратно
-
leif
Member
кому там велосипеди дорогі?
1180 євро по знижці за фул карбон шосер на 105 групі!
https://www.decathlon.ua/uk/p/301046-35 ... lsize-200l
оце так смачна пропозиція в наші часи, відгуки чудові про нього, по оглядах теж нахвалюють. забирайте, а то я куплю собі третій шосер і дружина мене точно вижене з хати
1180 євро по знижці за фул карбон шосер на 105 групі!
https://www.decathlon.ua/uk/p/301046-35 ... lsize-200l
оце так смачна пропозиція в наші часи, відгуки чудові про нього, по оглядах теж нахвалюють. забирайте, а то я куплю собі третій шосер і дружина мене точно вижене з хати
-
3-14
Member
leif
Огонь! Я б купив мені мій фулл-карбон orca на тіагрі вийшов дорожче.
Огонь! Я б купив мені мій фулл-карбон orca на тіагрі вийшов дорожче.
-
murzik
Member
Шосери фігня
-
Jeron
Member
leif
Меня за шоссер жена убьет
Меня за шоссер жена убьет
-
leif
Member
murzik:50 км\ч не можу взяти, нафіга та 3 передача ...
а як же ж оце от все, пане мурзіку?murzik:жажда скорости погубит
на 3.5бар катит явно лучше, не дай бог навернуться на 45-50 кмч
Відправлено через 12 хвилини 27 секунди:
небезпечно, звичайно, з нашою "культурою" на дорогах, нічого не скажеш.Jeron:Меня за шоссер жена убьет
-
Hotspur
Member
водители могут успеть раньшеJeron:Меня за шоссер жена убьет
-
murzik
Member
leif
Пан мурзік доганявся. Хочу мтб
Пан мурзік доганявся. Хочу мтб
-
leif
Member
в кожному типі велосипедів свій прикол, ще й від того де живеш і катаєш залежить. я от розраховував на своєму шосері з 38 гумою кататись у Львові, коли купував і в принципі мав уявлення де і як можна їздити саме на такому байку. аж раптом переїжджаю в Київ назад...навіть не уявляю як там з цим справи зараз, у мене саме в Києві ніколи велосипеду не було за 10 років, що там прожив. ну нічого, щось придумаю, сконтактуюсь з місцевими камікадзе на шосерах, вони ж десь катаються собі. 3-14 якось скидав канал на ютубі київського любителя шосейного велоспорту, їх там досить багато їздить.murzik:Хочу мтб
-
Hotspur
Member
правильно у нас есть печенькиmurzik:Хочу мтб
-
Crossbow
Member
кто сегодня ездил ? признавайтесь ))
Я вечером домой превозмогал, против ветро-снега в "морду-лица", только очки и спасают
Мурзик, давай-давай, перебирайся в лагерь МТБ.
Я вечером домой превозмогал, против ветро-снега в "морду-лица", только очки и спасают
Мурзик, давай-давай, перебирайся в лагерь МТБ.
-
Барбарис
Member
Crossbow, та ну нафиг. По городу еще так-сяк, а мне по трассе с утра(только центральные полосы более-менее, крайние в снегу и льду, полно летящих авто) - вообще не в кайф. К вечеру могут и все 4 прочистить, но трафик, неадекваты и отсутствие обочин отбивают всякое желание.
-
Hotspur
Member
очень полезное видео
Отправлено спустя 9 минут 48 секунд:
Отправлено спустя 9 минут 48 секунд:
снега 50 смCrossbow:кто сегодня ездил ? признавайтесь ))
-
murzik
Member
Глово їздить
-
Crossbow
Member
https://youtu.be/YgOVW4MPuJoHotspur:снега 50 см
Отправлено спустя 35 секунд:
ой... многим из них нужно вообще объяснять как не убивать колени, а то ездят на полусогнутых.murzik:Глово їздить