Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Sanьka
Member

Повідомлення

leif: і оцей на додачу:
о боги... зачем?
Терена 4м хватит.
Купи лучше Кобру струйную , она эффективна в закрытых помещениях (где терен применять нельзя.)
leif
Member

Повідомлення

GeeK
Добре що тепер вас з WakeMe двоє відписались у флудилці, можна буде зробити більш чіткий висновок про потенціал цього кіту на інтелі 1151 :)
Sanьka:о боги... зачем?
дружині дам, або просто нехай полежить. вчора я пошкодував, що у мене не було в запасі такої штуки.
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:дружині дам, або просто нехай полежить. вчора я пошкодував, що у мене не було в запасі такої штуки.
Тем боле не покупай барахло. Терен и Кобра годные средства. Остальное маркетинг шляпа.

Отправлено спустя 37 секунд:
Блин а мне надо как то стать дружинником, что бы поновить разрешение на травмат :(
DarkJoney
Member

Повідомлення

leif
У меня на улице живет умалишенная *дальше против правил форума* дворничиха-алкоголичка, и она держит у себя стаю приблизительно 15 собак, часть из которых она выводит 3 раза в день. Собаки больные, кидаются на все, что движется, бывало загрызали друг-друга. Кусали людей ессено тоже. Эта тварь всех шлет и проклинает если что-то ей за ее шизу сказать. Как какая-та псина дохнет, она хоронит перед домом и в течении пару дней находит замену, т.е у нее стабильное количество. Полиции все равно, мерии Трухи 15-35 тоже, лишь 1 раз когда кого-то важного псарня цапнула, 1 псину забрали.

Вообщем, так как я живу на 1 месте всю жизнь, я за все годы пару раз сам отбивался, отбивал детей, и.т.д....
Что я скажу... Ультразвуковой отпугиватель в большинстве случаев работает. Мелкое сразу убегает, средние тоже бегут, большие не уходят, но остаются на растоянии. Тереном я тоже их поливал, минус в том, что пока струя долетит может быть уже поздно... Электрошокер тоже норм работает, но большие тоже в замешательстве, не убегают, лают как резанные. Главное ведь уйти целым, чтобы псарня не тронула, а что-то сильнее нельзя - законы ведь попринимали разные... Так что, чисто чтобы предупредить атаку, можно то и то юзать. У меня ультразвуковой желтый такой, у вьетнамца на 7км покупаю, но али тоже видел.
Как бы стоит он недорого, можешь попробовать. А вообще, ненавижу, когда гуляет огромная псина без намордника и поводка, жаль, никаких санкций применить нельзя... Я пару раз рано утром выезжал из дому, замечал какого-то дебила с такой же овчаркой, которая как конь носилась по улице.

ЗЫ, балончик этот по ссылке интересный, но я хочу кобру взять.
HappyBird
Member

Повідомлення

Sanьka
Нафига оно тебе

Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
Пс у нас с братом хоть собаки и не из агрессивных но выгуливаем только Ина поводке :/ брат свою ещё и в наморднике :gigi:
leif
Member

Повідомлення

DarkJoney
на жаль, такого дуже багато :( при чому я зовсім близько до центру живу, ніби ж туристичне місто, купа іноземців, логічно було б слідкувати, щоб якомусь п'яному норвежцю шматок дупи не відкусили (хоча б чисто з точки зору туристичної привабливаості міста), але всім по цимбалах :facepalm:
а УЗ відлякувач якусь конкретну модель вартує брати чи байдуже?

Відправлено через 1 хвилину 8 секунди:
HappyBird:Пс у нас с братом хоть собаки и не из агрессивных но выгуливаем только Ина поводке брат свою ещё и в наморднике
я виріс з такою точно ж німецькою вівчаркою, як на мене вчора кинулась. чудово знаю її бойові можливості. свою з повідка спускав тільки якщо на машині кудись в поле завозив, де людей в радіусі пару км не було.
Scoffer
Member

Повідомлення

Я взагалі за тотальну заборону собак в квартирах.
В основному через гімна, особливо взимку. Коли собачатники не можуть пнути свою тварюку щоб вона не серла прямо на дорозі.
Повбивав би. І собак, і собачатників.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Scoffer
+ по поводу говна, я хожу каждый день через стадион, стадион популярный на районе, в теплое время года. куча игроков в футбол, баскетбол, мамашки с детями и колясками, просто люди на пробежки и 100500 собачатников и все обосрано, никто не убирает :-/
leif
Member

Повідомлення

це такі прості і максимально зрозумілі ніби-то речі, навіть обговорювати немає чого, але для бидла — ядерна фізика :facepalm:
тільки супер жорсткий контроль і "репресії" цьому допоможуть, але у нас до цього як до місяця :-/
D1mmoN
Member

Повідомлення

Dark-seer
На нашем стадионе та же ерунда, куча народу, но все засрано :weep:
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
У нас не знають як бюджет наповнити. Так штрафами. Взяти собак, куриво в заборонених місцях і порушення пдд - за місяць річний бюджет можна наколядувати :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
Підтримую по всіх пунктах, я б сам копам дзвонив за паління де попало, за собак і т.д, якби знав, що це хоч якось працює. Я вчора тіпам з собаками так і сказав, що дзвоню копам, а тіпи одразу втекли, навіть не стали зі мною спречатись. Але що я копам буду казати, коли вони через пів години під'їдуть? :)
D1mmoN
Member

Повідомлення

leif
У людей нет боязни неотвратимости наказания, за свои противоправные действия. Плюс окружающим, за редким исключением, наплевать :-/
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Вони ніколи в житті не приїдуть. Я якось телефонував як толпа бидла відкручувала шкільний паркан на метал. Думаєш хоч хтось приперся? А вони там увесь день орудували, і шкільний двір тепер без огорожі.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
Я викликав останній раз коли мені якісь алкаші горлопанили пісні під балконом, через 15 хв всіх розігнали.
D1mmoN:У людей нет боязни неотвратимости наказания, за свои противоправные действия.
Обнагліли всі в доску, це факт. Даєш суворих копів як в штатах і патрулі через кожні 2 хв. :gigi: я б на це навіть податків більше платив
anatolikostis
Member

Повідомлення

в Польше на собачку нужно получать разрешение на содержание и бабло платить, ну и бегать следом с совком и кулечком - бездомных собакенов там практически и не видел :rotate:
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Це напівміри.
Хочеш собачку - купляй собі приватний будинок, двір, і тримай там на здоров'я.
Можна навіть не прибирати за нею в дворі, якщо подобається ходити по гімнам :D
jimbo
Member

Повідомлення

leif:Даєш суворих копів як в штатах і патрулі через кожні 2 хв. я б на це навіть податків більше платив
только нынешний состав мусарни к стенке без разговоров процентов на 90. Кроме разбивания приусов - толку нуль.
Востаннє редагувалось 04.12.2019 15:01 користувачем jimbo, всього редагувалось 1 раз.
D1mmoN
Member

Повідомлення

leif
Да, там они работают жестко. Мордой в пол всех, потом разбираться , кто прав кто виноват. Не дай Бог прыгаешь\выступаешь, ногу прострелили и все .. По другому наш люд не понимает, на жаль :(
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
нє, ну маленькі 5-6 кг. нехай живуть, а то так і котів заборонять. а от ті, що більші і можуть дитину загризти маленьку — таких тільки в приватних будинках. це взагалі формене знущання над собакеном в квартирі його тримати... як згадаю скільки мої нарізали за добу по тих 6 сотках навіть за умови щоденного вигулу
Закрито