Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
torny
Member
Nikolaus Pen to Print, наприклад.
Такі програми й 20 років тому інували, але прогрес не стоїть, зараз такий софт має працювати точніше і швидше.
Такі програми й 20 років тому інували, але прогрес не стоїть, зараз такий софт має працювати точніше і швидше.
-
IvanCh
Member
в мене зараз свіженький rog flow x16.
Чи є якийсь офіційний спосіб апгрейднути озу та додати m2 без зльоту гарантії?
десь хтось таке робить?
Чи є якийсь офіційний спосіб апгрейднути озу та додати m2 без зльоту гарантії?
десь хтось таке робить?
-
Crossbow
Member
АСЦ. вони мають право.IvanCh: ↑ 22.09.2023 17:47Чи є якийсь офіційний спосіб апгрейднути озу та додати m2 без зльоту гарантії?
десь хтось таке робить?
-
Yalg
Member
Если на смартфоне врубить ВПН и раздать интернет на пк, он будет раздаваться сразу с ВПН?
-
murzik
Member
Yalg
протестуй на практиці
протестуй на практиці
-
MobileLord
Member
Кто-то слышал про powerup.ua? Думаю там мон заказать, отзывы вроде норм.
-
Engineer_1988
Member
https://thehost.ua/domains/whois/powerup.uaMobileLord: ↑ 29.09.2023 13:36 Кто-то слышал про powerup.ua? Думаю там мон заказать, отзывы вроде норм.
-
MobileLord
Member
Ага, увидел что там развод с монобанком как на таче.Engineer_1988: ↑ 29.09.2023 14:43https://thehost.ua/domains/whois/powerup.uaMobileLord: ↑ 29.09.2023 13:36 Кто-то слышал про powerup.ua? Думаю там мон заказать, отзывы вроде норм.
-
Engineer_1988
Member
я никакого разводане увидел, зато хорошая кредитная программа), так шо..
-
MobileLord
Member
Там на сайте одна цена за часть указана, а когда оформляешь цена уже другая. Фактически комиссию за кредит на тебя перекладывают, этим грешат некоторые сайты. К монобанку вопросов нет.Engineer_1988: ↑ 29.09.2023 15:49я никакого разводане увидел, зато хорошая кредитная программа), так шо..
-
Donate
Member
Ноуп тільчи через рутYalg: ↑ 25.09.2023 10:19 Если на смартфоне врубить ВПН и раздать интернет на пк, он будет раздаваться сразу с ВПН?
-
MobileLord
Member
Кто с Днепра посоветуйте крутого барбера.
-
_nic
Member
може хтось знає де чи в кого можна замовити перевірку однієї особи в цій https://youcontrol.com.ua/people/ системі ?
-
murzik
Member
раніше ж не було такого це з чорних кварталів пішло? де мужики стрижуть і бриють мужиків?MobileLord: ↑ 29.09.2023 18:15 Кто с Днепра посоветуйте крутого барбера.
-
IvanCh
Member
murzik
якраз навпаки,
це пішло з 18 століття, коли частина перукарів вирішила працювати на білих маскулінних господ а не на білих жінок.
якраз навпаки,
це пішло з 18 століття, коли частина перукарів вирішила працювати на білих маскулінних господ а не на білих жінок.
-
Galactick
Member
У мене трішки дурнувате питання: яку зробити перфорацію в боковій стінці корпусу ПК. У мене зараз одна стінка знята, бо з заводу це глухий прямокутник скла з яким все "закипає". Буду замовляти лазерну різку деяких деталей і хочу заодно там же й стінку в корпус. Але не можу визначитися з патерном і все таке. Краще зробити більше малих отворів чи менше великих? Візуально подобається як зараз робить Deepcool, наприклад.
- спойлер
- спойлер
-
murzik
Member
шуруповер і свердло по металу
-
7mindfields
Member
Якщо туди не будуть монтуватися вентилятори, то простіше вирізати по всій площі прямокутний отвір або взагалі зняти бокову кришку і замовити магнітну сітку тут на форуміGalactick: ↑ 02.10.2023 13:29 У мене трішки дурнувате питання: яку зробити перфорацію в боковій стінці корпусу ПК. У мене зараз одна стінка знята, бо з заводу це глухий прямокутник скла з яким все "закипає". Буду замовляти лазерну різку деяких деталей і хочу заодно там же й стінку в корпус. Але не можу визначитися з патерном і все таке. Краще зробити більше малих отворів чи менше великих? Візуально подобається як зараз робить Deepcool, наприклад.Чи не заморочуватися і замовити одну таку саму як та що уже є?
- спойлер
- Screenshot 2023-10-02 104253.pngScreenshot 2023-10-02 105236.png
- спойлер
- Screenshot 2023-10-02 111616.png
viewtopic.php?f=26&t=215122&hilit=Сітка, збережеться і естетика і функціональність з’явиться
-
Galactick
Member
7mindfields
Із сіткою цікаво, але хочеться щоб це було якось монолітно і мінімально прозоро, бо тягаю комп'ютер часто від робочого місця до телевізора і т.д. + відеокарту бокова стінка трішки підтримує в корпусі + лапша від проводів. Якби одна зі стінок була хоча б не зі скла, а з акрилу, то вже б сам в ній вирізав вентиляцію і сітку втулив
Із сіткою цікаво, але хочеться щоб це було якось монолітно і мінімально прозоро, бо тягаю комп'ютер часто від робочого місця до телевізора і т.д. + відеокарту бокова стінка трішки підтримує в корпусі + лапша від проводів. Якби одна зі стінок була хоча б не зі скла, а з акрилу, то вже б сам в ній вирізав вентиляцію і сітку втулив
-
Engineer_1988
Member
У них._nic: ↑ 01.10.2023 02:21 може хтось знає де чи в кого можна замовити перевірку однієї особи в цій https://youcontrol.com.ua/people/ системі ?
На час війни, всі реєстри є закритими , навіть для тих кто купив підписку .
Наприклад питання щодо перевірки заборгованості-виключно відповідальність того, кого перевіряєте.
Є знайомі? Тоді через податкову перевірити можна.