Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
GeeK
Junior
WakeMe:Обещали сегодня отправить, но пока ТТН не пришло. Я упоролся и заказал ещё один такой же в кэнеleif:WakeMe
а тобі той 4000мгц кіт доїхав за 2к грн?
Сьогодні маю забрати такий же кіт . Замовляв на Ельмірі. Не так щоб дуже потрібен був, але цікаво ж
-
HappyBird
Member
GeeK
Да шо ж за кит такой самому интересно уже
Да шо ж за кит такой самому интересно уже
-
Dark-seer
Member
-
Sanьka
Member
1 предложение от лагового комтрейдинга..... она точно есть?
-
GeeK
Junior
я так розумію, що поки що запаси вичерпалися. ну або вирішили ціну переглянути
-
Dark-seer
Member
ее разребли, пару дней назад та 20+ магазинов было
-
Sanьka
Member
-
анти__бот
Member
Угу за свои деньги топчег, а какая маман для ам4 топчег за свои?
-
Scoffer
Member
анти__бот
безвентиляторна на х570 за кілобакс
безвентиляторна на х570 за кілобакс
-
HappyBird
Member
Scoffer
Вентилятор это конечно зло, но и просить кило за мейнстрим мамку , они безумцы
Отправлено спустя 46 секунд:
Хм, интересно китайцы уже родили водоблок на хаб, или слишком мелкий получается
Вентилятор это конечно зло, но и просить кило за мейнстрим мамку , они безумцы
Отправлено спустя 46 секунд:
Хм, интересно китайцы уже родили водоблок на хаб, или слишком мелкий получается
-
Sanьka
Member
как говорят многочисленные обзоры, он практически бесшумный.HappyBird:Вентилятор это конечно зло,
Отправлено спустя 47 секунд:
Интересный вариант. Глянул на крепления Асуцов, вполне реально какой то мелкий от ГПУ . Типа свифтека.HappyBird:Хм, интересно китайцы уже родили водоблок на хаб, или слишком мелкий получается
-
leif
Member
а в актуальному конфігу яка пам'ять? модель в профілі не вказанаGeeK:Сьогодні маю забрати такий же кіт . Замовляв на Ельмірі. Не так щоб дуже потрібен був, але цікаво ж
і не дивно, на newegg найдешевший 4000мгц 16гб кіт продають за 114 баксівDark-seer:ее разребли, пару дней назад та 20+ магазинов было
Відправлено через 11 хвилини 10 секунди:
// вчора гуляв ввечері, якийсь рагуль-собачник (їх тут ціле кодло на районі ) вигулював свою дебільну вівчарку без повідка\намордника і вона на мене кинулась, коли я просто собі проходив неподалік і нікого не чіпав. не встигла вкусити, просто різко підбігла і гавкала в атакувальній позиції, але мені не сподобалась ситуація, собака величенька. ніхто не підкаже, краще газовий балончик взяти для таких випадків чи оці ультра звукові відлякувачі теж працюють?
-
Sanьka
Member
Да.leif:краще газовий балончик взяти
ТЕРЕН 4М самое оно.
Там и газ и сам звук отпугнет.
Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
И ни в коем случае небрать китайское барахло. Только Терен/Черемуха на основе хлорацетофенона
-
remete
Member
береш з дому освіжувач повітря і запальничку і влаштовуєш фаєр шоу і собаці і власнику... буде хот дог...leif:краще газовий балончик взяти для таких випадків чи оці ультра звукові відлякувачі теж працюють?
Востаннє редагувалось 04.12.2019 13:05 користувачем remete, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
Sanьka
а воно довготривалих наслідків для собаки не матиме, якщо прям в морду приснути?
покалічити не хочеться, тварина не винна, що в неї у господаря IQ на 3 вище ніж у неї
а воно довготривалих наслідків для собаки не матиме, якщо прям в морду приснути?
покалічити не хочеться, тварина не винна, що в неї у господаря IQ на 3 вище ніж у неї
-
GeeK
Junior
leif
1 кіт Crucial Ballistix (BLS2K8G4D30AESBK)
2 кіт G.skill Ripjaws V (F4-3000C15D-16GVKB)
хочу спробувати крушіали разом з новим кітом завести, бо 2 кіт г-скілів явно псує всю малину
1 кіт Crucial Ballistix (BLS2K8G4D30AESBK)
2 кіт G.skill Ripjaws V (F4-3000C15D-16GVKB)
хочу спробувати крушіали разом з новим кітом завести, бо 2 кіт г-скілів явно псує всю малину
-
Sanьka
Member
мультиков пересмотрел?remete:береш з дому освіжувач повітря і запальничку і в
Терен 4М лучшее средство. Я не раз проверял не только на собаках, а еще и на свидетелях Иеговы.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Все будет хакей.leif:Sanьka
Мой друг в киеве( когда страдал скинхедством, а я будучи курсантом МВС поставлял ему много баллончиков) пробовал их действие многократно и разнообразно. Ни один испытуемый не пострадал...сильно
-
remete
Member
хот дога захотелось...Sanьka:мультиков пересмотрел?
leif
ничего собаке не будет... будет нос чесать усиленно, чихать, может слезами заливаться... полчаса и очухается...
-
leif
Member
дякую, товариство замовив терен 4м і оцей на додачу:
https://oborona911.com.ua/gazovye-ballo ... -anti-hund
https://oborona911.com.ua/gazovye-ballo ... -anti-hund