COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

В некоторых странах пандемия COVID-19 может закончиться в 2022 году и превратиться в сезонное заболевание, сообщает Reuters по итогам общения с более чем десятью экспертами в области заболеваний. Эпидемиологи прогнозируют, что в странах, которые первыми выйдут из пандемии, будет одновременно высокий уровень вакцинации и естественный иммунитет среди людей, переболевших COVID-19. Это могут быть США, Великобритания, Португалия и Индия. https://nv.ua/world/countries/kogda-zak ... 93678.html

хорошие новости, ну посмотрим
SilberV
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.11.2021 19:21 Вот с масками вообще не понимаю. Ладно прививку не делают из-за боязни халатности медицинской системы, малого срока исследований и т.д. Но намордники то никак плохо на здоровье не могут повлиять.
В итоге в маске в одном транспорте всегда не больше 3-4х людей, из них один водитель :facepalm:
А после вакцины так и вовсе про маску забывают, бессмертные
Прививки не делают не потому что есть какое-то аргументированное мнение против, а потому что пропаганда неимоверно раскрутила свою деятельность. Учитывая, что многим вообще свойственно бояться нового, получается то, что получается. Великовозрастные инфантилы, которые просто из принципа не делают, что им "старшие" (в данном случае - медики, МОЗ, кабмин и т.д.) говорят.
Hum: 03.11.2021 19:59 Такое чувство было, что я шпион глубоко в тылу врага или преступник-рецидивист, скрывающийся от ищеек :facepalm:
Всё норм, антиваксеры должны страдать.
Skoda: 03.11.2021 20:07Не знаю, я не перевіряв інфу :dontknow: але якось не прикольно.
Это, кстати, официальный лозунг антиваксеров, если кто не знал.
Wanderdekken
Member

Повідомлення

SilberV: 04.11.2021 01:31
DuckRider: 03.11.2021 19:21 Вот с масками вообще не понимаю. Ладно прививку не делают из-за боязни халатности медицинской системы, малого срока исследований и т.д. Но намордники то никак плохо на здоровье не могут повлиять.
В итоге в маске в одном транспорте всегда не больше 3-4х людей, из них один водитель :facepalm:
А после вакцины так и вовсе про маску забывают, бессмертные
Прививки не делают не потому что есть какое-то аргументированное мнение против, а потому что пропаганда неимоверно раскрутила свою деятельность. Учитывая, что многим вообще свойственно бояться нового, получается то, что получается. Великовозрастные инфантилы, которые просто из принципа не делают, что им "старшие" (в данном случае - медики, МОЗ, кабмин и т.д.) говорят.
Hum: 03.11.2021 19:59 Такое чувство было, что я шпион глубоко в тылу врага или преступник-рецидивист, скрывающийся от ищеек :facepalm:
Всё норм, антиваксеры должны страдать.
Skoda: 03.11.2021 20:07Не знаю, я не перевіряв інфу :dontknow: але якось не прикольно.
Это, кстати, официальный лозунг антиваксеров, если кто не знал.
Подруга знайомої після вакцини через 2 години отримала інфаркт. В 21 рік. Дякую, обійдуся без вакцини
Paradox1306
Member

Повідомлення

Wanderdekken: 04.11.2021 08:15 Подруга знайомої після вакцини через 2 години отримала інфаркт. В 21 рік. Дякую, обійдуся без вакцини
Подругу знакомой сбила машина через 2 часа после того как она попила кофе. спасибо, обойдусь без кофе
Norbertano
Member

Повідомлення

Подругу знакомой сбила машина через 2 часа после того как она попила кофе. спасибо, обойдусь без кофе
Это описывает тебя, как человека так себе, юморить на теме смерти другого человека. Но ты тут не один такой, Хацпур был замечен в пляске на костях.
Я надеюсь, в жизни ты или твои близкие не столкнуться с подобным.
mgerchik
Member

Повідомлення

блин, я вот читаю эту тему с самого начала, и мысли только одни,
народ (как те так и другие), вам еще не надоело?
Scoffer
Member

Повідомлення

Исследователи из Департамента природных ресурсов Айовы пришли к выводу, что SARS-CoV-2 широко распространяется в популяции диких оленей. Они обнаружили вирус у оленей как в дикой местности, так и в охотничьих угодьях.
А ви вже привили своїх оленів?
Paradox1306
Member

Повідомлення

Norbertano: 04.11.2021 08:54
Это описывает тебя, как человека так себе, юморить на теме смерти другого человека. Но ты тут не один такой, Хацпур был замечен в пляске на костях.
Я надеюсь, в жизни ты или твои близкие не столкнуться с подобным.
не нужно пытаться мне это приписать. вся эта ветка с таким подходом "пляска на костях", любое обсуждения любой темы где кто-то умирает тоже пляска на костях. слабо набрасываешь :lol:

Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
во сколько вчера разошлись антипрививочники?
tcpdump
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.11.2021 09:14А ви вже привили своїх оленів?
Вони збиваються в стада з плакатами і не хочуть

Отправлено спустя 7 минут 19 секунд:
Paradox1306: 04.11.2021 09:22во сколько вчера разошлись антипрививочники
Є ось таку новина від 18.37 https://www.google.com/amp/s/bigkyiv.co ... ahova/amp/
Я не киянин, джерело бачу перший раз, послухав би киян щодо цього.
_nic
Member

Повідомлення

Сделаю прививку, когда пунктов вакцинации будет достаточно что бы 4 часа в очереди не стоять. Т.е. никогда :laugh:
mgerchik
Member

Повідомлення

_nic: 04.11.2021 10:01 Сделаю прививку, когда пунктов вакцинации будет достаточно что бы 4 часа в очереди не стоять. Т.е. никогда :laugh:
достаточно пунктов вакцинации чтобы не стоять 4 часа в очереди было два месяца назад
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.11.2021 21:17японцы так и делают. продолжительность жизни их и мудрогонариду можешь сравнить
1) ти зараз реально пов'язав маски з тривалістю життя? пруфів не буде, правильно?
2) знаєш як організувати мінімальну смертність і максимальну тривалість життя в окремому суспільстві?

заборонити і обмежити більшу половину того, що зараз роблять люди для дозвілля, на додачу, ввести, наприклад, глобальні комендантські години з метою скорочення смертності, повністю переформатувати суспільне життя, заливши в ньому тільки най-най необхідніше як в періоди локдаунів. смертність впаде дуже відчутно. але нафіга таке життя?

"долгая счастлівая жизнь", як Лєтов співав
Andrey2005
Member

Повідомлення

leif: 04.11.2021 10:30ти зараз реально пов'язав маски з тривалістю життя?
А ти віриш що вдихання забрудненого повітря з вірусами та бактеріями корисне для здоров'я? Очевидно що літня людина може не перенести черговий сезонний грип та інші "корисні" хвороби. А навіть якщо перенесе, то це істотно підкосить здоров'я.
Інша справа що завжди повинна бути розумна "золота середина" а не 2 варіанти "жити в ізольованій капсулі" або "взагалі начхати на гігієну" наприклад як облизували кришки унітазів щоб довести що ковіду не існує (і це було не до нашої ери, а зовсім недавно)
leif
Member

Повідомлення

Andrey2005: 04.11.2021 10:56А ти віриш що вдихання забрудненого повітря з вірусами та бактеріями корисне для здоров'я?
я ж кажу, ти з такою логікою далеко підеш
Andrey2005
Member

Повідомлення

leif: 04.11.2021 10:30"долгая счастлівая жизнь", як Лєтов співав
І як він, довго прожив? 40 років і все. Зате мабуть ні в чому себе не обмежував :up: :gigi:
Leeman
Member

Повідомлення

_nic: 04.11.2021 10:01 Сделаю прививку, когда пунктов вакцинации будет достаточно что бы 4 часа в очереди не стоять. Т.е. никогда :laugh:
В торговых центрах обычно очередей почти нету. ;)
Skoda
Junior

Повідомлення

Та тут ще принцип "збереження енергії", тобто ми вбиваємо один вірус (зменшуємо популяцію), а на місце нього стає щось інше. Наприклад- алергія.

Якщо людина завжди в соціумі- то його імунна система працює постійно і бореться з вірусами, які навіть мають мутацію (це дуже актуально для здорової духом і тілом людини). Якщо ж ізолювати повністю- то конкретна вакцина не панацея, як на мою думку.
leif
Member

Повідомлення

Andrey2005: 04.11.2021 11:03І як він, довго прожив?
:facepalm:

ми про соціум в цілому, а не про окрему людину. я згадав його пісню як доречний художній образ в контексті обговорення. але ти не зрозумів, буває
Andrey2005
Member

Повідомлення

leif: 04.11.2021 11:07але ти не зрозумів, буває
Я його не знав і не слухав, просто загуглив. Гарний приклад того самого соціуму :)
Scoffer
Member

Повідомлення

Andrey2005: 04.11.2021 11:03І як він, довго прожив? 40 років і все. Зате мабуть ні в чому себе не обмежував
Альберт Хоффман, першовідкривач ЛСД, помер у 102 роки! А все чому – наркотики, алкоголь, розпутні жінки. І так буде з кожним!

Відправлено через 10 хвилин 44 секунди:
Одні впоролись в вакцини, інші в антивакцинацію, але істина десь посередині. Не дивлячись на те, що вакцини полегшують перебіг хвороби, кількість жертв по цілій купі країн ставить рекорди, в той час як відсоток вакцинованого населення по очевидним причинам росте.
Причини теж очевидні - нові штами, котрі генеруються по штукі на місяць, кожен з наступних менш чутливий до вакцин ніж попередній.
Відповідно варіанти розвитку подій два: людство таки поділять відносно компактні на ізольовані групи, ну там по кілька десятків мільйонів максимум, або вимруть чутливі до віруса особи.
Вакцинація це добре, але її НЕДОСТАТНЬО!
Закрито