Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
BattleCru
Member

Повідомлення

murzik
В драйвері ніяк? Можливо упустив цей момент. Не хочу ставити купу програм щоб відключати щось і десь. Думав, що якщо і материнка і відео одної фірми то це робиться якось в БІОСі
murzik
Member

Повідомлення

BattleCru
в програмі "викмнув" підсвітку. видалив програму. перезавантажив комп - підсвітка все ще вимкнена. тобто програма потріна 1 раз і можна видаляти.
Mr_Volan
Member

Повідомлення

в ASUS аура вимикається в БІОСі, нічого інсталювати не потрібно
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 16.11.2022 22:07 BattleCru
в програмі "викмнув" підсвітку. видалив програму. перезавантажив комп - підсвітка все ще вимкнена. тобто програма потріна 1 раз і можна видаляти.
:facepalm:
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Шо :spy:
IvanCh
Member

Повідомлення

murzik
магістральний раз одорують, тобто додають вонявку. ви чуєте запах?

також можна зробити густий мильний розчин і наснести у всіх підозрілих місцях. чи нема десь утічок.
а в ідеалі визвати газову службу
murzik
Member

Повідомлення

IvanCh: 18.11.2022 10:54а в ідеалі визвати газову службу
минулого разу нам казали "ви що, не можете самі шланг підключити" :lol: в результаті так і було - знайомий підключив, вставку діелектричку, фільтр, шланг ..
1 рік тому нічого не пахло, 2 рази на рік сервісна служба котла детектором перевіряє на витік
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 18.11.2022 11:11 1 рік тому нічого не пахло, 2 рази на рік сервісна служба котла детектором перевіряє на витік
тебе ж посоветовали как.. газовщики даже мылом проверяют гбо. Нет, найди прибор и сам проверь, нет замени шланг, нетпривези газовщика, дай 100 грн и проверит. Шо ты проблему делаешь...
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 18.11.2022 11:26. Шо ты проблему делаешь...
не вмію приймати рішення :weep: якийсь психологічний прикол :mad:
IvanCh
Member

Повідомлення

murzik
вибір психолога це інша тема.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 18.11.2022 11:36
Engineer_1988: 18.11.2022 11:26. Шо ты проблему делаешь...
не вмію приймати рішення :weep: якийсь психологічний прикол :mad:
Купи норм резиновый шланг под газ и забудь, все равно у тебя рукав то не нержавейка....

Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
IvanCh: 18.11.2022 12:17 murzik
вибір психолога це інша тема.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ну вот зачем сказал? - ща создаст новую тему.
Эту тему давно пора назвать: "Странные вопросы от murzik"
svzhuk
Member

Повідомлення

доброго вечору, є плата Gigabyte H410M H, хочу до неї купити TPM R2.0. знайшов б/у від асуса(чи інший бренд), буде працювати? чи треба гіга?
дякую заздалегідь
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотніка :mad: при викручуванні вентильним ключем, який для цього і призначений
питання - як тепер його викрутити? :weep:
7mindfields
Member

Повідомлення

murzik: 19.11.2022 17:31 Engineer_1988
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотніка :mad: при викручуванні вентильним ключем, який для цього і призначений
Сколько ещё человек должно сказать тебе, что это не тема по выбору тампонов, решения проблем с сантехнической фурнитурой, газовых шлангов, выбора бассейна, вопросов про уролога? :mad: Ты действительно идиот, или не понимаешь концепта созданной темы?
Saffa
Member

Повідомлення

Возьми колпачок от автомобильного соска и пробуй без перекоса,как будто второе ухо есть. Должен пойти. Нафик упоролись все эти "вентильные ключи". Не поможет- поздравляю. Замена бака.
murzik
Member

Повідомлення

7mindfields: 19.11.2022 17:59Ты действительно идиот
да. аутист я
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Высверлить и нарезать новую резьбу метчиком для золотников или просто накрутить удлинитель для внутреннего колеса Газели. :D.
Это расшир. бак отопления?

Отправлено спустя 49 минут 16 секунд:
Либо 3 вариант:
Срезаем болгаркой ниппель на половину, чуть затачиваем, берёшь новый, отрезаешь, надеваешь и спаиваешь, там латунь.... Как новый :gigi:
MobileLord
Member

Повідомлення

Кто-то отправлял посылки в Германию, есть ли вариант дешевле укрпочты? В Польшу вон цены снизили, а в Германию нет.
Dark-seer
Member

Повідомлення

MobileLord
В личку отписал :beer:
zelloyn
Member

Повідомлення

MobileLord: 20.11.2022 03:03 Кто-то отправлял посылки в Германию, есть ли вариант дешевле укрпочты? В Польшу вон цены снизили, а в Германию нет.
Самый дешёвый вариант частниками. Можно и автобусами.
Відповісти