Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
BattleCru
Member
murzik
В драйвері ніяк? Можливо упустив цей момент. Не хочу ставити купу програм щоб відключати щось і десь. Думав, що якщо і материнка і відео одної фірми то це робиться якось в БІОСі
В драйвері ніяк? Можливо упустив цей момент. Не хочу ставити купу програм щоб відключати щось і десь. Думав, що якщо і материнка і відео одної фірми то це робиться якось в БІОСі
-
murzik
Member
BattleCru
в програмі "викмнув" підсвітку. видалив програму. перезавантажив комп - підсвітка все ще вимкнена. тобто програма потріна 1 раз і можна видаляти.
в програмі "викмнув" підсвітку. видалив програму. перезавантажив комп - підсвітка все ще вимкнена. тобто програма потріна 1 раз і можна видаляти.
-
Mr_Volan
Member
в ASUS аура вимикається в БІОСі, нічого інсталювати не потрібно
-
Engineer_1988
Member
murzik: ↑ 16.11.2022 22:07 BattleCru
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
murzik
Member
Engineer_1988
Шо![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
Шо
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
IvanCh
Member
murzik
магістральний раз одорують, тобто додають вонявку. ви чуєте запах?
також можна зробити густий мильний розчин і наснести у всіх підозрілих місцях. чи нема десь утічок.
а в ідеалі визвати газову службу
магістральний раз одорують, тобто додають вонявку. ви чуєте запах?
також можна зробити густий мильний розчин і наснести у всіх підозрілих місцях. чи нема десь утічок.
а в ідеалі визвати газову службу
-
murzik
Member
минулого разу нам казали "ви що, не можете самі шланг підключити"IvanCh: ↑ 18.11.2022 10:54а в ідеалі визвати газову службу
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
1 рік тому нічого не пахло, 2 рази на рік сервісна служба котла детектором перевіряє на витік
-
Engineer_1988
Member
тебе ж посоветовали как.. газовщики даже мылом проверяют гбо. Нет, найди прибор и сам проверь, нет замени шланг, нетпривези газовщика, дай 100 грн и проверит. Шо ты проблему делаешь...murzik: ↑ 18.11.2022 11:11 1 рік тому нічого не пахло, 2 рази на рік сервісна служба котла детектором перевіряє на витік
-
murzik
Member
не вмію приймати рішенняEngineer_1988: ↑ 18.11.2022 11:26. Шо ты проблему делаешь...
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
IvanCh
Member
murzik
вибір психолога це інша тема.
вибір психолога це інша тема.
-
Engineer_1988
Member
Купи норм резиновый шланг под газ и забудь, все равно у тебя рукав то не нержавейка....murzik: ↑ 18.11.2022 11:36не вмію приймати рішенняEngineer_1988: ↑ 18.11.2022 11:26. Шо ты проблему делаешь...якийсь психологічний прикол
![]()
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Эту тему давно пора назвать: "Странные вопросы от murzik"
-
svzhuk
Member
доброго вечору, є плата Gigabyte H410M H, хочу до неї купити TPM R2.0. знайшов б/у від асуса(чи інший бренд), буде працювати? чи треба гіга?
дякую заздалегідь
дякую заздалегідь
-
murzik
Member
Engineer_1988
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотніка
при викручуванні вентильним ключем, який для цього і призначений
питання - як тепер його викрутити?![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотніка
питання - як тепер його викрутити?
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
7mindfields
Member
Сколько ещё человек должно сказать тебе, что это не тема по выбору тампонов, решения проблем с сантехнической фурнитурой, газовых шлангов, выбора бассейна, вопросов про уролога?murzik: ↑ 19.11.2022 17:31 Engineer_1988
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотнікапри викручуванні вентильним ключем, який для цього і призначений
питання - як тепер його викрутити?![]()
-
Saffa
Member
Возьми колпачок от автомобильного соска и пробуй без перекоса,как будто второе ухо есть. Должен пойти. Нафик упоролись все эти "вентильные ключи". Не поможет- поздравляю. Замена бака.murzik: ↑ 19.11.2022 17:31 Engineer_1988
знову я з дивним питанням - в розширювальному бачку котла зламалися вушка золотнікапри викручуванні вентильним ключем, який для цього і призначений
-
murzik
Member
да. аутист я7mindfields: ↑ 19.11.2022 17:59Ты действительно идиот
-
Engineer_1988
Member
Высверлить и нарезать новую резьбу метчиком для золотников или просто накрутить удлинитель для внутреннего колеса Газели.murzik: ↑ 19.11.2022 17:31 Engineer_1988
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Это расшир. бак отопления?
Отправлено спустя 49 минут 16 секунд:
Либо 3 вариант:murzik: ↑ 19.11.2022 17:31 Engineer_1988
Срезаем болгаркой ниппель на половину, чуть затачиваем, берёшь новый, отрезаешь, надеваешь и спаиваешь, там латунь.... Как новый
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
MobileLord
Member
Кто-то отправлял посылки в Германию, есть ли вариант дешевле укрпочты? В Польшу вон цены снизили, а в Германию нет.
-
Dark-seer
Member
MobileLord
В личку отписал![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
В личку отписал
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
zelloyn
Member
Самый дешёвый вариант частниками. Можно и автобусами.MobileLord: ↑ 20.11.2022 03:03 Кто-то отправлял посылки в Германию, есть ли вариант дешевле укрпочты? В Польшу вон цены снизили, а в Германию нет.