Какой медосмотр?))) на медкомиссии больных нет (знакомого с одним глазом искусственным тоже забрать хотели)murzik: ↑ 29.11.2021 09:50 відділ кадрів просить військовий квиток, а у мене прописне31 рік. хтось має такий досвід? будуть нагинати капітально в військоматі? Медогляд потрібно буде проходити?
Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
7mindfields
Member
-
murzik
Member
просто у мене купа болячок без оф. діагнозу або в процесі діагностики. я так розумію, в військовому квитку буде стояти категорія придатності, і призвати лише на випадок війни. ччи варто цим перейматися і проходити повний медогляд з постановкою діаагнозів, а потім вже йти по квиток? якого формату "медична довідка" їм потрібна?7mindfields: ↑ 29.11.2021 10:01Какой медосмотр?))) на медкомиссии больных нет (знакомого с одним глазом искусственным тоже забрать хотели)murzik: ↑ 29.11.2021 09:50 відділ кадрів просить військовий квиток, а у мене прописне31 рік. хтось має такий досвід? будуть нагинати капітально в військоматі? Медогляд потрібно буде проходити?
-
Scoffer
Member
murzik
Не дадуть тобі ніякий військовий квиток поки не відслужиш. Видадуть тимчасову довідку на скількись там років з відомостями про облік і пригодність.
Не дадуть тобі ніякий військовий квиток поки не відслужиш. Видадуть тимчасову довідку на скількись там років з відомостями про облік і пригодність.
-
murzik
Member
Scoffer
Га? Після 27 на строкову не призивають
Га? Після 27 на строкову не призивають
-
Scoffer
Member
murzik
Можеш записатись на контрактну
Без служби війського квитка не буде, логічно ж.
Буде довідка що не служив і наскільки придатен якщо знадобишся. Для роботодавця вона, очевидно, годиться.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
При чому якщо не остання категорія, де безрукі і безногі, то довідка тимчасова на 5 чи 10 років, забув вже. І кожні ці роки потім знову оновлювати папірець через медкомісію.
Можеш записатись на контрактну

Без служби війського квитка не буде, логічно ж.
Буде довідка що не служив і наскільки придатен якщо знадобишся. Для роботодавця вона, очевидно, годиться.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
При чому якщо не остання категорія, де безрукі і безногі, то довідка тимчасова на 5 чи 10 років, забув вже. І кожні ці роки потім знову оновлювати папірець через медкомісію.
Востаннє редагувалось 29.11.2021 10:31 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
murzik
Member
Scoffer
Ааа, поняв) в обшим потрібно всі діагнози спочатку зібрати а потім їхати
Ааа, поняв) в обшим потрібно всі діагнози спочатку зібрати а потім їхати
-
Grava
Member
Я не служил и военный билет есть, во чудесаScoffer: ↑ 29.11.2021 10:30Без служби війського квитка не буде, логічно ж.

Не взяли по состоянию здоровья

-
Scoffer
Member
Grava
Перечитай що саме в тебе є. У тебе там написано щось типу "Довідка (взамін військового квитка)"
Військовий квиток видається або по факту призова, або по факту зарахування в запас наприклад після військової кафедри. Всі інші варіанти, м'яко кажучи, не легальні.
Відправлено через 7 хвилин 46 секунд:
Ну або у тебе те, що називали раніше білий білет - абсолютна непридатність до військової служби через реально тяжкі невиліковні захворювання.
Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
Мене просто самого відправляли в тимчасовий запас до 27 років за станом здоров'я. Прям так і написано було в приписному. А після я приперся в військомат, видали довідку, і все, іди гуляй, прийдеш через 10 років.
Перечитай що саме в тебе є. У тебе там написано щось типу "Довідка (взамін військового квитка)"
Військовий квиток видається або по факту призова, або по факту зарахування в запас наприклад після військової кафедри. Всі інші варіанти, м'яко кажучи, не легальні.
Відправлено через 7 хвилин 46 секунд:
Ну або у тебе те, що називали раніше білий білет - абсолютна непридатність до військової служби через реально тяжкі невиліковні захворювання.
Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
Мене просто самого відправляли в тимчасовий запас до 27 років за станом здоров'я. Прям так і написано було в приписному. А після я приперся в військомат, видали довідку, і все, іди гуляй, прийдеш через 10 років.
Востаннє редагувалось 29.11.2021 10:54 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
murzik
Member
Scoffer
історія така - навчання до 24. в 25 був на медогляді у них. Потім Яникович відмінив призов, в 27 відновили, ніхто не звав.
у мене в процесі діагностики - травма колінного суглоба, хронічний панкреатит, алергічний холодовий риніт\викривлення перетинки, астигматизм ока. Придатний
Отримати діагнози займе час, а відділл кадрів вже теребить мозок, їхати без діагнозів чи краще з ?
історія така - навчання до 24. в 25 був на медогляді у них. Потім Яникович відмінив призов, в 27 відновили, ніхто не звав.
у мене в процесі діагностики - травма колінного суглоба, хронічний панкреатит, алергічний холодовий риніт\викривлення перетинки, астигматизм ока. Придатний

-
mumu
Member
Scoffer
wut?
murzik,
нагинати не будуть. Але час займе. + врахуй, що там прийомні дні і години. Медкомісію пройти треба буде, бо це процедура така, після припишуть якийсь допуск.
Можеш зразу зробити фотки, бери копії паспорта, інд. кода і диплома про вищу, якщо є.
Отримаєш військовий квиток. Призивати нікуди не будуть. Хіба шо в тер оборону на учбові збори на тиждень, але це якщо будуть якісь навчання і ти підходиш. Тебе взагалі на держ роботу без військового квитка взяти не могли.
і в військоматі бери довідки для роботи, тоді ці дні як робочі зарахують
wut?
murzik,
нагинати не будуть. Але час займе. + врахуй, що там прийомні дні і години. Медкомісію пройти треба буде, бо це процедура така, після припишуть якийсь допуск.
Можеш зразу зробити фотки, бери копії паспорта, інд. кода і диплома про вищу, якщо є.
Отримаєш військовий квиток. Призивати нікуди не будуть. Хіба шо в тер оборону на учбові збори на тиждень, але це якщо будуть якісь навчання і ти підходиш. Тебе взагалі на держ роботу без військового квитка взяти не могли.
і в військоматі бери довідки для роботи, тоді ці дні як робочі зарахують
-
Scoffer
Member
mumu
Шо вут
ось у типа точно така сама бумажка як і у мене
https://www.kharkovforum.com/showthread ... 732&page=7
і така ж сама причина - не взяли за станом здоров'я, але і не зняли з обліку. Бо у них там кілька категорій, і знімається лише остання, де повинні бути зовсім хворі.
З цією бумажкою і на роботу приймають, і закордоні паспорти видають.
Шо вут
ось у типа точно така сама бумажка як і у мене
https://www.kharkovforum.com/showthread ... 732&page=7
і така ж сама причина - не взяли за станом здоров'я, але і не зняли з обліку. Бо у них там кілька категорій, і знімається лише остання, де повинні бути зовсім хворі.
З цією бумажкою і на роботу приймають, і закордоні паспорти видають.
-
mumu
Member
Scoffer
Я робив військовий квиток в 27 чи 28, і отримав зразу військовий квиток. До того не служив і на кафедрі не був.
і є різні категорії, дехто в мирний час непридатний, а в військовий придатний, і в особливий період, який зараз триває, може навіть на контракт піти. Військовий квиток видають.
І всі повнолітні повинні мати військовий квиток, з 14 чи 15 року облік військовозобов'язаних зробили суворішим, тепер роботодавці мають обов'язок і у себе вести облік.
Я робив військовий квиток в 27 чи 28, і отримав зразу військовий квиток. До того не служив і на кафедрі не був.
і є різні категорії, дехто в мирний час непридатний, а в військовий придатний, і в особливий період, який зараз триває, може навіть на контракт піти. Військовий квиток видають.
І всі повнолітні повинні мати військовий квиток, з 14 чи 15 року облік військовозобов'язаних зробили суворішим, тепер роботодавці мають обов'язок і у себе вести облік.
-
Scoffer
Member
mumu
У мене ця бумажка 16го року. Після того змінив кілька робіт і отримав новий закордоний паспорт. Всіх все влаштовує.
Ну і чого б не влаштовувати, якщо вона в військоматі і видана з усіма підписами і штампами.
У мене ця бумажка 16го року. Після того змінив кілька робіт і отримав новий закордоний паспорт. Всіх все влаштовує.
Ну і чого б не влаштовувати, якщо вона в військоматі і видана з усіма підписами і штампами.
-
murzik
Member
в общим завтра їду як є
там все розкажуть. якщо є скарги, повинні направити до профільного лікаря

-
7mindfields
Member
С теми хворями, что ты перечислил ранее, ты вообще из больницы вылезать не должен, а ты сомневаешься, направят на диагностику или нетmurzik: ↑ 29.11.2021 15:46 в общим завтра їду як єтам все розкажуть. якщо є скарги, повинні направити до профільного лікаря
-
Grava
Member
Scoffer
Зачем мне что-то перечитывать, если я знаю как военный билет выглядит? Там четко написано о зачислении в запас по состоянию здоровья
Зачем мне что-то перечитывать, если я знаю как военный билет выглядит? Там четко написано о зачислении в запас по состоянию здоровья

-
N1amn
Member
Подскажите какие есть варианты покупки товара из Польши?
Помню когда то давненько даже тут на форуме было обьявление с предоставлением такой услуги.
Помню когда то давненько даже тут на форуме было обьявление с предоставлением такой услуги.
-
murzik
Member
N1amn
Нова пошта, якщо магазин підтримує доставку
Нова пошта, якщо магазин підтримує доставку
-
shatun
Member
Немає вже цієї хрені. Вона існувала десь з 2007 до 2020. До того видавали повноцінний квиток.Scoffer: ↑ 29.11.2021 10:49 Grava
Ці довідки військомати зараз активно вилучають міняючи на військові квитки, бо на багатьох їх власників навіть приписного немає - їх знищили у 2012 році.
Сама довідка буде дійсною до твоєї наступної явки у військомат. Але будь уважний - вони намагатимуться одразу її вилучити ще не видавши квиток.
І стаття про непридатність до служби, яку впишуть у квиток, може бути суттево м'якшою за ту, що у довідці. Замість "не придатний до стройової служби у мирний та військовий час", там може бути стаття з розшифровкою "не придатний до стройової служби у мирний час".
Я тобі так скажу - їхати все одно треба, але не сподівайся на якусь увагу від медичних працівників на комісії військомату.murzik: ↑ 29.11.2021 15:46 в общим завтра їду як єтам все розкажуть. якщо є скарги, повинні направити до профільного лікаря
Строкова служба тобі вже не загрожує, але вони не бачать ні напісліпих, ні напівглухих - це для них не є проблемою.
- спойлер
- Прямо у профільного лікаря, наприклад окуліста, треба скаржитися у повний голос і бажано мати якийсь єпікріз з профільного відділення медичної установи.
Якщо єпікрізу немає на руках, то все одно доведеться його потім привезти. Але це канає лише якщо він в тебе вже є десь дома.
Якщо скарги є, а епікрізу виданого раніше немає, то комісію ти все одно пройдеш у той же день.
Якщо ти не будеш згоден з її висновками, то правильно вчинити так - сімейний лікар дає напрямок у областну лікарню до профільного відділення по твоїй самій серйозній болячці.
Лежиш там біля двох тижнів (або робиш вигляд, що лежиш) - отримуєш висновок на руки / копіюєш для сімейного лікаря і військомату / оригінал залишаєшь собі.
-
EuGENiy
Member
Міст експрес.Часто користуюсьN1amn: ↑ 29.11.2021 17:52 Подскажите какие есть варианты покупки товара из Польши?