МОНАХ
Якщо вам подобається і вам так зручно, то значить все супер
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
МОНАХ:Кто-то реально выживает в конкретный момент времени и реально на помойке находят нужные элементы функционально-необходимых предметов
МОНАХ: Может и не стоит мне в будущем корпусом заморачиваться; с моим системным отсеком впору только пылевиков докупить, а "железо", "внутренности" - просто по стенкам развесить.
Этому столу выдвижной полки для клавы с мышкой не хватает. Но, ее можно как-то пришпандорить.GoToHell: стол узкий, не удобный
В Єпіцентрі є готові ножки для стола, лише стільницю купити й закрутити, й готово. Стільницю окремо купити, або з ДВП можуть зробити в тому ж Єпіцентрі й кромку там же зробити. Вдома лише зібрати й все.Барбарис:GoToHell, купить трубу нержавейку, например, в эпицентре - даже порежут, пару втулок для труб, как в шкафу, ножки регулируемые тоже есть в продаже. Такие ножки займут немного и удобнее будет.
и он будет как холодец._clawfinger_:готові ножки для стола, лише стільницю купити й закрутити, й готово.
Согласен. Интересны ножки "общим каркасом" но угловых таких готовых точно нету. К тому-же хочу стол выше стандартногоVolodimir:и он будет как холодец.
Спасибо. Та просто резко захотел ответить, так бы для фотки сделал видимость чистотыsergiiua:По традиции - у тебя срач и ужас
Можливо, спорити не буду. Просто в мене стіл стоїть в кутку, з трьох сторін притиснутий шафою й стіною з двох сторін.Volodimir:и он будет как холодец.
Для этого и существуют форумы и подобные темы. Для обсуждения. А не просто показал фотки, а вы тут все сидите и молчите.leif:треба просто якось толерантніше бути до того що люди роблять у себе вдома і менше врубати цього жлобізму а-ля ", де чистота, де ікебана?" словами Митця.
тут можна докопатись до 99% фотографій в темі з "правильним" підходом. і шо, краще буде, якщо в такій атмосфері буде викладатись 2 фотки на рік але дуже гарних? потужне ком'юніті, ага.
імхо так, не подобається — проігнорити, подобається — прокоментувати. і так жовчі вистачає в житті.falcongrig:просто показал фотки, а вы тут все сидите и молчите
типу ти думаєш ти напишеш що це колгосп і сором, а чувак прозріє, викине цей стіл і піде закупиться меблями в IKEA?falcongrig:с него будут орать
Думаю, разобраться что где и кому писать каждый в состоянии без советчиков и помощниковleif:імхо так, не подобається — проігнорити, подобається — прокоментувати. і так жовчі вистачає в житті.
Всегда готов, "умные" "учителя" вроде тебя никогда не исчезнут. Но для таких у меня пока средних пальцев хватает))leif:ну так це ж форум, будь готовий і до такого. ти ж пишеш, що у чувака фотка сором і не варто таке викладати (може і він сам розбереться?) я тобі пишу, що твої коменти в цьому топіку це жалюгідна спроба потішити чсв і не варто таке писати. отак це працює