Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
WakeMe
Member
При наличии системы на линфилде и отсутствии денег на апгрейд, то да, вполне нормально играется, это же не райзен какой-то Но в играх с 8700к таки разница величиною в пропасть . Я не пойму чего АМД нефонаты так бомбят постоянно. Никто же не говорит что Рязани 1 и 2 нельзя играть. Играть можно, во все, я уверен даже стоковый 1600 вывезет все игры современные, но то что интуль быстрее и заметно, это факт. Не даром же многие побежали с 1600 на 3600 апгрейдиться, собственно сами это нефонаты и подтвердили, что разница естьleif:якщо оцінювати такими критеріями, то і на r1600 і навіть на якомусь лінфілді (WakeMe, привіт) прекрасно працюється і грається, все супер, сенсу у новішому залізі немає
-
анти__бот
Member
-
leif
Member
отже:
1) райзен 1000\2000 це не пентіум 4, це досить сучасні процесори, які дозволяють виконувати широке коло завдань на пристойному рівні і гратись в іграшки також.
2) інтел останніх поколінь однозначно швидше як в іграшках (помітно неозброєним оком), так і в банальній роботі в вінді (помітно в меншій мірі, залежить від налаштувань і частоти пам'яті).
3) тестуємо в іграшках часто, тому що в них просто краще помітно різницю між архітектурами (тим хто не любить інтел, дивимось порівняння між zen і zen 2). адже, особливо якщо карта потужна і фреймрейт вище соточки, є вимоги як до латентності і ПСП пам'яті, так і до потужності одного ядра, так і до між'ядерної взаємодії.
1) райзен 1000\2000 це не пентіум 4, це досить сучасні процесори, які дозволяють виконувати широке коло завдань на пристойному рівні і гратись в іграшки також.
2) інтел останніх поколінь однозначно швидше як в іграшках (помітно неозброєним оком), так і в банальній роботі в вінді (помітно в меншій мірі, залежить від налаштувань і частоти пам'яті).
3) тестуємо в іграшках часто, тому що в них просто краще помітно різницю між архітектурами (тим хто не любить інтел, дивимось порівняння між zen і zen 2). адже, особливо якщо карта потужна і фреймрейт вище соточки, є вимоги як до латентності і ПСП пам'яті, так і до потужності одного ядра, так і до між'ядерної взаємодії.
-
Sanьka
Member
4) Рузен 3000 рвйот гнустній інтол. Він топчік за свої дєньгі!!!
-
Scoffer
Member
-
DarkJoney
Member
Подскажите, я как-то встречал упоминания человека, который чинит тут на форуме материнские платы. Но я забыл... Это не gehka3?
-
Dark-seer
Member
DarkJoney
да
да
-
avuremybe
Member
У меня при любом баловстве с бивисом разгон памяти слетает.leif:Тести доводять, наприклад, що в завданнях чутливих до латентності пам'яті процесори Інтел мають величезну перевагу над процесорами амд 1000/2000 серії. Якщо здається, що латентність пам'яті не важлива, пропоную заради експерименту скинути пам'ять в сток і попрацювати трохи в типових браузерах офісах і т.д. цікаво чи помітно буде таким невибагливим користувачам 2133 проти 3200+ на амд
Она и сейчас в стоке, т.к. я на выходных бивис сносил.
И разницы я при этом не вижу не только в винде.
Ее вообще нигде, кроме как в бенчах, не видно.
-
leif
Member
от так от... уксус для них старався, калькулятор писав, всім інетом обговорювали як витиснути з тих нещасних SR б-даїв все що можна на 1.5в, аби воно хоч трошки було на інтел схоже. а потім приходить avuremybe і каже що 2600+1080ті+2133мгц пам'ять нормальна зв'язка, нічого не заважає і різниця лише в бенчах
-
avuremybe
Member
А еще у меня винда не лагает.
В отличии от некоторых...
В отличии от некоторых...
-
DarkJoney
Member
Слушайте, летом были блоки RAIDMAX за очень нормальные деньги, у нас тут даже обзоры были, но сейчас их нету. Это они складские запасы нам в страну тогда выкинули? Просто "килловатный" вампир стоил 1300 грн. А сейчас даже близко такого нет, даже с учетом курса....
-
leif
Member
у мене як раз все супер, на 9900к з пам'яттю 4100мгц як воно ще може бути
ріпер 1950х то давно історія
ріпер 1950х то давно історія
-
avuremybe
Member
Думал на этом форуме такое не юзают.DarkJoney:блоки RAIDMAX
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Через пару месяцев Вам впарят модель посвежее и тогда Вы будете убеждать себя совсем в другом.leif:у мене як раз все супер, на 9900к
-
leif
Member
так так, я тільки маркетологів слухаю і бенчі ганяю що маркетолог інтел скаже, те і іду купувати.
9900к, який я купив для адобів де інтел рекомендує під ці завдання, не підкажеш? а то загубив рекламку.
9900к, який я купив для адобів де інтел рекомендує під ці завдання, не підкажеш? а то загубив рекламку.
-
avuremybe
Member
Это по Вашей части, графики с рекомендациями собирать по всему интернету.leif:де інтел рекомендує під ці завдання, не підкажеш?
У меня своих дел хватает.
-
leif
Member
avuremybe
якщо немає часу розібратись в чомусь, навіщо лізти на форум зі своїми пустопорожніми порадами і висновками? займайся своїми справами і не пиши маячню.
якщо немає часу розібратись в чомусь, навіщо лізти на форум зі своїми пустопорожніми порадами і висновками? займайся своїми справами і не пиши маячню.
-
avuremybe
Member
Может Вы и еще чем-то занимаетесь, я не в курсе.leif:я тільки маркетологів слухаю і бенчі ганяю
Но судя по этому форуму - у Вас там десятка четыре вкладок со свежими тестами обновляется по кд и восемь бенчей в альт-табе 24/7 крутится.
И фапать в соло на весь этот зоопарк Вам уже наскучило и Вы постоянно пытаетесь кому-нибудь пропихнуть свои тесты, графики, лаги и фризы с целью привлечь новых сектантов.
-
leif
Member
avuremybe
о, аргументи закінчились, перехід на особистості пішов
о, аргументи закінчились, перехід на особистості пішов
-
avuremybe
Member
Это Вы там очень обоснованно про лагающий рабочий стол писали.leif:avuremybe
Я просто ответил, что проблема там явно не в процессоре.
А Вас опять понесло.
Отправлено спустя 42 секунды:
Они еще в первом сообщении закончились.leif:аргументи закінчились
Вы же по кругу один вопрос гоняете.
Мне тоже одно и то же повторять?