Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
avuremybe
Member
leif, что сравнять?
У меня есть рабочий ПК на ой5.
Винда не лагает ни там ни там.
Может дело не в проце?
У меня есть рабочий ПК на ой5.
Винда не лагает ни там ни там.
Может дело не в проце?
-
leif
Member
я не кажу, що там будуть прям лаги-лаги, але загальні відчуття відрізняються суттєво. цифри в іграх і бенчах це просто підтверджують.
Відправлено через 25 хвилини 4 секунди:
До речі, зараз Ryzen 2600 на Newegg вже по 119 доларів, що цілком відповідає 30% різниці в продуктивності з 200-доларовим r5 3600
Відправлено через 25 хвилини 4 секунди:
До речі, зараз Ryzen 2600 на Newegg вже по 119 доларів, що цілком відповідає 30% різниці в продуктивності з 200-доларовим r5 3600
-
antigore
Member
На рахунок порівняння ПРОЦІВ у роботі ВІНДИ це ЄРЕСЬ повна, ви ще напишіть ,що чайник скоріше воду нагріває коли на інтелі сидитеleif:я не кажу, що там будуть прям лаги-лаги, але загальні відчуття відрізняються суттєво. цифри в іграх і бенчах це просто підтверджують.
-
HappyBird
Member
leif
Пажжи, на нг возьму АЕS как дам им 3600@11 а если серьезно действительно удивлен отставанием в 10% надо наверное Винду перекатать с дровами итд да и память действительно надо менять, взял Кингстон на cjr лютый хлам едет 3466 но тайминги такие что плакать хочется
Пажжи, на нг возьму АЕS как дам им 3600@11 а если серьезно действительно удивлен отставанием в 10% надо наверное Винду перекатать с дровами итд да и память действительно надо менять, взял Кингстон на cjr лютый хлам едет 3466 но тайминги такие что плакать хочется
-
leif
Member
antigore
А ти спробуй, потім нам розкажеш. Нас тут як мінімум двоє з Dark-seer з такою думкою
А ти спробуй, потім нам розкажеш. Нас тут як мінімум двоє з Dark-seer з такою думкою
-
HappyBird
Member
leif
Надеюсь не дойдет мое желание доказывать что АМД не совсем какашка до абсолюта ато уже мелькнула мысля открыть балкон дувчики на всю и попробовать 4.3@1.5
Надеюсь не дойдет мое желание доказывать что АМД не совсем какашка до абсолюта ато уже мелькнула мысля открыть балкон дувчики на всю и попробовать 4.3@1.5
-
leif
Member
і це порівняння з ддр3 платформою і в бенчі в якому фреймрейт 40-50 кадрів. вангую, якщо б там було 100+ різниця була б ще помітнішаHappyBird:а если серьезно действительно удивлен отставанием в 10%
-
HappyBird
Member
leif
Нуу у тебя далеко не ддр3 1600
Нуу у тебя далеко не ддр3 1600
-
leif
Member
HappyBird
я за те, що платформа старенька, ддр3 в цьому значенні. ддр4 вже 5 років на ринку
я за те, що платформа старенька, ддр3 в цьому значенні. ддр4 вже 5 років на ринку
-
HappyBird
Member
Хотел брать 3600 но что-то acm_fan пугает что туда лютая отбраковка идёт в последних партиях
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Ну всьо, сегодня вечером будет у ПК бенч забег
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Ну всьо, сегодня вечером будет у ПК бенч забег
-
leif
Member
HappyBird
ого як. і що, не тримають буст? 3600х ніби здешевшали в tray версіях..але я особисто не люблю трей проци і намагаюсь їх уникати
ого як. і що, не тримають буст? 3600х ніби здешевшали в tray версіях..але я особисто не люблю трей проци і намагаюсь їх уникати
-
leif
Member
у мене стенд на 4790к + 2666сl12 + 1070 все ще зібранийHappyBird:сегодня вечером будет у ПК бенч забег
-
antigore
Member
Немає що пробувати,ще ніхто не навчився вінду запускати на САМОМУ ПРОЦІ!, треба ще материнку,хард,память,відеокарту,блок як мінімум.leif:antigore
-
HappyBird
Member
Dark-seer
Тоже вот думаю
Тоже вот думаю
-
avuremybe
Member
Заметьте, кроме бенчедрочеров никто больше разницы не видит.leif:цифри в бенчах
-
Kozakevich
Member
На інтеловських hedt-ах млинці готуються швидшеantigore: На рахунок порівняння ПРОЦІВ у роботі ВІНДИ це ЄРЕСЬ повна, ви ще напишіть ,що чайник скоріше воду нагріває коли на інтелі сидите
-
leif
Member
avuremybe
Тобто в тестах 25-30% різниці з і5 8600/r5 3600, а в реальних сценаріях непомітно? Класно, можна грошей зекономити суттєво так. Може тоді і на r 1600 нормально буде? взагалі 80 баксів новий коштує, від 2600 мало відрізняється
Тобто в тестах 25-30% різниці з і5 8600/r5 3600, а в реальних сценаріях непомітно? Класно, можна грошей зекономити суттєво так. Може тоді і на r 1600 нормально буде? взагалі 80 баксів новий коштує, від 2600 мало відрізняється
-
antigore
Member
Відносно чого різниця???, чи мається на увазі і5 8600 vs r5 3600, тоді в чому 30% різниця?? вже дуже цікаво? серйозно..leif:avuremybe
Тобто в тестах 25-30% різниці з і5 8600/r5 3600,
-
avuremybe
Member
Только что речь шла о лагодроме в винде.leif: в тестах 25-30% різниці з і5 8600/r5 3600, а в реальних сценаріях непомітно?
Теперь подъехали тридцатипроцентные тесты.
Что дальше будете вбрасывать? Графики из экселя?
У меня от них должен рабочий стол повиснуть?
Или что?