Как у вас обустроено место за ПК?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

falcongrig
Makc1968UA
Під ногами упс і саб, якщо поставити вниз ,то ноги поставити буде нікуди... Я вже з цим експерементував. А якщо стіл відсунути вліво і поставити на підлогу за ніжкою столу справа ,то тоді інший стіл перекриє вихід на балкон... Печалька якщо чесно хоч і кімната 30м² :( .
Makc1968UA
Member

Повідомлення

viperest1
Перекрути тумбочку стола направо, чтобы системник стоял над ней. Тогда и ногам будет свободно, и клавиатуру с мышкой юзать удобней. Это же конструктор, а не стол - там всё можно делать при желании. :)
falcongrig
Member

Повідомлення

viperest1
А слева от стола никак не помещается? За стол уже запихнуть его что ли, если по-другому никак.
Просто сейчас он тупо перед лицом у тебя, а моник где-то сбоку, а не по центру. Выглядит прям жутко неудобно.
viperest1
Member

Повідомлення

Makc1968UA
Не вийде перекрутити ,бо конструкйфя столу рукожопна і я вже і так все що міг відкрутити відкрутив.
falcongrig
Зліва від столу теж не можу ,бо маю двох хлопців вдома . Поки я нароботі ,то в хаті :censoured: що робиться - починаючи в бейблейдів літаючих, закінчуючи футболом в вітальні :weep: :gigi: . Розіб"ють або взагалі розтрощать...
Makc1968UA
Member

Повідомлення

viperest1:футболом в вітальні
Купи защитное стекло на монитор. :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

Makc1968UA:
viperest1:футболом в вітальні
Купи защитное стекло на монитор. :gigi:
:up: :weep: :gigi: мабуть так)))
МОНАХ
Member

Повідомлення

viperest1:... Печалька якщо чесно хоч і кімната 30м² :( .
Ех, Вам для більш-менш повноцінного комфорту всього-лише якихось нещасних пів-метра завше не вистачає :(
viperest1:...Поки я нароботі ,то в хаті :censoured: що робиться - починаючи в бейблейдів літаючих, закінчуючи футболом в вітальні :weep: :gigi: . Розіб"ють або взагалі розтрощать...
...[кхм-хм...] :gigi: Отут би Вам в самий раз всерйоз розглянути мій "концептуальний підхід" до облаштування ПК-стола. :laugh: Ну, з антивандальною модернізацією ще, на всяк випадок, там - врізні замки на дверцята та кришки вмонтувати!

А взагалі, якщо обирати між болем у мізинці правої ноги та мозолем на мізинці правої руки, то на мою думку другий варіант все ж краще. В останній конфігурації "зарулювати" за стіл відтепер можна більш безпечно і без зайвої перестороги: є достатньо великий шанс того, що мізинець лівої ноги просто зісковзне з широких дверцят тумби, а не зачіпиться з розмаху за грань порівняно вужчого корпусу, як це було для правої ноги в попередньому випадку. :D

P.S. Корпус - класний. :up: Собі такий хочу, тільки без скла.
viperest1
Member

Повідомлення

МОНАХ
Тут хіба варіант - колючий провід навколо столу :gigi: . А і ще один можна сказати + того ,що корпус на столі - в мене бувало ,що кіт спав на корпусі . Добре ,що є сіточка зверху і шерсті в середині нема.
Стосовно мізинців один раз "перевірив " :gigi: :gigi: і все ок тепер по квартирі ходжу більш акуратно. З часом думаю зміню стіл ,бо і крісло потрібно нормальне взяти ( це в пріоритеті).
А от корпус таки бімба :super: - влазить все і я дуже радий ,що його взяв :super: ( хоч і дав за нього 5500грн тоді). Стоїть там 7 вентиляторів лише на ньому і хоч під вухом, но взагалі практично не чую :super:
спойлер
ЗображенняЗображення
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

както так
спойлер
https://piccy.info/code2/14120109/e2059 ... d3421ed3a/
сори за качество
marran
Member

Повідомлення

пирожок с малиной, на кресле ещё прабабушка сидела?)) Сейчас такое, наверное, можно уже в музей за деньги сдать, как винтажный экспонат! Кстати, в хорошем виде сохранено!)
Volodimir
Member

Повідомлення

пирожок с малиной
:up:
Коврик для мышки порадовал. Тоже нравятся ковры на весь стол. Удобно и шум от клавы гасят.
Провода для наушников японский мастер делал под заказ?
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

marran
ты бы его пощупал вживую такое не говорил бы, вместо подушки тупо поролон еще разрезан везде для нычек а вообще мебли в процессе
Volodimir
взял в магазине электропроводки алярм многожильный с тдс16 чудесно играет
pamparam
Junior

Повідомлення

Что монах со своей мебелью в стиле "нашел возле альтфатера" что пирожок с "90 летняя баушка стайл" - поражаюсь таким уникумам. И не стыдно такой позор выставлять на всеобщее обозрение. Ведь нормальная, современная новая мебель стоит не так уж дорого! Есть в продаже много недорогих б/у вариантов. Неужели самим приятно сидеть и пользоваться этими дровами! Тема ведь не о том как сидеть за пк среди древнего хлама с отговорками о зароботке и сказками о съемном жилье, а если действтельно всё так плохо, то зачем здесь показывать ЭТО.
marran
Member

Повідомлення

пирожок с малиной, да ладно!) Круто и винтажно выглядит!))
Zzzz
Member

Повідомлення

pamparam:Что монах со своей мебелью в стиле "нашел возле альтфатера" что пирожок с "90 летняя баушка стайл" - поражаюсь таким уникумам. И не стыдно такой позор выставлять на всеобщее обозрение. Ведь нормальная, современная новая мебель стоит не так уж дорого! Есть в продаже много недорогих б/у вариантов. Неужели самим приятно сидеть и пользоваться этими дровами! Тема ведь не о том как сидеть за пк среди древнего хлама с отговорками о зароботке и сказками о съемном жилье, а если действтельно всё так плохо, то зачем здесь показывать ЭТО.
Открою вам секрет, но есть такая прекрасная вещь как съёмные квартиры. Так вот туда особо мебель не купишь, сам переезжаю с огромной кроватью уже не раз, знаю как оно, носить её в руках :gigi:
falcongrig
Member

Повідомлення

Zzzz
Вопрос только в том
pamparam:зачем здесь показывать ЭТО.
:gigi:

Наковырять всякого каждый может, вываливать зачем?
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

pamparam:зачем здесь показывать ЭТО.
Что бы позлить перфекционистов :gigi: И это работает :jump:
Kronus
Member

Повідомлення

pamparam:зачем здесь показывать ЭТО
Чтобы хоть как-то разбавить "дорохо-бохато". :D
Zzzz
Member