COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
46Tolik
Member

Повідомлення

DarkJoney: 23.09.2021 12:28 Hotspur
absolutely, и такая же ширма религии и традиций прикрывает ненависть в случае вопроса ЛГБТ+, а тут банальную человеческую глупость.
кстати да, я тоже заметил что большинство поддерживающих вакцинирование поддерживают и ЛГБТ, а это о чем то да говорит :rolleyes:
Eduard1980
Member

Повідомлення

46Tolik: 23.09.2021 13:06
DarkJoney: 23.09.2021 12:28 Hotspur
absolutely, и такая же ширма религии и традиций прикрывает ненависть в случае вопроса ЛГБТ+, а тут банальную человеческую глупость.
кстати да, я тоже заметил что большинство поддерживающих вакцинирование поддерживают и ЛГБТ, а это о чем то да говорит :rolleyes:
Тупиковая ветвь эволюции :gigi:
Norbertano
Member

Повідомлення

Miharos
можливо Вам Norbertano чітко скажуть, що вакцинуватися Вам досить ризиковано або взагалі противопоказано і для вас питання буде закрито
И что в таком случае нужно будет делать, если вакцинация противопоказана по здоровью? Мне дадут сертификат в зеленую зону или я буду ущемлен в правах до летального исхода?
И обратный случай, кто-то уже говорил об этом, организм сильный, содержит высокий уровень антител, сертификат выдают?
Miharos
Member

Повідомлення

Скажімо так перші добровольці були стимульовані грошима, потім вже було багато тих хто без захоченнями грошими записалися в добровольці(треба лізти на початок 2020 року підіймати новини). Хм, а де мій білет в дельфінарій :eek: , знов обдурили :mad: ......

Щодо ціни, перших провакцинованих добровольців тримали під наглядом в лікарнях, а коли отримали досить високий % стабільності вакцини звернулися до влади за порадою чи розпочинати більший відбір добровольців, які продовжать після вакцини жити і працювати як і до вакцинації(і будуть постійно надавати інформацію про свій стан здоров'я). І коли розробники надали для влади переконливий %(так це були коротко строкові тести, але там були залучені вже колосальні за кількістью добровольці і перенаправленні вчені з інших робіт), то влада в добровільно-примусовому(дуже великий наголс на добровільно) характері почала вакцинувати групи ризику. І як писав Leif не всі проходили повне медичне обстеження, якеб зменшило негативні наслідки.

Ну загалом вище написано це зовсім не про Україну :shuffle: .
Ціна життя хмм, втрата життя завжди трагедія, а життя може коштувати тобі одну захисну маску, або навіть всі гроші світу тебе не спасуть. (про це можна спитати в потойбічному житті де ти і як облажався, ну якщо ви віруюча людина)
tcpdump
Member

Повідомлення

46Tolik
Ну да. Главное ж отследить кто с кем спит и кто чем колется, и запретить)
Norbertano
Member

Повідомлення

Miharos
Ціна життя хмм, втрата життя завжди трагедія, а життя може коштувати тобі одну захисну маску, або навіть всі гроші світу тебе не спасуть. (про це можна спитати в потойбічному житті де ти і як облажався, ну якщо ви віруюча людина)
Не знаю, у кого и что можно спросить там, после жизни здесь. Я думаю, это совсем не зависит, верит человек или нет
Было бы интересно услышать вашу точку зрения на 2 вопроса, что я задал выше
Wanderdekken
Member

Повідомлення

Miharos: 23.09.2021 12:47 ... Було багато хто невірив в короновірус, але коли почали помирати друзі, знайомі, сусіди ...
Як поясниш те, що серед всіх кого я знаю в м.Київ, з села де живуть мої батьки (Черкаська обл.) та з селе де живуть батьки тещі (Вінницька обл.) померло аж 2 людини. В однієї людини туберкульоз, вже і ногу були ампутували. Інша людина з раком, з ліжка не вставала останні 2 роки. Померли, звісно ж, від Ковіду. Бо не вакциновані, ага.
Щодо вакцинації особисто мене. Держава ж дуже сильно піклується про моє здоров'я. Як тільки на державному рівні заборонять цигарки та алкоголь - буду в перших рядах на вакцинацію. Бо якось тупо виходить - дуже сильно переживають щоб я не вмер від ковід, а як продавати гімно всяке то це залюбки. Тільки тут хоч дають вибір - ти можеш курити і пити, а можеш і не курити і не пити. Єслі шо тебе ж попереджали - куріння вбиває/алкоголь у надмірній кількості шкідливий для здоров'я. А з вакциною трохи не так. Змушують вколотися, а єслі шо - ну помер і помер, буває.
Востаннє редагувалось 23.09.2021 13:55 користувачем Wanderdekken, всього редагувалось 1 раз.
Andrey2005
Member

Повідомлення

Wanderdekken: 23.09.2021 13:47Бо якось тупо виходить - дуже сильно переживають щоб я не вмер від ковід, а як продавати гімно всяке то це залюбки.
Бо це все гроші. Продав алкоголь - заробили, допився і знову заробили на лікуванні.
Те саме з вакцинами - умовно ковід виводить з ладу 1% людей а вакцина 0,1%, то глобально вигідніше зробити вакцинацію.
Miharos
Member

Повідомлення

Ок в мене помер брат мого діда(захворів на ковід в лікарні), померла керуюча лікарка з смт Велика Димерка, помер знайомий бізнезсмен( він в своєму будинку цілу лікарню облаштував і не спасло), в брата на роботі помер колега від коронавірусу(молодий спортивний хлопець), в мене колега жінка 40+ померла від коронавірусу.... якщо з вами та вашими знайомими нічього покано не сталося то радійте.
Norbertano
Member

Повідомлення

Miharos
Ок в мене помер брат мого діда(захворів на ковід в лікарні), померла керуюча лікарка з смт Велика Димерка, помер знайомий бізнезсмен( він в своєму будинку цілу лікарню облаштував і не спасло), в брата на роботі помер колега від коронавірусу(молодий спортивний хлопець), в мене колега жінка 40+ померла від коронавірусу.... якщо з вами та вашими знайомими нічього покано не сталося то радійте.
Что там с моими вопросами?
Вам говорят за другое. Человек, больной раком или туберкулезом, сердечно-сосудистыми заболеваниями, умирает. А его записывают в статистику ковида. Понимаете? В стране за 2 года умерло 55000 человек, как нам вещает чат-бот темы. Сколько из них умирали не от ковида?
Я уже писал, что у нас сейчас никаких болезней нет,только ковид
tcpdump
Member

Повідомлення

Norbertano
Слух, ну это всё-таки как сказать что от СПИДа не умирают, умирают от последствий.
Norbertano
Member

Повідомлення

tcpdump
за ВИЧ я сейчас ничего не говорил. Я про то, что человек в обычных условиях умер бы от рака или туберкулеза, но в наших реалиях накручивают счетчик статистики ковида.
Сейчас считать статистику от рака, туберкулеза,ССЗ нерентабельно, что ли. И я ее не видел за последние 2 года, что там изменилось по сравнению с 2018, она есть?
Ежегодно в Украине из-за сердечно-сосудистых заболеваний погибает полмиллиона человек
это ССЗ за 2018 год
А эта цифра должна была ухудшится. Потому что до ковида человек с ССЗ попадает в больницу, где его могли спасти. Это очень оперативное вмешательство, если скорая помощь вовремя не приедет, это упущенное время и смерть. Сейчас все ресурсы бросили на ковидные отделения, мест нет, скорых можно не ждать
Firebrand
Member

Повідомлення

Wanderdekken: 23.09.2021 13:47Як тільки на державному рівні заборонять цигарки та алкоголь - буду в перших рядах на вакцинацію.
ты чего такие зашквары пишешь, сейчас тебя в боты запоребриков запишут, особо умные и знающие, даже мова не поможет. :gigi:
Andrey2005: 23.09.2021 13:54Те саме з вакцинами - умовно ковід виводить з ладу 1% людей а вакцина 0,1%, то глобально вигідніше зробити вакцинацію.
И нехило так нагреть на этом. Изо всех щелей сквозит: единственный способ уберечься-вакцинация. B-)
leif
Member

Повідомлення

Firebrand: 23.09.2021 14:49единственный способ уберечься
не вберегтись, а зменшити ризик хвороби і важкого її перебігу :teacher: і так, це дійсно єдиний спосіб
Zzzz
Member

Повідомлення

Norbertano: 23.09.2021 14:53
і важкого її перебігу :teacher: і так, це дійсно єдиний спосіб
и еще нужно учитывать тот факт, что именно вакцинация может быть причиной заражения ковидом. То есть, как могут сказать, готовься перенести его в легкой форме.
это Вы сами такое придумали? Хоть бы посмотрели\почитали как это работает :facepalm:
leif
Member

Повідомлення

Norbertano: 23.09.2021 14:53вакцинация может быть причиной заражения ковидом
щось я пропустив такі закиди антиваксів. це вже обговорювали тут?
Norbertano
Member

Повідомлення

это Вы сами такое придумали? Хоть бы посмотрели\почитали как это работает
Отрицаете это явление? Можно зафиксировать ваш ответ, через время посмотрим на статистику
tcpdump
Member

Повідомлення

Norbertano: 23.09.2021 14:33Сейчас считать статистику от рака, туберкулеза,ССЗ нерентабельно, что ли. И я ее не видел за последние 2 года, что там изменилось по сравнению с 2018, она есть?
да, есть, вот https://opendatabot.ua/ru/open/death-statistics
leif
Member

Повідомлення

Norbertano: 23.09.2021 14:55посмотрим на статистику
на яку? якщо з вашої точки зору, вона викривлена всюди: як в кількості випадків\смертей від ковіду, так і від вакцин
tcpdump
Member

Повідомлення

https://hromadske.ua/ru/posts/v-gosstat ... -prichinam или тут. Полминуты в гугле

Отправлено спустя 45 секунд:
http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/oper ... 020_u.html
Офф документы за 20 год. и за 21

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
если надо сравнить с прошлыми годами
спойлер
Зображення
Закрито