Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
murzik
Member
Shpoker
та вони вважають, що всі на смартфонах. тільки наявність смартфону не означає наявність інтернету. мобілізованим зараз дуже актуально смс. не знаю, як там в першу і другу світову без спілкування з рідними витримували. в нинішньому світі спілкування це розоядка для мобілізованого, який в полях чи посадках без інтернету сидить.
та вони вважають, що всі на смартфонах. тільки наявність смартфону не означає наявність інтернету. мобілізованим зараз дуже актуально смс. не знаю, як там в першу і другу світову без спілкування з рідними витримували. в нинішньому світі спілкування це розоядка для мобілізованого, який в полях чи посадках без інтернету сидить.
-
slv
Member
У "Київстарі" підтвердили хакерську атаку, але запевнили, що дані користувачів у безпеці
You cocksuckers are greedy
Cloudflare - ні, не чули. А навіщо, це ж занадто дорого для нациАНАЛЬНОГО оператора![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
You cocksuckers are greedy
Cloudflare - ні, не чули. А навіщо, це ж занадто дорого для нациАНАЛЬНОГО оператора
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Ortyomko
Member
slv
ви вважаєте там все так просто?
ви вважаєте там все так просто?
-
Polybius
Member
slv
До чого тут клаудфлер взагалі і як би він там допоміг... аби ляпнути
Сподіваюсь, це не справа рук romura, який нарешті ptt налаштував
До чого тут клаудфлер взагалі і як би він там допоміг... аби ляпнути
Сподіваюсь, це не справа рук romura, який нарешті ptt налаштував
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
DuckRider
Member
Там і моно ддосять.
Ну і раз така фігня, то нагадаю усім, що мати одного постачальника послуг інтернету і зв'язку, один номер, на який все прив'язано, одну пошту, один банк і т.д - то зручно, але не безпечно
Ну і раз така фігня, то нагадаю усім, що мати одного постачальника послуг інтернету і зв'язку, один номер, на який все прив'язано, одну пошту, один банк і т.д - то зручно, але не безпечно
Востаннє редагувалось 12.12.2023 13:38 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
-
Ortyomko
Member
- спойлер
-
dead_rat
Member
slv
Дякую, що просвітили як вирішити усі проблеми.![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Дякую, що просвітили як вирішити усі проблеми.
-
_clawfinger_
Member
Крім озвученого вище Моно, вже почались проблеми й у Водафона, поки що незначні. ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Ortyomko
Member
виглядає як спроба блекауту 2.0
-
_clawfinger_
Member
Саме так й є, тільки не блекауту, а інфохаосу.Ortyomko: ↑ 12.12.2023 14:34виглядає як спроба блекауту 2.0
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
slv
Member
До речи, « націянальний ровмінг» теж не працює . От так, закинчувався другий рік війниDuckRider: ↑ 12.12.2023 13:34 Там і моно ддосять.
-
Ortyomko
Member
мінцифри відписались, що він не працює через те що сервіси які за нього відповідають також під атакою і впали.slv: ↑ 12.12.2023 16:20До речи, « націянальний ровмінг» теж не працює . От так, закинчувався другий рік війниDuckRider: ↑ 12.12.2023 13:34 Там і моно ддосять.
-
slv
Member
Раскажить, як там насправди було
-
Kyro
Member
Я тебе страшную тайну открою, для того чтобы он работал должен быть живой HLR твоей сети и к нему должно быть рабочее сигнальное соединение из сети куда ты в роуминг лезешь.slv: ↑ 12.12.2023 16:20До речи, « націянальний ровмінг» теж не працює . От так, закинчувався другий рік війниDuckRider: ↑ 12.12.2023 13:34 Там і моно ддосять.
Но уже на совете использовать Cloudflare многое стало ясно.
Востаннє редагувалось 12.12.2023 16:26 користувачем Kyro, всього редагувалось 1 раз.
-
Ortyomko
Member
я ніде не писав що я знаю що там було, а ви написали. От я і задав питання
-
Cirax
Member
В офисе киевстара шли следственные действия по поводу карточек в шахедах, и тут совершенно случайно всё упало, и потерялись частично данные пользователей.
Все совпадения случайны, и выдуманные.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Kyro
Member
Рядом стоял и свечку держал?Cirax: ↑ 12.12.2023 16:28В офисе киевстара шли следственные действия по поводу карточек в шахедах, и тут совершенно случайно всё упало, и потерялись частично данные пользователей.
Все совпадения случайны, и выдуманные.![]()
Дай угадаю в телеграмме прочитал?
Начался разнос ИПСО...
-
Ortyomko
Member
бачив 100% інфу, що влада "поклала" Київстар, щоб не встигали передавати інфу де повістки видаютьKyro: ↑ 12.12.2023 16:31Рядом стоял и свечку держал?Cirax: ↑ 12.12.2023 16:28
В офисе киевстара шли следственные действия по поводу карточек в шахедах, и тут совершенно случайно всё упало, и потерялись частично данные пользователей.
Все совпадения случайны, и выдуманные.![]()
Начался разнос ИПСО...
-
Kyro
Member
О как. На такое моя фантазия не способна.Ortyomko: ↑ 12.12.2023 16:34бачив 100% інфу, що влада "поклала" Київстар, щоб не встигали передавати інфу де повістки видаютьKyro: ↑ 12.12.2023 16:31
Рядом стоял и свечку держал?
Начался разнос ИПСО...![]()
-
Prescott
Member
Киевстар будет НЕ раньше завтра.