Иам написано инпут 120в - втыкай, 120 это явно не 100.Fiend: ↑ 10.03.2025 14:32К сожалению, проверить, что там на выходе - нет ни девайсов, ни знаний.
Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
Shpoker
Member
-
Fiend
Member
Похоже, оно всё-таки туда физически не влазит. Вопрос решен.Shpoker: ↑ 10.03.2025 14:48Иам написано инпут 120в - втыкай, 120 это явно не 100.Fiend: ↑ 10.03.2025 14:32К сожалению, проверить, что там на выходе - нет ни девайсов, ни знаний.

-
Yalg
Member
Ищу форумы беженцев в германию, францию, испанию.
-
nutman
Member
Хочу поставить на участок фотоловушку с 4g. Присматриваю симкарту с тарифным планом чтоб не дорого. Киевстар у меня с тех самых пор не ловит, значит надо лайфсел или другое что. Может кто-то в курсе этого вопроса?
-
12val12
Junior
куди сдати ssd samsung на гарантии для діагностики в Києві?
870 1 тб початку 2021 року відома проблема
870 1 тб початку 2021 року відома проблема
-
avuremybe
Member
Була в мене пошта на i.ua, яку я юзав щоб реєструватись на всяких не важливих сайтах по інтернету.
Вона прив'язана до номера, якого у мене немає 15+ років, тому пароль там змінити не можливо.
Сьогодні вночі хтось отримав до неї доступ.
Доведеться реєструвати нову. Власне питання - де зараз можна зареєструвати пошту для сценарію використання, описаного вище?
Вона прив'язана до номера, якого у мене немає 15+ років, тому пароль там змінити не можливо.
Сьогодні вночі хтось отримав до неї доступ.
Доведеться реєструвати нову. Власне питання - де зараз можна зареєструвати пошту для сценарію використання, описаного вище?
-
murzik
Member
avuremybe
я реєстрував на жмеіл. там номер чи то можна пропустити чи видалити потім. в общим я 10 шт реєстрував для роботи
я реєстрував на жмеіл. там номер чи то можна пропустити чи видалити потім. в общим я 10 шт реєстрував для роботи
-
avuremybe
Member
Жмейл я юзаю як основний. Багато на яких ресурсах жмейл не вдасться використати, бо гугл фільтрує листи від тих сайтів. Для того і потрібна якась інша пошта, але не кінчена.murzik: ↑ 08.04.2025 18:39 avuremybe
-
Rucha
Member
Як це "фільтрує"? Навіть в спам не потрапляє?avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:44 бо гугл фільтрує листи від тих сайтів
-
avuremybe
Member
А це що, новина якась? "забанені в гуглі" сайти існували ще надцять років тому)) На сьогоднішній день таких досить багатоRucha: ↑ 08.04.2025 18:46Як це "фільтрує"? Навіть в спам не потрапляє?avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:44 бо гугл фільтрує листи від тих сайтів
-
Sachem
Member
Видимо упустил, из-за чего i.ua конченная?avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:44інша пошта, але не кінчена
-
avuremybe
Member
Ну ось у мене угнали там аккаунт, як приклад.Sachem: ↑ 08.04.2025 18:54Видимо упустил, из-за чего i.ua конченная?avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:44інша пошта, але не кінчена
Змінити пароль на ньому я теж не можу, бо того номера вже 13 років як не існує.

-
Sachem
Member
Ну тогда itbox.ua тоже конченный? А я думал, что сам провтыкал, когда также аккаунт у них потерял, с неиспользованными бонусами.avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:58пароль на ньому я теж не можу, бо того номера вже 13 років як не існує
Завёл новый аккаунт на новый телефон и пошел дальше.
Причём с магазином сложнее, старого номера телефона уже нет, а старая почта "уже используется", нужна новая. Так что с почтовым сервисом проще.
Кстати, кто какие приложения под Андроид использует для почты?
На старом телефоне устраивал Aqua Mail, там было 2 ящика за бесплатно. А вот на новом телефоне теперь более жесткое ограничение - 1 ящик, мало, нужно 2. Платить за полную версию 20 евро в месяц нет желания.
-
Muttabor
Member
https://www.ukr.net/avuremybe: ↑ 08.04.2025 18:22Власне питання - де зараз можна зареєструвати пошту для сценарію використання, описаного вище?

пользуюсь Blue Mail, вполне устраиваетSachem: ↑ 08.04.2025 19:17Кстати, кто какие приложения под Андроид использует для почты?
-
gekka33
Junior
Доброго дня,на ОЛХ багато оголошень такого плана :"MEGOGO тариф "МАКСИМАЛЬНИЙ" на 75% дешевше". Чи є у кого досвід покупок таких пропозицій?
-
Барбарис
Member
gekka33, постійно виходить з профілю, треба щоб перепідключали. Підключив і забув не канає.
-
gekka33
Junior
Барбарис
дякую
дякую
-
Sachem
Member
Как можно изменить "имя контакта" в Телеграмм?
Проблема в следующем. Создаю в телефоне контакт с ошибкой в "имени контакта" (не специально), либо фамилия не та, либо название фирмі не то. Общаюсь в Телеграмме. Потом обнаруживаю ошибку и в контактах телефона исправляю "имя контакта" на другое, правильное. В Телеграмме имя контакта не меняется и оно старое не правильное. Как можно решить проблему не удаляя чат из Телеграмма и контакт из телефона полностью?
Проблема в следующем. Создаю в телефоне контакт с ошибкой в "имени контакта" (не специально), либо фамилия не та, либо название фирмі не то. Общаюсь в Телеграмме. Потом обнаруживаю ошибку и в контактах телефона исправляю "имя контакта" на другое, правильное. В Телеграмме имя контакта не меняется и оно старое не правильное. Как можно решить проблему не удаляя чат из Телеграмма и контакт из телефона полностью?
-
Graveworm
Member
Sachem
1. Приватність - видалити синхронізовані контакти
2. Відредагувати контакт в тг окремо - в профілі контакту через "..."
1. Приватність - видалити синхронізовані контакти
2. Відредагувати контакт в тг окремо - в профілі контакту через "..."
-
Sachem
Member
Graveworm