"Белый" список компьютерных фирм

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
IvanKrysko
Member

Повідомлення

Вітаю! Підкажіть будь-ласка, чи хтось купляє комплектуючі у магазинах comtrading або exe.ua?
Час від часу бачу, шо на форумі є посилання на ці магазини
Чи є якісь підводні камені в цих магазинах? Бо деякі позиції з умовною розеткою коштують на 2-3к дешевше, та й наче гарантія така сама
Вибаюачь, якщо питання дурне, але цікавить досвід людей, які купляли шось у цих магазинах
Дякую!
Hash
Junior

Повідомлення

IvanKrysko
Купував комплектуючих на 2-3 пк в exe.ua, наявність товару десь ~80% котрі на наступний день можуть відправити. Загалом все окей. З гарантійним випадком не довелося звертатися.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Вообще эта ветка для почитать, а не для спросить :-/
IvanKrysko: 30.03.2025 18:15Чи є якісь підводні камені в цих магазинах?

Наличие.
Это скальперы. Показывают самую низкую цену по Х поставщикам. На жирное предложение желающих обычно много, поэтому при обработке Вашего заказа наличия уже не будет может не быть - у Х поставщика, а у Y ценник будет не таким интересным. Просто про это нужно помнить, а не писать потом в отзывах тирады какие они все (enko туда же - в скальперы) кидалы.
AndP
Member

Повідомлення

IvanKrysko: 30.03.2025 18:15 чи хтось купляє комплектуючі у магазинах comtrading або exe.ua?
Завтра буду звонить в Комтрейдинг. Если всё пройдет хорошо, дам знать. :-/
Dremjke
Member

Повідомлення

В 2022 купував там відеокарту, в 2023 монітор. З "підводними каменями" не зтикався, все пройшло чітко та гладко, заплатив стільки, скільки вказано було в ціннику на сайті.
Alex646
Member

Повідомлення

Хотів придбати собі таку материнську плату: https://hotline.ua/ua/computer-materins ... t=priceAsc
Але в нормальних (на мій погляд) магазинах вона, мабуть, закінчилась. Чи залишились там ще нормальні пропозиції, де можна було б брати, чи краще забити?
Дякую.
alumem
Member

Повідомлення

Alex646: 08.04.2025 20:31 Хотів придбати собі таку материнську плату: https://hotline.ua/ua/computer-materins ... t=priceAsc
Але в нормальних (на мій погляд) магазинах вона, мабуть, закінчилась. Чи залишились там ще нормальні пропозиції, де можна було б брати, чи краще забити?
Дякую.
Артлайн попробуйте
Відповісти