Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 23.03.2025 13:11кістки повинні бути на самому краю сідла, чи повинен бути запас?
залежить від людини. і посадки :shuffle:
murzik
Member

Повідомлення

так є ж універсальна формула, вище обговорювали. відстань між кістками + 2 см ..

так от в такому варіанті, де опиняться кістки на сідлі
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 23.03.2025 14:37так є ж універсальна формула, вище обговорювали. відстань між кістками + 2 см ..
формула є. а посадка в мене на гревелі і МТБ різна
ArchangeLoL
Junior

Повідомлення

murzik: 23.03.2025 14:37
так є ж універсальна формула, вище обговорювали. відстань між кістками + 2 см ..

так от в такому варіанті, де опиняться кістки на сідлі
Ну дивлячись яка форма сідла. Якщо вигнута то краям то точно ширше треба. Задача щоб кістки сиділи на сідлі, а не проміжність :shuffle:
InCapt
Member

Повідомлення

Вітаю. Хочу почати кататись, обрав такий варіант. По ціні менше 1000€. Що скажете? Місцевість - велодоріжки, асфальт.
https://www.lupo-bike.com/de/home/35-lu ... sura-58_cm
dead_rat
Member

Повідомлення

InCapt
Збс варіант, для початку катання повністю схвалюю.
Головне перевір ростовку, при попаданні між розмірами рекомендую брати меншу раму, бо по-перше рекомендаціі виробника часто завеликі, по-друге збільшити раму додаванням довшого виносу не проблема.
InCapt
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.03.2025 15:56 InCapt
Збс варіант, для початку катання повністю схвалюю.
Головне перевір ростовку, при попаданні між розмірами рекомендую брати меншу раму, бо по-перше рекомендаціі виробника часто завеликі, по-друге збільшити раму додаванням довшого виносу не проблема.
Ну я на свій зріст 185-186 брав 58 розмір.
Filabatya
Member

Повідомлення

а з карбоновою вилочкою в них нема за таку ціну?
Hotspur
Member

Повідомлення

InCapt: 24.03.2025 15:53Що скажете? Місцевість - велодоріжки, асфальт.
нормально. врахуй що баран при поворотах гірше палки
InCapt
Member

Повідомлення

Filabatya: 24.03.2025 16:16 а з карбоновою вилочкою в них нема за таку ціну?
Та я думаю можна і самому поставити при бажанні. не знаю, чи вони взагалі ще є в наявності. Я замовляв місяць тому, тільки сьогодні трекнувся в Німеччині. Але ціна для мене перекрила ці всі нюанси, 780€ з доставкою по ЕУ.
Filabatya
Member

Повідомлення

за такі бабки і новий фоксу 38 собі потім поставите)
InCapt
Member

Повідомлення

І я щось трішки в шоці від цін на аксесуари, шлеми, окуляри, сідла, педалі, фонарики. Це ще 300-400€ :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

InCapt: 24.03.2025 16:45 І я щось трішки в шоці від цін на аксесуари, шлеми, окуляри, сідла, педалі, фонарики. Це ще 300-400€ :rotate:
Це якщо тільки влітку катати, а для осені-весни ще +500 хочаб :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Hotspur: 24.03.2025 16:20
InCapt: 24.03.2025 15:53Що скажете? Місцевість - велодоріжки, асфальт.
нормально. врахуй що баран при поворотах гірше палки
Знову ці офігенні історії :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
InCapt: 24.03.2025 16:40 Але ціна для мене перекрила ці всі нюанси, 780€ з доставкою по ЕУ.
Просто бімба :up:
Spleen
Member

Повідомлення

_VlaD_: 08.03.2025 22:23 Дома був вел із трьома передачами спереду та сімома ззаду. Але, їх же треба іноді підстроювати. От ти спробуй поясни літній людині що куди крутити щоб воно не перестрибувало та цепок не злітав.
Скажу більше того - я підкручую трос на монетці навіть при помітній зміні температури на вулиці. Певно що метал тросу тягнеться чи стискається..
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.03.2025 17:06Знову ці офігенні історії
які історії. поїздь з бараном в лісі
Spleen
Member

Повідомлення

murzik: 14.03.2025 22:40 по сідлу - там ще рекоменлація їзди в памперсі. я пробуав, мені не сподобалось. так що навіть хороше сідло, але на 50-70-100 км за 2-3-4-5 годин БЕЗ памперса воно все одно може бути не зручним
Всі сідла що пробував - після 100-130 км без памперса стають незручними :rotate:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.03.2025 23:57
dead_rat: 24.03.2025 17:06Знову ці офігенні історії
які історії. поїздь з бараном в лісі
У німецького товариша окрім асфальту не існує інших місцевостей. З бараном їзда по лісових стежках це тої ще мазохізм , особливо зі спуску де корінці/камінці на кожному кроці. Хіба що в режимі "пенсія мод ON " :rotate:
murzik
Member

Повідомлення

Spleen: 25.03.2025 01:15
murzik: 14.03.2025 22:40 по сідлу - там ще рекоменлація їзди в памперсі. я пробуав, мені не сподобалось. так що навіть хороше сідло, але на 50-70-100 км за 2-3-4-5 годин БЕЗ памперса воно все одно може бути не зручним
Всі сідла що пробував - після 100-130 км без памперса стають незручними :rotate:
та мені хоча би 60 км по асфальту
dead_rat
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.03.2025 07:52
Hotspur: 24.03.2025 23:57 які історії. поїздь з бараном в лісі
У німецького товариша окрім асфальту не існує інших місцевостей. З бараном їзда по лісових стежках це тої ще мазохізм , особливо зі спуску де корінці/камінці на кожному кроці. Хіба що в режимі "пенсія мод ON " :rotate:
Афтар спитав пораду по вєліку, написав що катання «велодоріжки, асфальт» це ж не від мене. І да, без екстриму я і по лісу проїду і на шоссері, а на гревелі як у пана, то можна ще й як покатати.

Ось, а ви зі своїми спусками по щебьонкє
InCapt: 24.03.2025 15:53 Вітаю. Хочу почати кататись, обрав такий варіант. По ціні менше 1000€. Що скажете? Місцевість - велодоріжки, асфальт.
https://www.lupo-bike.com/de/home/35-lu ... sura-58_cm
InCapt
Member

Повідомлення

Так, кататись буду виключно по велодоріжкам, або асфальті, можливо, дуже рідко по грунту, але по нормально втоптаному. Для лісу я б брав би МТБ, а вони мені не дуже зайшли. Якось брали в оренду електро дво підвіси, та спускались по відповідним трасам з гір, я старий для того, та важу трошки більше 120, карбонова рама явно була не в захваті :D
Відповісти