Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
w i z a r d
Member

Повідомлення

Краще б Київстар для військових активував VoWiFi.
moonlight49
Member

Повідомлення

Правильно я розумію що київстар технічно забороняє роздавати з iphone свій інтернет в ноутбук на macos?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Народ а яка різниця в "Сім для планшету" і "Сім для роутера"?
бо треба рідним закинути для використування інетом - а у мене підключен безлім і можливо вибрати "суперсилу" додаткову сімку.

в описі нічого нема ... тількі в сім для роутера ще накидують 150 гіг моб інету... :dontknow:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Сьогодні День Ч ;)

Відправлено через 1 годину 51 хвилину 24 секунди:
Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

VolandInferno: 09.12.2024 15:15 Сьогодні День Ч ;)

Відправлено через 1 годину 51 хвилину 24 секунди:
Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
Та КС трохи притомив. Ні як пікселі не можуть додати. У них система пише що вони 4G не підтримують :)
moonlight49
Member

Повідомлення

VolandInferno: 09.12.2024 15:15 Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
VolandInferno
Member

Повідомлення

moonlight49: 12.12.2024 01:03А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
Для роботи vowifi треба тільки мати активну VoLTE підписку(ims apn)
pelia
Member

Повідомлення

VolandInferno: 12.12.2024 02:43
moonlight49: 12.12.2024 01:03А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
Для роботи vowifi треба тільки мати активну VoLTE підписку(ims apn)
Тобто це вже не підпадає під ваше повідомлення про "всіх" абонентів, тому що це тільки для обраних, бо щоб пройти реєстрацію ims, якщо у тебе телефон не з чарівного списку, треба погратися і набрехати 3 короби ;)

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
Ну і ще класний запуск vowifi, коли воно працює тільки на твоєму власному провайдері, а інших десь потім і не факт що взагалі, повна стидоба від "лідера" ринку, котрий, нагадую, почав запускати волте ще у 2020. Припейду то вже волте хоч дають чи ні?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Київстар постійно нав'язує свої нові тарифи. Я майже не користуюся їх послугами, але вони постійно піднімають тариф. Коли через це не поповнюю номер, мені пропонують більш дешевий тариф. І так по колу. З шести гігабайт інтернету, які мені пропонують, я використовую 300-500 мегабайт. Я б може і користувався їх інтернетом, але ні вдома, ні на роботі немає нормального зв'язку.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

З того що читав на проф. форумах: VoWIFI працює (голос) через безпровід. мережу(WIFI) при наявності сигналу опсоса та реєстр. в мережі. Та 10 хв. після останньої реєстрації(без мережі і в режимі літака). Після 10хв. потрібна знову переєстрація в мережі. Виглядає як кастрація VoWIFI, він то буде працювати кругом... :gigi: . Але, той же VoLTE повноцінно працює лише в великих містах - операторів мабуть не цікавить... А те як жруть ці дві технології акумулятор думаю не всім сподобається.
спойлер
photo_2024-12-12_08-42-49.jpg
По КС
VolandInferno
Member

Повідомлення

pelia
Я в кс не працюю, так що мімо)
Є таке поняття як омологація девайсів, це точно не до кс питання, а до вендора терміналу.
Трошки пізніше доступ буде відкрито для всіх підмереж IP України. На те були свої причини, що в 2 етапи буде запускатись.
Стосовно 10-ти хвилин. Це не технічні обмеження, а вимога. Аналогічно і у Водафона зроблено.
Mike88
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Щодо 10 хвилин - вимога СБУ, для всіх операторів без виключень
Roaster
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Моего города нет в этом списке, но значок VoLTE отображается в статусбаре. Телефон врет?
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Roaster: 12.12.2024 14:06 Engineer_1988
Моего города нет в этом списке, но значок VoLTE отображается в статусбаре. Телефон врет?
то приклад одного із операторів (лайфа або водафона), якщо Ви про картинку вище. А що у Вас по факту - уточнюйте у свого ОпСоСа\самостійно перевіряйте працездатність VoLTE
Roaster
Member

Повідомлення

Engineer_1988
У меня Киевстар.
Dremjke
Member

Повідомлення

Kirakishou: 12.12.2024 08:29Коли через це не поповнюю номер, мені пропонують більш дешевий тариф. І так по колу.
Так это рабочий лайфхак. У меня вторая симка Киевстар с 2022 года, просто чтобы была. Редко пополняю, в итоге тариф 75/грн в месяц за 15гб интернета, безлимит внутри и 225минут на остальные + всякие бонусы вроде КиевстарТВ и тому подобное. Пользуюсь всем этим редко и мало, но за 75грн в месяц сойдёт. Повысят тариф, забиваем снова на это дело, пока не снизят "по акции", а не снизят, так пофиг вообще.
1985god
Member

Повідомлення

у київстара вже є vowifi :eek: ???? дайте інструкцію як то включити на Poco M6 pro ? або де про то почитати ?

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
https://kyivstar.ua/vowifi#check

все через жо... тільки для Айфонів ... а власники андроїда не люди , а лайф вміє на всіх телефонах https://www.lifecell.ua/uk/volte/

ще одна причина купити надгризене яблуко .... або перейти на французський лайф ? :spy:

а оце робить використання VoWiFi абсолютно не потрібним .... я думав можна буде в бомбосховищі користуватися а ось воно як
Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
У лайфа хто знає теж така сама фігня з VoWiFi ? не можна використовувати якщо не був у мережі ? я думав за кордоном або взагалі без мобільної мережі користуватися :( а тут такий облом :weep:

Відправлено через 59 секунд:
moonlight49: 12.12.2024 01:03
VolandInferno: 09.12.2024 15:15 Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
нажаль ні бо треба бути щонайменше 10 хв тому зареєстрованим в мережі мобільного звязку КС :weep:

Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
у лайфа та сама фігня

Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.

це епік фейл
Вкладення
Хрень.jpg
Graveworm
Member

Повідомлення

1985god
та вище писали десь, що вимога сбушників
VolandInferno
Member

Повідомлення

Ну шо там?
VolandInferno
Member

Повідомлення

Всіх запустив з точки зору ІР підмереж, перевіряйте.
Відповісти