Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
murzik
Member
Вітаю. Є комп, там стоїть вентилятор на видув PV902512PSPF Foxconn
90мм 4 пін
я купив Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) 90мм 4 пін
але не співпадає фіксатор.
чи можу я підпиляти на конекторі вентилятора Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) щоб була можливість підключити
чи не все так просто, бо на пінах є маркування і воно не співпадає
90мм 4 пін
я купив Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) 90мм 4 пін
але не співпадає фіксатор.
чи можу я підпиляти на конекторі вентилятора Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) щоб була можливість підключити
чи не все так просто, бо на пінах є маркування і воно не співпадає
-
Shpoker
Member
c вероятностью 99,9% распиновка совпадает со стандартной с PWM регулятором. думаю можешь.murzik: ↑ 07.12.2024 12:17 PV902512PSPF Foxconn
в чифтеке ж в молекс провода идут, убедись что 12вольтовый провод на правильном месте
http://www.pavouk.org/hw/fan/4wirefanconn.png
https://i.ebayimg.com/images/g/MqEAAOSw ... -l1600.jpg
-
murzik
Member
він буде без регулювання обертів в такомуу випадку ...Shpoker: ↑ 07.12.2024 15:02в чифтеке ж в молекс провода идут,
-
Shpoker
Member
murzik
я о том что в молексе распиновку ты точно знаешь и понять что из проводов 12в и куда оно идет в колодку вентилятора - легко и просто
я о том что в молексе распиновку ты точно знаешь и понять что из проводов 12в и куда оно идет в колодку вентилятора - легко и просто
-
murzik
Member
-
Shpoker
Member
murzik
Та какая разница какого цвета провод. Питается он от 5 вольт или от 12? Это можно понять по молексу. Если от 12 и ведет проводок в нужный пин от разьёма вентиля - пили и включай. Если нет - перепинуй под схему. Оба твои вентилятора пвм, 2 провода питание, 1 тахометр и 1 пвм. Как можно в этом заблудиться?
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Та какая разница какого цвета провод. Питается он от 5 вольт или от 12? Это можно понять по молексу. Если от 12 и ведет проводок в нужный пин от разьёма вентиля - пили и включай. Если нет - перепинуй под схему. Оба твои вентилятора пвм, 2 провода питание, 1 тахометр и 1 пвм. Как можно в этом заблудиться?
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Есть мануал с распиновкой, что б понять что кудаmurzik: ↑ 07.12.2024 21:17на мамку Z400 HP
-
_nic
Member
Як перевірити динаміки у машині ? Чую що з пасажирської довбить сильніше.Але коли прикладаю руку то наче однакова вібрація від правого та лівого динаміка...
-
Shpoker
Member
_nic
Сядь на задний диван по центру
Сядь на задний диван по центру
-
waryag
Member
Навряд чи. І в історії браузеру буде лише бите посилання.TSMatvey: ↑ 03.12.2024 07:14 привіт. питання по ютубу - маю список із кліпчиками, що роблять звичайні люди і які частенько видаляє ютуб, чи приховує, чи ще щось, але вони стають недоступними. І якби я бачив назву відео, то хоча б розумів, що уже зникло і знав би назву кліпу і автора. Але замість цього пише просто - "виделено/ стало приватним / недоступно". Як дізнатись, що саме стало недуступним ?
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
Робіть скріншоти, поки ціле.
-
TSMatvey
Member
сволоти навіть шанса не дають зрозуміти, що саме вони видалили. Може вже з'явиться конкурент ютубу, щоб він почав хоч трошки розвиватисьwaryag: ↑ 08.12.2024 11:13Навряд чи. І в історії браузеру буде лише бите посилання.TSMatvey: ↑ 03.12.2024 07:14 привіт. питання по ютубу - маю список із кліпчиками, що роблять звичайні люди і які частенько видаляє ютуб, чи приховує, чи ще щось, але вони стають недоступними. І якби я бачив назву відео, то хоча б розумів, що уже зникло і знав би назву кліпу і автора. Але замість цього пише просто - "виделено/ стало приватним / недоступно". Як дізнатись, що саме стало недуступним ?
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
Робіть скріншоти, поки ціле.
-
waryag
Member
TSMatvey: ↑ 12.12.2024 13:45 сволоти навіть шанса не дають зрозуміти, що саме вони видалили. Може вже з'явиться конкурент ютубу, щоб він почав хоч трошки розвиватись
З'явилися, тільки там все ще гірше.
-
Sachem
Member
Вопрос к знатокам "внутренностей" Youtube.
Есть канал с русскоязычным контентом (автор свой, украинец, для языкового омбудсмена, если что ). Когда качаю видео для оффлайн просмотра, то звуковая дорожка на английском. Пробовал разными способами качать, результат один и тот же. Писал автору канала, тот мягко послал... ответив, что английский типа основной язык...
Вопрос, можно как-то, без геморроя, типа записи с экрана, таки скачивать видео с русской озвучкой. А то смотреть оффлайн с русскими субтитрами напрягает.
Есть канал с русскоязычным контентом (автор свой, украинец, для языкового омбудсмена, если что ). Когда качаю видео для оффлайн просмотра, то звуковая дорожка на английском. Пробовал разными способами качать, результат один и тот же. Писал автору канала, тот мягко послал... ответив, что английский типа основной язык...
Вопрос, можно как-то, без геморроя, типа записи с экрана, таки скачивать видео с русской озвучкой. А то смотреть оффлайн с русскими субтитрами напрягает.
-
Filabatya
Member
чому в 3,11 форум підвисає?
це якась добова перезагрузка сервера?
це якась добова перезагрузка сервера?
-
unlnu
Member
Сижу, нікого не чіпаю, відкрито 5 вкладок в хромі, аж раптом чую - "бавовна" в пк. Звук дуже схожий на вибух конденсатора у бж, знаю, бо мав декілька разів гіркий досвід. Однак шкварчання не було, тобто він не потік, відео сигнал не зникав, комп не вимкнувся, навіть не мерехтнув. Вимкнув відразу. Розпочав пошуки цього трігера - бж перевірив тестером, усі роз'єми - усі показники в нормі. Не розбирав, бо він ще на гарантії. Єдине, що не дуже подобається, що по лінії 12В лише 11.8В показує, а було 11,9 рік тому. Далі оглянув поверхнево відеокарту - горілим ніде не смердить, теж на гарантії. Думаю, якби справа була в ній, відео сигнал відразу б зник, хоча хто зна. Далі оглянув під лупою материнку - усе наче ціле. Один момент, звернув увагу, що з бічної сторони начебто потемніння текстоліту під радіатором, що на бокових мосфетах - зняв його, оглянув - усе ціле. Виявилось, то масляна пляма зовні від сирої прокладки на мосфетах, треба буде замінити згодом. Проблему не виявив, "бавовна" мені не примарилась. Все ж таки думаю, проблема в бж. Що порадите?
-
murzik
Member
unlnu
1. забити і чекати
2. віддати бп по гарантії аргументуючи що там менше 12В
3. вскрити бп самому.
4. все одно всім помрем
1. забити і чекати
2. віддати бп по гарантії аргументуючи що там менше 12В
3. вскрити бп самому.
4. все одно всім помрем
-
unlnu
Member
Думав, що прикріпив фото показників тестера, а виявилось, що - ні... то ж доповнюю.
занадто дорогою може виявитись ціна після очікування, як на мене.
Нутрощі бж крізь решітку:
- спойлер
занадто дорогою може виявитись ціна після очікування, як на мене.
Нутрощі бж крізь решітку:
- спойлер
-
krivonos-kolya
Member
unlnu
Больше похоже на дроссель, нет характерной крышки, и термоусадка обычная.
Больше похоже на дроссель, нет характерной крышки, и термоусадка обычная.
-
unlnu
Member
krivonos-kolya
я не маю технічної освіти, тому не стану наполягати на коректності озвученого мною вище терміну/назви елементу.
Що саме ви мали на увазі - виділений мною елемент має типовий вигляд і не схожий на трігер почутої мною "бавовни"?!
я не маю технічної освіти, тому не стану наполягати на коректності озвученого мною вище терміну/назви елементу.
Що саме ви мали на увазі - виділений мною елемент має типовий вигляд і не схожий на трігер почутої мною "бавовни"?!
-
Piter Cantrope
Member
Точно пам'ятаю, що тут на форумі хтось постив, що щось бабахнуло в бж, але він продовжував користуватись компом довгий час вже після того. Тільки не пам'ятаю в якій темі.unlnu: ↑ 22.12.2024 23:45 раптом чую - "бавовна" в пк
А що тут радити? Здавати по гарантії, раз вона є. Тільки от будете сидіти без комп'ютера кілька тижнів. В мене для таких випадків є простенький блок kcas. Може у вас є запасний під рукою? Або купити на барахолці, бж то така річ, що бв але цілком нормальний блок можна і за 500 грн взяти.unlnu: ↑ 22.12.2024 23:45 Що порадите?
-
unlnu
Member
В мене комп працює 24/7, лише коли зі світлом гойдалки вимикаю.Piter Cantrope: ↑ 23.12.2024 10:30Точно пам'ятаю, що тут на форумі хтось постив, що щось бабахнуло в бж, але він продовжував користуватись компом довгий час вже після того. Тільки не пам'ятаю в якій темі.
Як на мене, добре, що бахнуло, коли я був за компом сидів, хоча збирався вже виходити у справах. Міг і взагалі не дізнатись, що трапилось.
Це не мій стиль по життю. Просто так нічого не буває, а значить проблема є і її треба вирішити.
В мене ноут для таких випадків, хоча я давно за ним не працював, половина софту відсутня, для ігор він не підходить, та вже навіть для роботи слабенький.
До речі, на нашому сайті був огляд на старшу модель. Глянув фото нутрощів, звернув увагу на схожий елемент і він там має кращий вигляд, однак це лише моє припущення.
- спойлер