Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
Filabatya
Member
перед лежачим поліцейським сама активовується
-
_nic
Member
Чи буде GPS антена працювати під пластиком торпеди, чи треба витягати під лобове скло ?
-
Барбарис
Member
_nic, пластик не повинен заважати, але в мене під склом, бо в торпеді частина каркасу безпеки.
-
Rex
Member
Люди, хтось купував HDD на Аліекспресс? Зокрема цікавить червоний ВД. Ціна ну дуже приваблива, але ж я розумію, що такої шари не може бути. Це підробка з типу оригінальною наліпкою?
-
Mr_Volan
Member
я на Алі брав флеш Сандиск, наче оригінальний. Об'єм - чесний, але і ціна була не два бакси) Тому там є дійсно оригінальні речі, але не за дві копійки точноRex: ↑ 01.12.2024 10:03 але ж я розумію, що такої шари не може бути
-
Rex
Member
Mr_Volan
Це все зрозуміло. Ціна майже в два рази нижче тої, що на сайті виробника. Але це типу зі знижкою 50+% на кібер понеділок.
Конкретно - 2.200 грн за ВД Ред на 2 ТБ
Це все зрозуміло. Ціна майже в два рази нижче тої, що на сайті виробника. Але це типу зі знижкою 50+% на кібер понеділок.
Конкретно - 2.200 грн за ВД Ред на 2 ТБ
-
nam5580
Junior
Б/в оригінал з затертим SMART.Rex: ↑ 01.12.2024 10:03 Це підробка з типу оригінальною наліпкою?
Як ви собі уявляєте "підробку" HDD? Читав колись на форумах про якісь міфічні "підроблені" процесори з алі, але підробляти вінчестери ще смішніше звучить.
-
Graveworm
Member
інша проблема, як воно поштою доїде до нас, скільки його буцатимуть по дорозі
-
Rex
Member
nam5580
Дякую, десь так я і думав, що є нюансиБ/в оригінал з затертим SMART
-
_VlaD_
Member
Та і більш крихкі речі доїзджають. Диск витримує великі прискорення. Він же не буде розкручуватись в процессі транспортування. Головки будуть на парковці. А вагу він витримає таку, що на нього ногою наступити мабуть можливо.Graveworm: ↑ 01.12.2024 14:29 інша проблема, як воно поштою доїде до нас, скільки його буцатимуть по дорозі
-
TSMatvey
Member
привіт. раніше качав всякі програми із рутрекера. А де у нас є великий торент для скачування умовного офіса(ворд-екскль)/алкоголь і т.п. ?
-
murzik
Member
-
Piter Cantrope
Member
TSMatvey
https://toloka.to
Вінда і офіс є, звичайно ж, і можна деякі утилітки типу aida знайти. Ну і фільми всі там.
https://toloka.to
Вінда і офіс є, звичайно ж, і можна деякі утилітки типу aida знайти. Ну і фільми всі там.
-
fan-zp
Member
Привет,если лобовое стекло с подогревом(например Мерседес S221) то не будет ловить и на торпедо,_nic: ↑ 01.12.2024 05:05 Чи буде GPS антена працювати під пластиком торпеди, чи треба витягати під лобове скло ?
в капот под решетку выносить надо
-
Engineer_1988
Member
в цьому питанні зручний https://nnmclub.to/forum/tracker.php?f= ... t%20OfficeTSMatvey: ↑ 02.12.2024 11:52 привіт. раніше качав всякі програми із рутрекера. А де у нас є великий торент для скачування умовного офіса(ворд-екскль)/алкоголь і т.п. ?
-
TSMatvey
Member
привіт. питання по ютубу - маю список із кліпчиками, що роблять звичайні люди і які частенько видаляє ютуб, чи приховує, чи ще щось, але вони стають недоступними. І якби я бачив назву відео, то хоча б розумів, що уже зникло і знав би назву кліпу і автора. Але замість цього пише просто - "виделено/ стало приватним / недоступно". Як дізнатись, що саме стало недуступним ?
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
-
Artem_M
Member
Вітаю.
Питання до людей, які шарять в моніторах.
Потрібно підібрати скалер до моделі на фото, так що б можна було підключити матрицю до HDMI. Можливо хтось підкаже? Дякую!
Питання до людей, які шарять в моніторах.
Потрібно підібрати скалер до моделі на фото, так що б можна було підключити матрицю до HDMI. Можливо хтось підкаже? Дякую!
- спойлер
-
-
Михаіл
Junior
Допоможіть оцінити для продажу відеокарту. Купляв офіційно в 2019 році в магазині. Не розбиралась, не розганялась\майнила і тому подібне. Рідко використовувалась для геймінгу.
ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING
-
Artem_M
Member
Гадаю максимум 7 тис. її ціна. Якщо термоінтерфейс в нормі, хоча за 5 років навряд.Михаіл: ↑ 03.12.2024 20:06 Допоможіть оцінити для продажу відеокарту. Купляв офіційно в 2019 році в магазині. Не розбиралась, не розганялась\майнила і тому подібне. Рідко використовувалась для геймінгу.