Останні статті і огляди
Новини
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
-
Mr_Maksi
Member
Всё всё о покупках на newegg.com а так же в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:28 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Причина: !
Причина: !
-
daesz
Member
Я чомусь США не міг знайти в списку країн (ні по абревіатурі, ні по повній назві), тому, власне, і запитуюLekrs: ↑ 08.06.2024 00:14 В США багато товарів з безплатною доставкою, або безплатна з прайм, на місяць можна отримати безкоштовно.
-
_clawfinger_
Member
В Амазон (сша) більшість товарів мають безкоштовну доставку.
У них розділення йде по доменам. Наприклад амазон.ком це США, амазон.пл це Польща й так далі.
Купувати вигідніше в США, бо там нема пдв, тому виходить дешевше ніж в Європі.
В Європі теж можна купувати, якщо є пряма доставка в Україну, тоді пдв не буде. Та проблема в тому, що мало магазинів відправляють в Україну.
У них розділення йде по доменам. Наприклад амазон.ком це США, амазон.пл це Польща й так далі.
Купувати вигідніше в США, бо там нема пдв, тому виходить дешевше ніж в Європі.
В Європі теж можна купувати, якщо є пряма доставка в Україну, тоді пдв не буде. Та проблема в тому, що мало магазинів відправляють в Україну.
-
Lekrs
Member
Не знаю як з Європи, а з США пряма доставка набагато дорожче чим у посередників. Користуюсь міст шопінг.
-
Nuclear World
Member
Подскажите пожалуйста интересует кто ли покупал на walmart? Есть ли там какие то костыли или геморрой при покупке оттуда? Можно ли указать адрес форвардера мист делавера и оплатить нашей картой?
-
moonlight49
Member
walmart вимагає картку американського банку (підозра), навіть paypal не проходить
-
zmax
Member
-
7mindfields
Member
~725$ без урахування доставки за шмат лайна по типу асус таф
-
maxn
Member
Никто не подскажет как пройти верификацию аккаунта на https://www.microcenter.com/
Требует американский номер телефона, телефон мист экспрес не принимает
-
Igor717
Junior
microcenter це ж оффлайн магазин? Що і як Ви там зібралися купувати? Там забирати тількі особисто в реальному магазині. Принаймі раніше так булоmaxn: ↑ 14.11.2024 09:53 Никто не подскажет как пройти верификацию аккаунта на https://www.microcenter.com/
-
maxn
Member
нет.Igor717: ↑ 14.11.2024 09:56 microcenter це ж оффлайн магазин?
Товары. Руками.Igor717: ↑ 14.11.2024 09:56 Що і як Ви там зібралися купувати?
это только для позиций In-Store Pickup Only.Igor717: ↑ 14.11.2024 09:56 Там забирати тількі особисто в реальному магазині.
Никогда так не было.Igor717: ↑ 14.11.2024 09:56 Принаймі раніше так було
-
overload17
Member
Нужен американский номер телефона. Более того на посредника вы потом тоже не отправили, только частные дома.maxn: ↑ 14.11.2024 09:53 Никто не подскажет как пройти верификацию аккаунта на https://www.microcenter.com/
-
leif
Member
щоб платити пейпалом і відправляти на форвардера в штатах потрібен американський пейпал.
а щоб зарегати американський пейпал потрібен номер телефону, мобільний, штатівський.
як ви це рішаєте? чи я не розібрався в питанні?
а щоб зарегати американський пейпал потрібен номер телефону, мобільний, штатівський.
як ви це рішаєте? чи я не розібрався в питанні?
-
Piter Cantrope
Member
leif
Не бачу проблем. Звичайний пейпал зареєстрований в нас в 23 році
Не бачу проблем. Звичайний пейпал зареєстрований в нас в 23 році
-
leif
Member
Мені потрібно не в ньюегг купити, а людина мені виставляє інвойс і я його оплачую. Людина каже, надіслати після цього можна лише по адерсі, що в пейпалі. Додати американську адресу в український пейпалі неможна.
Відправлено через 18 хвилин 21 секунду:
Виглядає так, що це люди за гроші роблять. Якщо хтось тут може допомогти з цим питанням (не безкоштовно) напишіть в ПП, будь ласка. Потрібно створити штатівський акк PayPal з адресою НП шопінг або іншого форвардера.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Або якщо хтось має контакти людей, які цим займаються — також пишіть в ПП, плз
Відправлено через 23 хвилини 25 секунд:
Ага, ясно, є сервіси що дозволяють отримувати такі смс для верифікації. Штож, буду пробувати зробити акк сам. Відпишу, що вийде
Відправлено через 18 хвилин 21 секунду:
Виглядає так, що це люди за гроші роблять. Якщо хтось тут може допомогти з цим питанням (не безкоштовно) напишіть в ПП, будь ласка. Потрібно створити штатівський акк PayPal з адресою НП шопінг або іншого форвардера.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Або якщо хтось має контакти людей, які цим займаються — також пишіть в ПП, плз
Відправлено через 23 хвилини 25 секунд:
Ага, ясно, є сервіси що дозволяють отримувати такі смс для верифікації. Штож, буду пробувати зробити акк сам. Відпишу, що вийде
-
armid
Junior
newegg зараз приймає приват карти?
-
Kullerok
Member
Пробовали оплатить, принимает?armid: ↑ 21.11.2024 23:20 newegg зараз приймає приват карти?