Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Filabatya
Там віщають щось про безшумні гальма і типу так і треба. :horror:
Scoffer
Member

Повідомлення

В останньому фінансовому кварталі німецький автопром фіксує значне зниження прибутку: Mercedes на 54%, Volkswagen на 64%, BMW на 84%, Audi на 91%. Причина всюди одна і та сама: зниження попиту на автомобілі високого класу в Європі і Китаї (зненацька - основний ринок для всьої четвірки) і конкуренція з китайськими електричками в низькому класі.
Shpoker
Member

Повідомлення

Scoffer
делали б качественно - никаких бы катастрофических падений небыло, а экологичность масложором с завода как-то людям не зашла
The_Rusik
Member

Повідомлення

Shpoker
Плюсую. Одноразовые моторы. Которые иногда и 40 тысяч не проезжают до ремонта.
Filabatya
Member

Повідомлення

просто не брати 3 цилідрові і не міняти масло раз 15тис, а краще до 250мото годин і все буде служити. як вони можуть конкурувати з китайцями при такій різниці зарплат і вартості заводів. батареї це чітко показали
3Dfx
Member

Повідомлення

Shpoker: 27.11.2024 17:26 Scoffer
делали б качественно - никаких бы катастрофических падений небыло, а экологичность масложором с завода как-то людям не зашла
А хто якісно робить?;) Китай? Америка? Всі лажають. Не помиляється той хто не працює.

Всі не оговтались ще від чіп бана. Чим закінчиться все для всіх через війну - теж невідомо....
Shpoker
Member

Повідомлення

3Dfx: 28.11.2024 09:23А хто якісно робить?
Да по сравнению с ними - все делают либо лучше, либо дешевле. И с немцами не только в автопроме беда последние лет 10. Качество всей техники кардинально покатилось в задницу, но документация всё еще топовая, хотя и это не на долго, негры с фемками всё исправят...
Hells Angels
Member

Повідомлення

Filabatya: 27.11.2024 17:56а краще до 250мото годин і все буде служити.
сильно великий зазор, бо в одному випадку місто, а у іншому траса, де швидкості різні і у другому випадку можна перейти рубіж у 15к км.
більш універсальніша фігня то 7-10к км чи два рази на рік :think:
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels: 28.11.2024 11:39сильно великий зазор
Завжди можна множити мотогодини на оберти і автоматом записувати в бортовий журнал, благо не в 19му сторіччі живемо.
zmax
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.11.2024 11:46Завжди можна множити мотогодини на оберти
бортовой комп почти в любом авто уже умеет считать и показывать среднюю скорость. Пробег/ср. скорость и даст моточасы. На трассе это могут быть и 15 тыр, в городе с пробками могут быть и 5 тыр.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.11.2024 11:46мотогодини
не знаю, я би не рахував міжсервісний інтервал обслуговування перс. авто у мотогодинах, простіше все таки у кілометрах :dontknow:
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax
Можна і пробіг на середню швидкість, на виході пропорційно та ж сама величина.

Hells Angels
Простіше щоб машина це сама все рахувала, і я не бачу жодної адекватної причини чому вона це досі не робить.

Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
zmax
А нє, ніфіга, мотогодини все одно треба :rotate: Але для бортового компа все одно проблемою не є, у нього вся інфа в наявності.
Filabatya
Member

Повідомлення

30середня 250мтг вийде 7,5К, по трасі 60сер вийде 15К. Для дизеля це точно нормальні дані. Для бензина можна і до 200 скоротити якщо активно їздите
Scoffer
Member

Повідомлення

Вважаю що треба враховувати мотогодини і оберти двигуна тому що пробіг це шось сильно абстрактне, може хтось стоїть на місці і газує в підлогу, або їздить на першій на 60 км/год.

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Scoffer: 28.11.2024 12:43може хтось стоїть на місці і газує в підлогу
При чому зараз це і не дуже жарт, купа людей заряджає станції з павербанками від автомобільного генератора.
Scoffer
Member

Повідомлення

Тим часом завод мерседес в оркостані відновлює свою роботу і в вільному продажі з'явились дві моделі 24го року походження. Начебто зібрані з машинокомплектів, що залишились до війни. Три роки не могли знайти машинокомплекти, а зараз мабуть тьотя Люба за сусєками підмітала і знайшла, ще й так що в наявності всі деталі до останнього болта і пластикової заглушки, що аж рестарт цілого заводу можна зробити.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Scoffer: 28.11.2024 12:08 Простіше щоб машина це сама все рахувала, і я не бачу жодної адекватної причини чому вона це досі не робить.
Чого не робить? Моя Акура просить міняти масло кожен раз на різному пробігу. В середньому 4-4.5k миль. До неї розумними машинами не користувався, тож міняв раз на 10к та й все.
Не знаю, як європейські рахують, я думав в них більш просунута бортова електроніка.
Filabatya
Member

Повідомлення

Ще би фаренгейти вміла на цельсії переводити)
Scoffer
Member

Повідомлення

https://www.facebook.com/reel/606494111899261
навіть я від цьої фіговини очікував більшого, а ще воно горить:
https://people.com/3-high-school-gradua ... ts-8753125
mraleks
Member

Повідомлення

Scoffer: 16.12.2024 23:19 а ще воно горить:
Було б дивно якби не горіло, хто ж буде ставити відносно безпечні але важчі і з меншою ємністю батареї?
Scoffer
Member

Повідомлення

В Україні запустять проєкт із виготовлення японських пікапів за технологією великовузлового складання (SKD). Це спільний проєкт кількох українських виробників і японської машинобудівної компанії. Про це повідомила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко під час бізнес-форуму, організованого Японською організацією зовнішньої торгівлі.
https://me.gov.ua/News/Detail/0366a2c8- ... Sviridenko

Відправлено через 8 хвилин 5 секунд:
Роблю ставку шо це буде Isuzu
Відповісти