Останні статті і огляди
Новини
Розетка и гарантия (старая песня про то, как розетка уклоняется от исполнения обязательств). Нужен совет
-
ramm
Member
Engineer_1988
Не розповідай мені про досвід, котрий я пережив. Ок?
Не розповідай мені про досвід, котрий я пережив. Ок?
-
S
Member
Просто в Украине дебильное законодательство - гарантию обеспечивает производитель, а в законе написали что отвечает продавец. Потому и не работает.n+gibat[]r: ↑ 08.05.2024 20:23Та й інші магазини зараз не кращі, особливо невеликі всіма силами ухиляються від повернення товару, бо їм цей мотлох потім дівати кудись треба неліквідний, простiше покупця "кинути".
-
n+gibat[]r
Member
100%, так и есть.S: ↑ 09.05.2024 03:59Просто в Украине дебильное законодательство - гарантию обеспечивает производитель, а в законе написали что отвечает продавец. Потому и не работает.n+gibat[]r: ↑ 08.05.2024 20:23Та й інші магазини зараз не кращі, особливо невеликі всіма силами ухиляються від повернення товару, бо їм цей мотлох потім дівати кудись треба неліквідний, простiше покупця "кинути".
-
n+gibat[]r
Member
Сдал монитор Samsung G7 в Розетку 05.05.2024 а только сейчас 13.05.2024 пришла смска от номера SamsungUA: "Ваш пристрій прибув до СЦ "Гратіс-Сервіс", Тел 38(067)2721525."
Вот это скорость, из Киева в Киев везут 8 дней, это при том что от точки выдачи Розетки куда сдал монитор до СЦ "Гратіс-Сервіс" всего 4 км расстояние
Короче себе уже новый монитор заказал (уже не Samsung) потому что работа стоит и я потеряю намного больше денег если буду сидеть ждать с ремонта этот хлам. У Samsung получился и недотелевизор и недомонитор в одном устройстве как я понял
Вот это скорость, из Киева в Киев везут 8 дней, это при том что от точки выдачи Розетки куда сдал монитор до СЦ "Гратіс-Сервіс" всего 4 км расстояние
Короче себе уже новый монитор заказал (уже не Samsung) потому что работа стоит и я потеряю намного больше денег если буду сидеть ждать с ремонта этот хлам. У Samsung получился и недотелевизор и недомонитор в одном устройстве как я понял
-
n+gibat[]r
Member
Прошёл месяц после сдачи моего монитора Samsung G7 LS32BG700 (LS32BG702EIXUA) про который писал выше в гарантию, вернули деньги в полном объёме, так как не смогли починить.
За это время успел себе купить другой монитор, LG UltraGear 32GQ850-B.
Рассказывали много сказок что запчасти едут-едут-едут вот-вот приедут, но как я и знал до этого в Киеве большая проблема с нормальными мастерами, все толковые перешли на службу в несколько иные организации или уволились.
В целом доволен, так как деньги вернули, хоть и не без моих жалоб на Хотлайне, но если бы покупал в noname-магазине то там бы точно опрокинули на деньги.
Эту модель монитора категорически не рекомендую брать так как на Розетке сейчас там у всех массово та же проблема в комментариях, идут полосами экраны и всё, приехали.
За это время успел себе купить другой монитор, LG UltraGear 32GQ850-B.
Рассказывали много сказок что запчасти едут-едут-едут вот-вот приедут, но как я и знал до этого в Киеве большая проблема с нормальными мастерами, все толковые перешли на службу в несколько иные организации или уволились.
В целом доволен, так как деньги вернули, хоть и не без моих жалоб на Хотлайне, но если бы покупал в noname-магазине то там бы точно опрокинули на деньги.
Эту модель монитора категорически не рекомендую брать так как на Розетке сейчас там у всех массово та же проблема в комментариях, идут полосами экраны и всё, приехали.
- спойлер
-
ilaixxx
Junior
Вітаю. Отже замовив плату з магазину rozetkaEU з Польщі. Її вже передали перевізнику і видали трек-номер. І тут через днів десять мені дзвонять з магазину і повідомляють, що плата, котру я замовив, пошкоджена. На десятий день, нагадаю. Ніби-то вони її відвантажувати не будуть і порадили мені обрати щось інше з їх магазину. Вони навіть не запропонували її замінити і надіслати іншу. Це нормальна практика? Минуло кілька днів, а замовлення все ще їде до мене. Навіть митницю пройшло і вказана дата доставки. Тобто вони чомусь не скасували замовлення. І чи можливо, що плата в нормальному стані, а вони просто вигадують причину не продавати її за низькою ціною? Тому що ціна на неї дійсно зросла.
-
murzik
Member
розетка обнагліла зі своїми мальованими акціями знижками ... це ж масове на*балово населення
-
Hotspur
Member
вони це малюють вже років 7murzik: ↑ 12.06.2024 13:53 розетка обнагліла зі своїми мальованими акціями знижками ... це ж масове на*балово населення
-
Lekrs
Member
Ну чому ж обнагліла? Вон туалетний папір який я зазвичай купляю можна на 100 грн. дешевше взяти
-
murzik
Member
Lekrs
Обухів 65?
той хто не бачив ціну раніше, не зрозуміє, акція реальна чи мальована
Обухів 65?
-
Lekrs
Member
murzik: ↑ 12.06.2024 19:52 Lekrs
Обухів 65?
Ruta pure white deluxe 3 шари.
Ціна дійсно на 100 грн дешевше ніж без скидки.
Скидки там дійсно присутні, що правда не настільки великі як їх малюють.
Багато всього купую на розетці, і під час розпродажів можна не погано зекономити. Та й зручно з їх точками видачі з безплатною доставкою від 700 грн.
-
Sachem
Member
Пост не про ремонт, но другой темы с Розеткой не нашел.
Как-то Розетка попросила дать ей совет , что сделать, чтобы мне стало ЕЩЁ лучше в ней покупать.
Я написал, что не нужно лучше, не делайте хуже. А она тогда только ввела плату 35 гривен за доставку к себе в точки выдачи товаров дешевле 700 грн. Блин, почти, как на Амазоне, бесплатная доставка только, если товара больше, чем на 25 баксов. А так и написал, что бесплатная доставка от 700 грн, то ладно. Но, если пойдёте дальше, то как бы может пропасть смысл покупки у вас, если будет, как у остальных. Похоже, прислушались и пошли дальше. Только что захожу. Пристреливаюсь. Розетка ввела доп. оплату, если платить в их точках выдачи при получении, 10 грн + 1.5%, но не больше 95 грн.
Похоже, на данный момент Пром таки на первом месте по удобству будет.
Как-то Розетка попросила дать ей совет , что сделать, чтобы мне стало ЕЩЁ лучше в ней покупать.
Я написал, что не нужно лучше, не делайте хуже. А она тогда только ввела плату 35 гривен за доставку к себе в точки выдачи товаров дешевле 700 грн. Блин, почти, как на Амазоне, бесплатная доставка только, если товара больше, чем на 25 баксов. А так и написал, что бесплатная доставка от 700 грн, то ладно. Но, если пойдёте дальше, то как бы может пропасть смысл покупки у вас, если будет, как у остальных. Похоже, прислушались и пошли дальше. Только что захожу. Пристреливаюсь. Розетка ввела доп. оплату, если платить в их точках выдачи при получении, 10 грн + 1.5%, но не больше 95 грн.
Похоже, на данный момент Пром таки на первом месте по удобству будет.
Востаннє редагувалось 17.10.2024 18:42 користувачем Sachem, всього редагувалось 1 раз.
-
Rucha
Member
Особливо якщо є доставка в РозеткуSachem: ↑ 17.10.2024 18:38 Похоже, на данный момент Пром таки на первом месте по удобству будет.
-
Alex_Lviv
Junior
Привіт всім
Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
Буду вдячний
Все що є в гуглі - номери неактивні
-
Евгений King
Member
Ніяк, тільки чат на сайті або чат в ТГ, все. На телефонах там більше ніхто не сидить.Alex_Lviv: ↑ 25.11.2024 17:40Привіт всім
Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
Буду вдячний
Все що є в гуглі - номери неактивні
-
AmigoPhoenix
Member
Alex_Lviv
Ще можна спробувати через ПП на фейсбучній сторінці розетки.
Рік тому контактував саме через неї
Ще можна спробувати через ПП на фейсбучній сторінці розетки.
Рік тому контактував саме через неї
-
Alex_Lviv
Junior
AmigoPhoenix
Дякую.
Спробую так ще
Дякую.
Спробую так ще
-
Engineer_1988
Member
100% відповідають в телеграм, але почекати прийдеться, іноді годинами...Alex_Lviv: ↑ 25.11.2024 17:40 Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
-
daesz
Member
На сайті також відповідають, але очікувати доводиться також - інколи 30 хв, інколи по декілька годин.