Розетка и гарантия (старая песня про то, как розетка уклоняется от исполнения обязательств). Нужен совет

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ramm
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Не розповідай мені про досвід, котрий я пережив. Ок?
S
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 08.05.2024 20:23Та й інші магазини зараз не кращі, особливо невеликі всіма силами ухиляються від повернення товару, бо їм цей мотлох потім дівати кудись треба неліквідний, простiше покупця "кинути".
Просто в Украине дебильное законодательство - гарантию обеспечивает производитель, а в законе написали что отвечает продавец. Потому и не работает.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

S: 09.05.2024 03:59
n+gibat[]r: 08.05.2024 20:23Та й інші магазини зараз не кращі, особливо невеликі всіма силами ухиляються від повернення товару, бо їм цей мотлох потім дівати кудись треба неліквідний, простiше покупця "кинути".
Просто в Украине дебильное законодательство - гарантию обеспечивает производитель, а в законе написали что отвечает продавец. Потому и не работает.
100%, так и есть.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Сдал монитор Samsung G7 в Розетку 05.05.2024 а только сейчас 13.05.2024 пришла смска от номера SamsungUA: "Ваш пристрій прибув до СЦ "Гратіс-Сервіс", Тел 38(067)2721525."

Вот это скорость, из Киева в Киев везут 8 дней, это при том что от точки выдачи Розетки куда сдал монитор до СЦ "Гратіс-Сервіс" всего 4 км расстояние :laugh:
Короче себе уже новый монитор заказал (уже не Samsung) потому что работа стоит и я потеряю намного больше денег если буду сидеть ждать с ремонта этот хлам. У Samsung получился и недотелевизор и недомонитор в одном устройстве как я понял :dontknow:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Прошёл месяц после сдачи моего монитора Samsung G7 LS32BG700 (LS32BG702EIXUA) про который писал выше в гарантию, вернули деньги в полном объёме, так как не смогли починить.
За это время успел себе купить другой монитор, LG UltraGear 32GQ850-B.
Рассказывали много сказок что запчасти едут-едут-едут вот-вот приедут, но как я и знал до этого в Киеве большая проблема с нормальными мастерами, все толковые перешли на службу в несколько иные организации или уволились.
В целом доволен, так как деньги вернули, хоть и не без моих жалоб на Хотлайне, но если бы покупал в noname-магазине то там бы точно опрокинули на деньги.
Эту модель монитора категорически не рекомендую брать так как на Розетке сейчас там у всех массово та же проблема в комментариях, идут полосами экраны и всё, приехали.
спойлер
Зображення
Плюс и до поломки монитор не выходил из режима ожидания при включении ПК, тормозил и зависал, что для монитора ценой за 500 баксов недопустимо, я считаю.
ilaixxx
Junior

Повідомлення

Вітаю. Отже замовив плату з магазину rozetkaEU з Польщі. Її вже передали перевізнику і видали трек-номер. І тут через днів десять мені дзвонять з магазину і повідомляють, що плата, котру я замовив, пошкоджена. На десятий день, нагадаю. Ніби-то вони її відвантажувати не будуть і порадили мені обрати щось інше з їх магазину. Вони навіть не запропонували її замінити і надіслати іншу. Це нормальна практика? Минуло кілька днів, а замовлення все ще їде до мене. Навіть митницю пройшло і вказана дата доставки. Тобто вони чомусь не скасували замовлення. І чи можливо, що плата в нормальному стані, а вони просто вигадують причину не продавати її за низькою ціною? Тому що ціна на неї дійсно зросла.
murzik
Member

Повідомлення

розетка обнагліла зі своїми мальованими акціями знижками ... це ж масове на*балово населення
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 12.06.2024 13:53 розетка обнагліла зі своїми мальованими акціями знижками ... це ж масове на*балово населення
вони це малюють вже років 7
Lekrs
Member

Повідомлення

Ну чому ж обнагліла? Вон туалетний папір який я зазвичай купляю можна на 100 грн. дешевше взяти :D
murzik
Member

Повідомлення

Lekrs
Обухів 65? :gigi:
той хто не бачив ціну раніше, не зрозуміє, акція реальна чи мальована
Lekrs
Member

Повідомлення

murzik: 12.06.2024 19:52 Lekrs
Обухів 65? :gigi:
той хто не бачив ціну раніше, не зрозуміє, акція реальна чи мальована

Ruta pure white deluxe 3 шари.
Ціна дійсно на 100 грн дешевше ніж без скидки.
Скидки там дійсно присутні, що правда не настільки великі як їх малюють.
Багато всього купую на розетці, і під час розпродажів можна не погано зекономити. Та й зручно з їх точками видачі з безплатною доставкою від 700 грн. ;)
Sachem
Member

Повідомлення

Пост не про ремонт, но другой темы с Розеткой не нашел.
Как-то Розетка попросила дать ей совет :), что сделать, чтобы мне стало ЕЩЁ лучше в ней покупать.
Я написал, что не нужно лучше, не делайте хуже. А она тогда только ввела плату 35 гривен за доставку к себе в точки выдачи товаров дешевле 700 грн. Блин, почти, как на Амазоне, бесплатная доставка только, если товара больше, чем на 25 баксов. А так и написал, что бесплатная доставка от 700 грн, то ладно. Но, если пойдёте дальше, то как бы может пропасть смысл покупки у вас, если будет, как у остальных. Похоже, прислушались и пошли дальше. Только что захожу. Пристреливаюсь. Розетка ввела доп. оплату, если платить в их точках выдачи при получении, 10 грн + 1.5%, но не больше 95 грн.
Похоже, на данный момент Пром таки на первом месте по удобству будет.
Востаннє редагувалось 17.10.2024 18:42 користувачем Sachem, всього редагувалось 1 раз.
Rucha
Member

Повідомлення

Sachem: 17.10.2024 18:38 Похоже, на данный момент Пром таки на первом месте по удобству будет.
Особливо якщо є доставка в Розетку :laugh:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

yupi: 27.02.2024 11:58 ramm
можно ещё позвонить на горячую линию к ним.
Привіт всім
Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
Буду вдячний :beer:

Все що є в гуглі - номери неактивні :(
Евгений King
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 25.11.2024 17:40
yupi: 27.02.2024 11:58 ramm
можно ещё позвонить на горячую линию к ним.
Привіт всім
Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
Буду вдячний :beer:

Все що є в гуглі - номери неактивні :(
Ніяк, тільки чат на сайті або чат в ТГ, все. На телефонах там більше ніхто не сидить.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
Ще можна спробувати через ПП на фейсбучній сторінці розетки.
Рік тому контактував саме через неї
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

AmigoPhoenix
Дякую. :beer:
Спробую так ще
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 25.11.2024 17:40 Можливо хтось підкаже номер телефону, як можна реально позвонити в ту Розетку
100% відповідають в телеграм, але почекати прийдеться, іноді годинами...
daesz
Member

Повідомлення

На сайті також відповідають, але очікувати доводиться також - інколи 30 хв, інколи по декілька годин.
Відповісти