я б так не сказав. скоріше "чарівник" або джин що виконує бажання
ну, хоче з коробочкою - не біда, зробимо)))
я б так не сказав. скоріше "чарівник" або джин що виконує бажання
Тепер це так називаєтьсяbig_bang: ↑ 30.10.2024 10:59я б так не сказав. скоріше "чарівник" або джин що виконує бажання
ну, хоче з коробочкою - не біда, зробимо)))
коли ти купляєш товар, що був у використанні маєш радіти, що хоч якась коробка є)Rucha: ↑ 30.10.2024 14:20 big_bang
Що, так і писав "увага! коробка НЕ ОРИГИНАЛЬНА"?
Коли ти щось купиш підроблене у продавця, який не писав "ОРИГИНАЛ", то будеш цим задоволений?
Ти прикидаєшся чи дійсно не розумієш, що продаючи підробку продаєш фальсифікат, порушуючи закон? Я вже мовчу про моральну складову...big_bang: ↑ 30.10.2024 14:22 часто на форумі продають коробки до відеокарт - теж злочинці / негідники ?
каюсьRucha: ↑ 30.10.2024 14:29Ти прикидаєшся чи дійсно не розумієш, що продаючи підробку продаєш фальсифікат, порушуючи закон? Я вже мовчу про моральну складову...big_bang: ↑ 30.10.2024 14:22 часто на форумі продають коробки до відеокарт - теж злочинці / негідники ?
"фальсифікована продукція — продукція, виготовлена з порушенням технології або неправомірним використанням знака для товарів та послуг, чи копіюванням форми, упаковки, зовнішнього оформлення, а так само неправомірним відтворенням товару іншої особи (ст. 1 ЗУ "Про захист прав споживачів). "
Ну ок, якщо щодо юридичний площини з'ясували, то тепер щодо моральної...big_bang: ↑ 30.10.2024 14:41каюсьRucha: ↑ 30.10.2024 14:29
Ти прикидаєшся чи дійсно не розумієш, що продаючи підробку продаєш фальсифікат, порушуючи закон? Я вже мовчу про моральну складову...
"фальсифікована продукція — продукція, виготовлена з порушенням технології або неправомірним використанням знака для товарів та послуг, чи копіюванням форми, упаковки, зовнішнього оформлення, а так само неправомірним відтворенням товару іншої особи (ст. 1 ЗУ "Про захист прав споживачів). "
але ж ти розумієш, шо більшість подібної продукції так розходиться по Україні ?
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
це як заміна акб на iphone - вам з помилкою, чи без ?
а, я й не писав що вона оригінальнаRucha: ↑ 30.10.2024 14:45 Якби написав "коробка НЕ ОРИГИНАЛ" - питань не було би.
в магазині нове продать.Rucha: ↑ 30.10.2024 15:01 big_bang
По замовченню все що продається - оригінальне. В магазині ти бачив на цінниках слово "оригинал"?
https://appletech.com.ua/ua/zavodskie-korobki/
Скажіть це мільйону абібасів, абідасів та адібасів на ринку
оригінальна репліка
Саме тому вони абібаси, а не адідаси.
+10% к фпс
+100500% найти блок BTC.OverPow: ↑ 15.11.2024 14:52+10% к фпс