Останні статті і огляди
Новини
Це так повинно бути? Придбав б/в відяху
-
oh_boy
Member
Придбав б/в відяху і вирішив її привести до ладу, термуху з прокладками замінити, але побачивши це, трохи впав у ступор. Поясніть мені, це воно так з заводу повинно бути?
Фото тиць
Фото тиць
-
big_bang
Member
Привіт
Перший раз бачу такі чіпи
Це, звісно неподобство
Є можливість назад повернути ?
Слухайте, а проодить тести ?
Перший раз бачу такі чіпи
Це, звісно неподобство
Є можливість назад повернути ?
Слухайте, а проодить тести ?
-
oh_boy
Member
Тести проходить, я грав близько місяця. Різниця в температурі між чіпом і хотспотом за 25 градусів, тож вирішив що треба. Прокладки вбиті, термуху поміняв продавець
-
skorpion-yura
Member
ну что бы дать однозначный ответ надо знать что это за видеокарта.
есть карты с залитым компаундом под банки памяти.
но судя обзоров в таких картах небыло такого.
может это рефаб или после ремонта карта.
нижние три банки больше всего страдают от веса самой видеокарты, бывает и пятаки отрывает, для усиления заливают компаундом.
есть карты с залитым компаундом под банки памяти.
но судя обзоров в таких картах небыло такого.
может это рефаб или после ремонта карта.
нижние три банки больше всего страдают от веса самой видеокарты, бывает и пятаки отрывает, для усиления заливают компаундом.
-
big_bang
Member
мда...
прикольно
реально вперше таке бачу
після заміни термопасти / прокладук температури впали ?
роби ще андервольт і грайся поки чипи живі
прикольно
реально вперше таке бачу
після заміни термопасти / прокладук температури впали ?
роби ще андервольт і грайся поки чипи живі
-
oh_boy
Member
Так повино бути, я просто панікьор
-
Hash
Junior
В мене на RX 6800 XT Nitro схоже, але не так сильно. Теж почав дивитись огляди + ютуб, а там у всіх таке. Фото приклав з techpowerup в мене 1в1
- спойлер
-
oh_boy
Member
У мене 6900XT, це ось таке інженерне рішення виявляєтьсяHash: ↑ 12.11.2024 19:41 В мене на RX 6800 XT Nitro схоже, але не так сильно. Теж почав дивитись огляди + ютуб, а там у всіх таке. Фото приклав з techpowerup в мене 1в1
- спойлер
- Screenshot 2024-11-12 194006.png
-
_VlaD_
Member
А конкретніше можна? Я нещодавно відюху продав і вже думав що це мій пасажир.
Якщо я руку в локті зігну, сфотографую і сюди викладу, я маю право спитати - "Це так повинно бути?" Що там таке, мляха, що аж окрема гілка потрібна?
Якщо я руку в локті зігну, сфотографую і сюди викладу, я маю право спитати - "Це так повинно бути?" Що там таке, мляха, що аж окрема гілка потрібна?
-
murzik
Member
_VlaD_
там зверх чіпи поплавлені чи що
там зверх чіпи поплавлені чи що
-
aaleksandrenko
Member
Мав ред Девіл 6900хт. Спочатку здивувався коли обслуговував. Потім глянув огляд на оверах
- спойлер
-
_VlaD_
Member
Мабудь ти лише назву теми прочитав з усієї гілки. Бачу спеціаліста. Не брат Хотспура часом?murzik: ↑ 12.11.2024 20:18там зверх чіпи поплавлені чи що
-
murzik
Member
_VlaD_
у мене память 10 секунд тримає
у мене память 10 секунд тримає
-
Artem_K
Member
В серії Red Devil таке ще з часів Polaris.aaleksandrenko: ↑ 12.11.2024 20:18Мав ред Девіл 6900хт. Спочатку здивувався коли обслуговував. Потім глянув огляд на оверах
-
maxn
Member
Всі вже давно знають що брат Хотспура це Мессія. Один одному скидує в лічку як фризить колда на HDD, тим часом іший у відповідь доказує шо він на справді не дебіл, а нормальні вэлотруси коштують мінімум 145€. Ну а потім вони зливаються у гомофільному екстазі._VlaD_: ↑ 12.11.2024 20:24 Бачу спеціаліста. Не брат Хотспура часом?
-
Filabatya
Member
в когось велік стільки коштує
-
maxn
Member
Filabatya
Тікай з городу.
Тікай з городу.
-
l-m
Member
Бачив таке неодноразово, як вище вірно пояснили, це щоб пам'ять не відпадала, коли PCB прогинається під вагою.