Продавец AlliBuy, есть ли отзывы?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
sergio133
Junior

Повідомлення

ФОП Данилевич Ирина Вікторівна, 0687668888,+380506024058, Allibey
Аферист, який бере кошти через ФОП але товар Вам не надішле, а Ви його просто прокредитуєте, под видом повної передоплати на рахунок ФОП за якійсь товар який вам потрібен за привабливою низькою ціною, ціна фейк аби ви повну передоплату скинули, товара ви не отримаєте, час затягнуть під любими предлогами, посилка їде, митниця лютує, хлопців тцк схопило, і різний бред в який ви з усилиями будете перший час вірити. Термін очікування вижимають по максимуму, до поки ви не попросите свої кошти обратно. А далі начинається то само з отриманням своїх коштів за не отриманий товар. Розкажу гіркий досвід з цим продавцем. Уклали з ним договір про поставку товару. Товар протягом місяця не доставив, як було в договорі вказано. Чекав тиждень другий, пройшло два з половиною місяця від дати укладання договору, попросив повернути кошти врешті решт, кошти теж не повертав, обіцяв через пару день, потім через два тижні , потім ще два тижні. Написав листа вимогу на повернення коштів, в указану дату по спливу двох тижднів не повернув, написав гарантійний лист що кошти поверне через три тижні кошти знову не повернув. Минає вже 5 місяць від травня коли я замовив, а дій від нього нуль, тільки обіцянки. Подав я до суду із стягненням грошових коштів, номер провадження 2/523/5905/24 та інша справа про стягнення коштів 2/523/5920/24 глянути можете в гуглі вбити судова влада України. Кому потрібна правова допомога або складання позовних заяв звертайтеся до мене 0979026100. По доброму цей ФОП нічого Вам не віддасть, тільки годуватиме завтра, на наступному тижні, що він вам компенсує затрати. Пам'ятайте срок позовної давності три роки, якщо когось обманув, не пізно зтягнути ще.

Відправлено через 54 секунди:
надам допомогу на безкоштовній основі
Liza220599
Junior

Повідомлення

Також натрапили на цих шахраїв.

Ще на початку літа замовили в них чотири зарядні станції. Сплатили передплату 50% на їх рахунок ФОП у розмірі 100 тисяч гривень. Була домовленість, що станції будуть впродовж двох тижнів , але станції не прийшли навіть через два місяці. Кожного дня були нові історії про причини затримки. Коли вже набридло чекати і ми попросили повернути гроші, так само кожного дня слухали обіцянки про те що вже завтра обов'язково будуть гроші.

Звернулись в першу чергу до поліції, написали заяву та надали докази.

Знайомий з податкової служби допоміг підключити БЕБ і Держпродспожив службу, вони розпочали розслідування.

Алібаєвцям дали все ж таки шанс на мирне вирішення питання та надіслали офіційну претензію на повернення коштів на адресу реєстрації їх ФОПу, але вони не дуже розуміють що відбувається мабуть, тому що гроші не повернули. Але це їх вибір. Крадій повинен сидіти за гратами, тому не соромтесь звертатись до поліції та інших служб, під час війни такі злочини є вдвічі аморальнішими та караються жорсткіше, тому давайте разом допоможемо цим друзям зайняти своє місце у в'язниці.

Для колективного позову пишіть на адресу samulev.assistant@gmail.com

Оприлюднюю також їх дані:
ФОП Данилевич Ірина Вікторівна
Адреса: Україна, 65055, Одеська обл., місто Одеса, вулиця Озерна, будинок 1
Діяльність: 62.02 Консультування з питань інформатизації
Дата рєєстрації: 21.03.2023
Дата народження: 22.12.1965
Телефони: +380506024058
IrosLAV
Member

Повідомлення

sergio133: 16.10.2024 12:55Написав листа вимогу на повернення коштів
Викладіть, будь ласка, на загал. Шаблони таких документів можуть багатьом знадобитись
Hotspur
Member

Повідомлення

Liza220599: 16.10.2024 17:18Ще на початку літа замовили в них чотири зарядні станції. Сплатили передплату 50% на їх рахунок ФОП у розмірі 100 тисяч гривень.
ну це треба повністью з головою не дружити вибачте. я навіть розетці таку передплату робити не буду ніколи

Відправлено через 38 секунд:
Liza220599: 16.10.2024 17:18Для колективного позову
їх не існує в Україні. можуть декілька поєднати але це не колективний позов
Ortyomko
Member

Повідомлення

Victorio_Scaletta_12: 15.10.2024 11:40 Оплату здійснювали на ФОП, тому кошти повернуть однозначно, але доведеться "погратись".
взагалі незрозуміло чому Ви вирішили що "однозначно". люди і на ТОВ'ках горіли

Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:
Liza220599: 16.10.2024 17:18 Діяльність: 62.02 Консультування з питань інформатизації
оце перший дзвіночок
Grandis
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 17.10.2024 18:01
оце перший дзвіночок
ФОП Данилевич Ірина Вікторівна
Адреса: Україна, 65055, Одеська обл., місто Одеса, вулиця Озерна, будинок 1
Діяльність: 62.02 Консультування з питань інформатизації
Стан: зареєстровано
Дата рєєстрації: 21.03.2023
Дата народження: 22.12.1965
Телефони: +380506024058

Додаткова діяльність:
62.01 Комп'ютерне програмування
62.09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем
63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність
63.12 Веб-портали
63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у.
96.09 Надання інших індивідуальних послуг, н.в.і.у.
70.22 Консультування з питань комерційної діяльності й керування
73.20 Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки
46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту
46.43 Оптова торгівля побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення
46.51 Оптова торгівля комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням
46.52 Оптова торгівля електронним і телекомунікаційним устаткованням, деталями до нього
47.91 Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет
47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами

✅ Єдиний податок 3 групи по ставці 5% з 01.10.2024
sergio133
Junior

Повідомлення

IrosLAV: 17.10.2024 17:14
sergio133: 16.10.2024 12:55Написав листа вимогу на повернення коштів
Викладіть, будь ласка, на загал. Шаблони таких документів можуть багатьом знадобитись
я б виклав, але тут не можу загрузить є номер 0979026100, пишіть , я скину в особисті кому треба. лист вимога пишеться в довільній формі, головне назва що це лист вимога
Engineer_1988
Member

Повідомлення

sergio133: 19.10.2024 17:13 я б виклав, але тут не можу
https://ru.imgbb.com/ і все сховати під spoiler
Yura 333
Junior

Повідомлення

Це просто розводняк,кидають на гроші,немає ні товару ні магазину,гроші не повертають.
Відповісти