Гібридний інвертор не бачить вхідної напруги

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
MuzDun
Junior

Повідомлення

Не знав, де написати, створив нову тему, може хтось підкаже в чому причина:

Інвертор PowMr POW-HVM2H-12V-N перше підключення: не бачить вхідної напруги.

Підключив батарею LeFePo4 включив інвертор, налаштував всі параметри (вибрав режим USE і налаштував всі напруги 26,27,29 меню)
Інвертор видає на виході 230V все ніби нормально, картинка показує що йде генерація з батареї і блимає зеленим перший індикатор. Вхідна напруга вимкнута.

Підключаю вхідну напругу, починає блимати іконка мережі, але вхідну напругу показує 0V і далі працює режим генерації від батареї.
Тобто на сам
Поміряв напругу на вхідних клемах - 217V. Тобто напруга на вході є, а далі не доходить.
sasha76
Member

Повідомлення

фаза и ноль правильно подключены?режим работы какой выбран,приоритет зарядки какой?инструкцию читать внимательно.
murzik
Member

Повідомлення

а пріоритет джерела як виставлено? 01 пункт
внизу ще запобіжник є, але я не розібрався як його перевіряти
Востаннє редагувалось 25.09.2024 15:06 користувачем murzik, всього редагувалось 2 разів.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 25.09.2024 15:04внизу ще запобіжник є, але я не розібрався як його перевіряти
перелогінься murzik :laugh:
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
це не я. мій працює нормально.
MuzDun
Junior

Повідомлення

sasha76: 25.09.2024 14:57 фаза и ноль правильно подключены?режим работы какой выбран,приоритет зарядки какой?инструкцию читать внимательно.
Режим USB. Фазу і нуль підключив, як написано: L - фаза, N - Нуль. Пізніше пробував навпаки - результату немає. Режим зарядки - від сонця і від мережі (Тільки від мережі немає такого режиму в цьому інверторі.)

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
murzik: 25.09.2024 15:04 внизу ще запобіжник є, але я не розібрався як його перевіряти
Де його шукати, під кришкою підключення, чи треба повністю корпус розкрутити?
Відповісти