Наручні годинники: чоловічі та жіночі, вибір , обговорення, поради, пропозиції

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Z_Serhii
Junior

Повідомлення

[quote="Daemon74"]
Вони прекрасні :)
Kore
Member

Повідомлення

Привестствую. Мне тут резко понадобился чёрный каучуковый ремешок на 20 мм, посоветуйте, в сторону какого производителя смотреть и где покупать.
Kore
Member

Повідомлення

ОК, вы меня убедили. Оставлю на родном браслете.
спойлер
Зображення
TyphooNick
HWBOT OC Team

Повідомлення

Солидарен с Сашей, - информативность и читаемость. Ко всему, я еще тот консерватор. Всяких разных с десяток, но "приятных" два...
Tissot Le Locle T41.1.423.33 и Seiko 5 7526-3130 A4 1999 года
спойлер
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Kore
Member

Повідомлення

TyphooNick
Хороши. Без лишней неинформативной ерунды.
Тоже хотел часы с синим циферблатом, но не сложилось.
Trinity
Member

Повідомлення

Kore
Хочу такие же дайверы как у вас, но синие изи зеленые. Только что это за марка такая у вас?
Kore
Member

Повідомлення

Trinity
Steinhart. Конкретно эта модель - Ocean One 39.

Немцы со свиссмейдом, калибры преимущественно ЕТА. На удивление в Украине почти неизвестны, хотя в той же России в большом ходу.

Отправлено спустя 26 минут 8 секунд:
Trinity
На ремешке зулу они мне нравятся даже больше:
спойлер
Зображення
Kikimorr
Member

Повідомлення

Оживлю тему оффтопом)).
Сейчас в поисках часов, близких к классике, диаметров до 40-41 мм. Никто не продаёт подходящее. На ОЛХ подобрал несколько вариантов, но как-то стремно... Как проверить точность хода и состояние батарейки на почте?...
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Щось тема зовсім затихла. Напишу про свою обнову. Можливо не на часі, але годинник доволі рідкісний, тому чекати не було можливості.
5 років тому я придбав собі годинник від невеликої американської компанії D.Freemont (це імʼя засновника). Якось воні мені запали своїм підходом, та тим, що, нажаль вони вже зачинились. Власник вже похилого віку та не в змозі вести бізнес. Тоді, на фінальному розпродажу залишків я і купив свій D.Freemont The Regulator, писав про це тут
В них не було массових моделей, але деякі годинники вироблялися буквально крихітних партіях. Дуже довго шукав їхню лімітовану модель Laguna Seca, моніторив ebay, whatchuseek. Один раз проскочили, але не встиг, побачив топік вже в архіві.
Нещодавно увівши свій стандартний запит D.Freemont на ebay, побачив невідому мені модельку Daytona (так, прям як Rolex). Ціна - кінь, але стан - New without tags :eek: . Продавець торгує всіляким барахлом, це або ломбард або скуповувач.
Торгувався десь тиждень, збив $800 та й замовив.
Модель рідкісна. Фоток в Гуглі звісно немає. Лише пару фоток з їхнього бувшого магазину. Фотки ті жахливі, не розумію, як можна виробляти і продавати такий товар, і взагалі не приділяти уваги вітрині.
Згідно інфи на сайті, вироблено їх в кількості 25 шт. Небагато. :rotate: Безель та крутилки золоті. Не дуже люблю золото, але модель в цілому класична, і мені здається, тут воно ок, добре, що на браслеті його немає.
Зараз чекаю, коли приїдуть. Не дуже хочу, щоб на митниці їх тягали, тому знайомий зі США привезе із собою.
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Відповісти