Ps4 pro vs xbox one x

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
amarokwf
Member

Повідомлення

Хто мав досвід, розкажіть чи дійсно бокс настільки кращий чк пишутт в інеті, на прикладі рдр2, дали поіграти, телевізор 4к, плойка видає мало того що не 4к (1920х2160) так і фпс таке виаження що менше 30 так ще й в перестрілка прямо таки просідає конкретно, в гуглі розказують що на боксі мало того що повноцвнне 4к так ще й стабільно 30фпс.
На прошці так і не зміг іграти в рдр2, хорайзен правді іде непогано.
Купляти ні те ні інше не збираюсь, чекаю новий бокс, тема чисто заради інтереса.
Jumper007
Member

Повідомлення

Осуждаю

Зображення
DarkJoney
Member

Повідомлення

amarokwf
Бокс ИМБА если у Вас есть игры от 360го, он их запускает в полном разрешении и с улучшенной графикой. Тот же первый РДР можно пошпилить в 1080 и 4К.
И в целом да, на Боксе разрешение и FPS выше, чем на плойке, но блин, Вы же играете на телике, почему бы не включить интерполяцию движения? И с нескольких метров разве будет разница между шахматным и чистым 4К, если и так садится сверху обработка телика? Главное, чтобы лестниц из-за низкого разрешения не было, а их и не будет. Это же не PS3 где была катастрофа в мультиплатформе с разрешением 480-600p, где 360й давал чистый 720p и на 5-10 фпс выше.

Как для мультиплатформы с пассом бокс норм тема, а там, плойка тоже ничего, если хотите их игр.
Я считаю, что нужно брать то, что больше нравится и что позволяет карман содержать. Консоли ведь так и не взломали.
amarokwf
Member

Повідомлення

DarkJoney
Вибір я зробив, чекаю series x, теиа ж не про це
Мені важливий фпс так як пересів з досить хорошого пк. Тому і стало цікаво як люди іграють на телевізорах 4к на консолях цього покоління. І дуже цікаво як показує себе Хbox one x, тому що прошку я вже розпробував
Prescott
Member

Повідомлення

amarokwf:Купляти ні те ні інше не збираюсь
Ясно, можно вопрос закрывать. Тема ради срача.
amarokwf
Member

Повідомлення

Prescott
Якого срача, у мене на руках прошка мені цікаво як ситуація на другій стороні, тому як на ютубі блогери зазвичай не обєктивні. А "вапросы закривать" будеш у своїх темах)
Prescott
Member

Повідомлення

amarokwf
Мм, тему 2 разных человека ведут ?
amarokwf:Купляти ні те ні інше не збираюсь, чекаю новий бокс
amarokwf:Вибір я зробив, чекаю series x
amarokwf:у мене на руках прошка
Расстройство личности ?
amarokwf
Member

Повідомлення