Всім доброго дня.
Підскажіть чи підійде be quiet! Dark Rock Pro 3 для 1700 сокета?
Кулер старий і ще тоді не було 1700 сокетів але можливо підійде.
Последние статьи и обзоры
Новости
be quiet! Dark Rock Pro 3 на 1700 сокет?
-
TV-Time
Junior
-
aaleksandrenko
Member
Офіційно він не підтримує цей сокет.TV-Time: ↑ 19.06.2023 15:35 Всім доброго дня.
Як варіант брати плату де є отвори під 1200 сокет. Якщо буде поганий прижим через різницю 1мм то колхозити трохи
-
TV-Time
Junior
Материнська плата Asus ROG Maximus Z790 Hero Socket 1700 вже є і проц і9-13900к думав встане це кулер з мого старого компа (((aaleksandrenko: ↑ 19.06.2023 15:56Офіційно він не підтримує цей сокет.TV-Time: ↑ 19.06.2023 15:35 Всім доброго дня.
Як варіант брати плату де є отвори під 1200 сокет. Якщо буде поганий прижим через різницю 1мм то колхозити трохи
Прийдеться купувати воднево. Може щось порадите щоб було хороше?
-
deserteagle777
Member
ну , так у вас є отвори в платі під кулери 115*\1200TV-Time: ↑ 19.06.2023 23:30Материнська плата Asus ROG Maximus Z790 Hero Socket 1700 вже є і проц і9-13900к думав встане це кулер з мого старого компа (((aaleksandrenko: ↑ 19.06.2023 15:56
Офіційно він не підтримує цей сокет.
Прийдеться купувати воднево. Може щось порадите щоб було хороше?
4 внутрішні отвори в місці кріплення СО
- спойлер
-
TV-Time
Junior
Завтра мають доставити материнку буду пробувати.
-
maxn
Member
TV-Time
Боюсь дорого выйдет пробовать, у 1700 сокета другая толщина сокета и прижимных элементов. При затяжке что-то лопнет\отвалится.
Чтобы поставить
Dark Rock Pro 4
Dark Rock 4
Dark Rock Slim
Dark Rock TF 2
Shadow Rock 3
Shadow Rock Slim 2
Shadow Rock LP
Pure Rock 2
Pure Rock
Pure Rock Slim 2
Silent Loop 2
Pure Loop
на 1700 сокет надо юзать Установчий комплект Be Quiet! LGA1700 Mounting Bracket Kit. Пишите в почту сапорту, показываете чек на покупку мамы, старого кулера и присылают бесплатно
Боюсь дорого выйдет пробовать, у 1700 сокета другая толщина сокета и прижимных элементов. При затяжке что-то лопнет\отвалится.
Чтобы поставить
Dark Rock Pro 4
Dark Rock 4
Dark Rock Slim
Dark Rock TF 2
Shadow Rock 3
Shadow Rock Slim 2
Shadow Rock LP
Pure Rock 2
Pure Rock
Pure Rock Slim 2
Silent Loop 2
Pure Loop
на 1700 сокет надо юзать Установчий комплект Be Quiet! LGA1700 Mounting Bracket Kit. Пишите в почту сапорту, показываете чек на покупку мамы, старого кулера и присылают бесплатно
-
mamayawarlord
HWBOT OC Team
maxn
Ну если метровым рычагом не закручивать,то ничего не случится. Крутить пока крутится без специальных приспособлений
Ну если метровым рычагом не закручивать,то ничего не случится. Крутить пока крутится без специальных приспособлений
-
Yaroslav
Member
TV-Time
Якщо вже купив топове залізо, то треба вже й охолодження краще брати. Воду або Нокту D15
В мене є в користуванні Dark Rock Pro 4 - він суттєво слабший D15.
Якщо вже купив топове залізо, то треба вже й охолодження краще брати. Воду або Нокту D15
В мене є в користуванні Dark Rock Pro 4 - він суттєво слабший D15.
-
TV-Time
Junior
Все підішло. Це тим часове рішення. Буду кастом водянку робити.