Auto Club Revolution - тоскующим по Project Torque посвящается!

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rhizone
Member

Повідомлення

Зображення

7 февраля состоялся российский запуск этой замечательной игры.

Что мы имеем на данный момент:
- бизнес-модель - фри-ту-плей;
- огромный лицензированный автопарк;
- более чем достаточный пак реальных гоночных треков;
- мощная социальная составляющая - главное меню игры, реализованное посредством браузерной страницы, не имеет аналогов среди гоночных фри-ту-плеев;
- отличная физическая модель поведения авто;
- неплохая графическая составляющая.

Всем тем, кому нравился в свое время Project Torque, крайне рекомендую к ознакомлению

Геймплей русской версии:
" target="_blank
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Чёта игра через одно место запускается :mad: я запустить не смог , хотя c похожей по запуску Real-Time Racing прямые руки справлялись. B-)
archibalt
Member

Повідомлення

майже місяць граю, гра доволі непогана, по фізиці нічого сказати не можу, так як грав тільки Gran Turismo, де имхо важче, в цій грі простіше, при цьому граючи навіть на джойстику не мішає класти рекорди часу наближені до перших місць, головне практика. автопарк поки що бідний, візуальний тюніг крім дисків, покраски і вінілів поки що відсутній, але надіюсь введуть і не за реальні гроші, так як донаторство в цій грі в повній мірі, все можна купити за реальні гроші, не хочеш збирати ігрову валюту, вливай справжню і буде швидше, АЛЕ головна фішка в тому що донаторські автомобілі не означають успіх, всеодно потрібно вміти їхати, що дуже радує. графічна частина непогана, автомобілі якісно зроблені, в загальному в автосимуляторах не дуже розбираюсь, але дану гру можу оцінити як 7 з 10, имхо. за проектом спостерігатиму, цікаво наскільки розвинеться
п.с. поки що за місяць гри зберіг більше нервів ніж в wot, кожен сам за себе
п.с.с якщо хтось грає, запрошую у свій клуб :beer: ARC Team,
Відповісти