Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
RA
Member

Повідомлення

Прошу у цій темі описувати ігри, які найбільше розчарували гравців. Дуже часто ми проходимо попередні версії комп"ютерних ігор, вони нас захоплюють, з нетерпінням чекаємо виходу нових версій, переглядаємо їх рекламні ролики, все захоплюючо-цікаве, інтригуюче...
Коли починаємо грати у нові релізи - унас з"являється розчарування. Найбільшою причиною такого є:
- поганий геймплей гри;
- відсутність цікавого захоплюючого сюжету;
- сильна розкрутка гри: багато маркетингових ходів на неякісний товар.
До найбільших розчарувань цього року можна віднести:
Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company. Сюжет непоганий, графіка хороша, а от нецікаво та незручно грати, є багато недопрацьованного...
Crysis 2. Усі чекали чогось неймовірного, найновішого... Згадаємо першу частину, від якої усі були дорвгий час у захваті, хороший сюжет, оригінальні виришіння ситуацій... Графіка у той час була проривною. Це перша гра, яка зробила поштовх у нарощуванні потужності відеокарт... Ганьба виробникам із "Крайтека", які випустили Crysis 2 з нецікавим сюжетом та ще й на ДХ9, який на даний момент є застарілим. ДХ 11 пришлось чекати дуже довго. Сюжет гри став зовсім нецікавим ...
Ці дві гри я ставлю, як найбільші розчарування 2011 року.
Востаннє редагувалось 05.12.2011 21:16 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
Decayng
Member

Повідомлення

Для меня разочарованием стал Rage
Очень тухлая технология кармака которая рисует ужасные тикстуры с малым кол-вом полигонов.
Унылый сюжет
Неплохой гемплей
От отцов шутеров ждал нового Хита а получил среднячок.(
SERGBILL
Member

Повідомлення

даже и не знаю. не могу сказать что баттла3 и кукурузис2 меня разочаровали. хотя и не фонтан... мв3 еще не играл. вот сэма еще попробую, его в общем то ждал, тогда и решу...
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

Rage и MW3, почему - думаю и так понятно
RA
Member

Повідомлення

HighVoltageLP - MW3 - на свому рівні, хороший гейплей та графіки достатньо. Сюжет цікавий, оскільки йде продовження попередніх частин. Єдиний перебір усіх америкосовських ігор - це росіяни-загарбники, але це на захопливість гри не впливає. Такі ігри треба грати на макс рівні, щоб отримати враження від проходження! У порівнянні із бидлофілдом3 та крізісом2 - гра на високому рівні.
DaKaR
Member

Повідомлення

Однозначно Rage
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

RA враження? в мв3? не, не слышал
Gagarin-ace
Member

Повідомлення

мне тетрис не нравится - никакой сюжетной линии, фтопку
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

RA
RA:У порівнянні із бидлофілдом3 та крізісом2 - гра на високому рівні.
То ти хочеш почути думку інших чи влаштувати холівар? Бо я можу багато написати про MW3 і СоD вцілому в порівнянні з Батлою.
RA:Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company.
Батла це не гра на проходження, а мультиплеєр в першу чергу. Сінгл там прикрутили для того, щоб привернути увагу фанів КоДу. І називати цю гру розчаруванням року може тільки той, хто постійно качає піратки з торрентів і фани КоД. Бузумовно, це не хіт року, але гра дуже непогана, а коли пофіксять всі баги, то навіть ті, кому вона зараз не дуже подобається змінять свою думку.
RA:Crysis 2
Тут згоден. В перший грав не один раз, а цей навіть до кінця не пройшов. Саме смішне те, що в кого компи тягнули першу частину, всі нею були задоволені, а в кого ні - плювались, а коли випустили цей консольний шлак, стало навпаки (ну за невеликим виключенням, а то зараз скажуть, що це не так).
RA
Member

Повідомлення

Gagarin-ace:мне тетрис не нравится - никакой сюжетной линии, фтопку
спойлер
Напевно твоя система сильніших ігор не підтримує, бідненький :(
Пропоную створити у відповідній темі форума тему на збір благочинних коштів для апгрейда твого ПС ;)
Пропоную писати по темі, а не флудити своїми тупими жартами!
Востаннє редагувалось 05.12.2011 16:45 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
MoleX
Member

Повідомлення

MW3, Rage ...
Взагалі, останнім часом ігри нудні та одноманітні. Більше часу чекаєш патчі / фікси ніж гамаєш :-/

Або я "зажрався" з таким різноманіттям ігор, або просто постарів для цього :gigi: Єдина цацка, в якій періодично можу посидіти - GTA4 + ENB
RA
Member

Повідомлення

Ar2r БФ3 патч не патч, а на проходження воно шлак! Думаю у мультиплеєрі також багів предостатньо, які до кінця не виправлять, томущо вийде нова частина :lol:
Згоден що у мультиплеєрі гра на високому рівні. Моє відношення до онлайн стрілялок одне - реалістичність бойових дій, які я не відчуваю у тих іграх, БФ3 не вийняток :puke:
Непогана по реалістичності онлайн гра - WOT, хоча тут також багато умовностей.
eikei
Advanced Member

Повідомлення

Мой антирейтинг:
1 место - Crysis 2.
Более идиотского, криво поставленного и нудного сюжета еще поискать (даже последние КоДы выглядят достойно в этом плане на фоне данной игры). А про гранде финале я вообще молчу :puke: Графика и движок в целом - толку вообще говорить о консольном порте. Дизайн пришельцев и особенно их роботов заслуживают отдельного гнилого помидора в рожу того, кто его придумал :tomat: До сих пор никак не могу понять ЗАЧЕМ было менять внешний вид инопланетян из первой части - он же был превосходным и оригинальным, а тут дешевая унылая штамповка. В общем игра УГ во всех отношениях ИМХО.

2 место - Rage.
Если коротко - игра просто никакая. Единственная цель ее выпуска - срубить бабла. Такая игра и от такого именитого разработчика заслуживает почетного места в антирейтинге.

3 место - Stronghold 3
Очень очень посредственно. Если не сказать больше. Недостойное продолжение достойного оригинала.
RA
Member

Повідомлення

eikei:Мой антирейтинг:
1 место - Crysis 2.
3 место - Stronghold 3
Очень очень посредственно. Если не сказать больше. Недостойное продолжение достойного оригинала.
За Крізіс 2 - можна сказати таке саме
Rageт тупа стрілялка в дусі примітивних американських фільмів кінця 90-х 20 сторіччя про життя людства після атомної війни. Сам сюжет примітивний...
Востаннє редагувалось 05.12.2011 16:56 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

RA
Да, WoT офигенная, слава богу меня не засосало, вовремя вылез

А насчет Crysis - лично я не играл в него, все испортила утекшая бета, отбила все желание играть...
RA
Member

Повідомлення

HighVoltageLP - я не фанат WoT, але інколи цікаво позмагатися на військовій техніці не проти ботів, а проти реальних гравців!
nochnik89
Member

Повідомлення

Кризис 2 ,Rage,Батла 3 мне все понравилось ... да и Модерн варфаер ..все норм .
Я особо игры эти не обсираю ..скачал и поиграл на шару и получил массу удовольствия .
Might & Magic Heroes VI
Я очень сильно разочарован .. ждал ,надеялся .Я очень большой фанат серии .Хотел купить лицензию .. :facepalm:
Зато ассасины клепают на одном движке уже 3-й раз подряд ..взял себе лицуху для 2-й части .. братство и эти откровения так сказать ) :down: .Серию нужно уже встряхнуть
Eurofighter
Member

Повідомлення

Epic Fail of the year MW3 :facepalm: ;
WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);
Напевно серія NFS;
Crysis 2 грав у бету мені сподобалась, але не фанат фантастики;
Mafia II відсутність мультиплеєру;
Metro 2033 відсутність мультиплеєру;
Star Craft II ця бісова система оплати гри :banghead: .
П.С. RA якщо для вас сінгл МВ3 "нормальний" то ви мабуть фанат кіношедевральної студії The Asylum :up: :laugh:
П.С.2 сюжет та геймплей (мабуть не потрібно згадувати про графіку та фізику) в сінглі БФ3 на три голови вищий порівняно з мв3.
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter:Epic Fail of the year MW3 :facepalm: ;
WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);

П.С. RA якщо для вас сінгл МВ3 "нормальний" то ви мабуть фанат кіношедевральної студії The Asylum :up: :laugh:
П.С.2 сюжет та геймплей (мабуть не потрібно згадувати про графіку та фізику) в сінглі БФ3 на три голови вищий порівняно з мв3.
Над танками працювало багато людей, э спеціалісти по танкам. Все більш-менш по умовній шкалі. Спробуй сам розроби методику, порівняй методику прослідкуй за прототипами, які тільки були у одиничних версіях... хоча тут також багато умовностей.
Графіка у БФ3 не має значення, оскільки гра незручна та не дуже цікава. Якщо незручно та нецікаво, то і грати неприємно та нехочеться. Має бути все продуманно та збалансовано, інакше виходить так , як на прикладі Бф3 на проходження: версія БФ2 набагато краща і цікавіша за БФ3, а скільки було маркетингу та понту у вигляді реклами... МВ3 набагато цікавіше та зручніше у керуванні та грі...
Евгений Ujin
Junior

Повідомлення

БФ 3,ожидал большего.

Добавлено через 8 минут 38 секунд:
Eurofighter:Epic Fail of the year MW3 :facepalm: ;
Совсем не согласен с тобой,если ты такого мнения про WoT,то назови хотя бы одну игру с правельными моделями чего либо,видимо ты или же мало играл в танки ,или же мало видел танки (например в музеях).

P.S. Думаю 250к онлайна игра собрала не спроста.
Відповісти