Останні статті і огляди
Новини
Провальні проекти та найбільші розчарування серед ігор на ПС
-
RA
Member
Прошу у цій темі описувати ігри, які найбільше розчарували гравців. Дуже часто ми проходимо попередні версії комп"ютерних ігор, вони нас захоплюють, з нетерпінням чекаємо виходу нових версій, переглядаємо їх рекламні ролики, все захоплюючо-цікаве, інтригуюче...
Коли починаємо грати у нові релізи - унас з"являється розчарування. Найбільшою причиною такого є:
- поганий геймплей гри;
- відсутність цікавого захоплюючого сюжету;
- сильна розкрутка гри: багато маркетингових ходів на неякісний товар.
До найбільших розчарувань цього року можна віднести:
Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company. Сюжет непоганий, графіка хороша, а от нецікаво та незручно грати, є багато недопрацьованного...
Crysis 2. Усі чекали чогось неймовірного, найновішого... Згадаємо першу частину, від якої усі були дорвгий час у захваті, хороший сюжет, оригінальні виришіння ситуацій... Графіка у той час була проривною. Це перша гра, яка зробила поштовх у нарощуванні потужності відеокарт... Ганьба виробникам із "Крайтека", які випустили Crysis 2 з нецікавим сюжетом та ще й на ДХ9, який на даний момент є застарілим. ДХ 11 пришлось чекати дуже довго. Сюжет гри став зовсім нецікавим ...
Ці дві гри я ставлю, як найбільші розчарування 2011 року.
Коли починаємо грати у нові релізи - унас з"являється розчарування. Найбільшою причиною такого є:
- поганий геймплей гри;
- відсутність цікавого захоплюючого сюжету;
- сильна розкрутка гри: багато маркетингових ходів на неякісний товар.
До найбільших розчарувань цього року можна віднести:
Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company. Сюжет непоганий, графіка хороша, а от нецікаво та незручно грати, є багато недопрацьованного...
Crysis 2. Усі чекали чогось неймовірного, найновішого... Згадаємо першу частину, від якої усі були дорвгий час у захваті, хороший сюжет, оригінальні виришіння ситуацій... Графіка у той час була проривною. Це перша гра, яка зробила поштовх у нарощуванні потужності відеокарт... Ганьба виробникам із "Крайтека", які випустили Crysis 2 з нецікавим сюжетом та ще й на ДХ9, який на даний момент є застарілим. ДХ 11 пришлось чекати дуже довго. Сюжет гри став зовсім нецікавим ...
Ці дві гри я ставлю, як найбільші розчарування 2011 року.
Востаннє редагувалось 05.12.2011 21:16 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
-
Decayng
Member
Для меня разочарованием стал Rage
Очень тухлая технология кармака которая рисует ужасные тикстуры с малым кол-вом полигонов.
Унылый сюжет
Неплохой гемплей
От отцов шутеров ждал нового Хита а получил среднячок.(
Очень тухлая технология кармака которая рисует ужасные тикстуры с малым кол-вом полигонов.
Унылый сюжет
Неплохой гемплей
От отцов шутеров ждал нового Хита а получил среднячок.(
-
SERGBILL
Member
даже и не знаю. не могу сказать что баттла3 и кукурузис2 меня разочаровали. хотя и не фонтан... мв3 еще не играл. вот сэма еще попробую, его в общем то ждал, тогда и решу...
-
HighVoltageLP
I should go
Rage и MW3, почему - думаю и так понятно
-
RA
Member
HighVoltageLP - MW3 - на свому рівні, хороший гейплей та графіки достатньо. Сюжет цікавий, оскільки йде продовження попередніх частин. Єдиний перебір усіх америкосовських ігор - це росіяни-загарбники, але це на захопливість гри не впливає. Такі ігри треба грати на макс рівні, щоб отримати враження від проходження! У порівнянні із бидлофілдом3 та крізісом2 - гра на високому рівні.
-
DaKaR
Member
Однозначно Rage
-
HighVoltageLP
I should go
RA враження? в мв3? не, не слышал
-
Gagarin-ace
Member
мне тетрис не нравится - никакой сюжетной линии, фтопку
-
Ar2r
Advanced Member
RA
То ти хочеш почути думку інших чи влаштувати холівар? Бо я можу багато написати про MW3 і СоD вцілому в порівнянні з Батлою.RA:У порівнянні із бидлофілдом3 та крізісом2 - гра на високому рівні.
Батла це не гра на проходження, а мультиплеєр в першу чергу. Сінгл там прикрутили для того, щоб привернути увагу фанів КоДу. І називати цю гру розчаруванням року може тільки той, хто постійно качає піратки з торрентів і фани КоД. Бузумовно, це не хіт року, але гра дуже непогана, а коли пофіксять всі баги, то навіть ті, кому вона зараз не дуже подобається змінять свою думку.RA:Battlefield 3. Гра на проходження набагато гірша від Battlefield 2 Bad company.
Тут згоден. В перший грав не один раз, а цей навіть до кінця не пройшов. Саме смішне те, що в кого компи тягнули першу частину, всі нею були задоволені, а в кого ні - плювались, а коли випустили цей консольний шлак, стало навпаки (ну за невеликим виключенням, а то зараз скажуть, що це не так).RA:Crysis 2
-
RA
Member
Gagarin-ace:мне тетрис не нравится - никакой сюжетной линии, фтопку
- спойлер
- Напевно твоя система сильніших ігор не підтримує, бідненький
Пропоную створити у відповідній темі форума тему на збір благочинних коштів для апгрейда твого ПС
Пропоную писати по темі, а не флудити своїми тупими жартами!
Востаннє редагувалось 05.12.2011 16:45 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
-
MoleX
Member
MW3, Rage ...
Взагалі, останнім часом ігри нудні та одноманітні. Більше часу чекаєш патчі / фікси ніж гамаєш
Або я "зажрався" з таким різноманіттям ігор, або просто постарів для цього
Єдина цацка, в якій періодично можу посидіти - GTA4 + ENB
Взагалі, останнім часом ігри нудні та одноманітні. Більше часу чекаєш патчі / фікси ніж гамаєш

Або я "зажрався" з таким різноманіттям ігор, або просто постарів для цього

-
RA
Member
Ar2r БФ3 патч не патч, а на проходження воно шлак! Думаю у мультиплеєрі також багів предостатньо, які до кінця не виправлять, томущо вийде нова частина
Згоден що у мультиплеєрі гра на високому рівні. Моє відношення до онлайн стрілялок одне - реалістичність бойових дій, які я не відчуваю у тих іграх, БФ3 не вийняток
Непогана по реалістичності онлайн гра - WOT, хоча тут також багато умовностей.

Згоден що у мультиплеєрі гра на високому рівні. Моє відношення до онлайн стрілялок одне - реалістичність бойових дій, які я не відчуваю у тих іграх, БФ3 не вийняток

Непогана по реалістичності онлайн гра - WOT, хоча тут також багато умовностей.
-
eikei
Advanced Member
Мой антирейтинг:
1 место - Crysis 2.
Более идиотского, криво поставленного и нудного сюжета еще поискать (даже последние КоДы выглядят достойно в этом плане на фоне данной игры). А про гранде финале я вообще молчу
Графика и движок в целом - толку вообще говорить о консольном порте. Дизайн пришельцев и особенно их роботов заслуживают отдельного гнилого помидора в рожу того, кто его придумал
До сих пор никак не могу понять ЗАЧЕМ было менять внешний вид инопланетян из первой части - он же был превосходным и оригинальным, а тут дешевая унылая штамповка. В общем игра УГ во всех отношениях ИМХО.
2 место - Rage.
Если коротко - игра просто никакая. Единственная цель ее выпуска - срубить бабла. Такая игра и от такого именитого разработчика заслуживает почетного места в антирейтинге.
3 место - Stronghold 3
Очень очень посредственно. Если не сказать больше. Недостойное продолжение достойного оригинала.
1 место - Crysis 2.
Более идиотского, криво поставленного и нудного сюжета еще поискать (даже последние КоДы выглядят достойно в этом плане на фоне данной игры). А про гранде финале я вообще молчу

2 место - Rage.
Если коротко - игра просто никакая. Единственная цель ее выпуска - срубить бабла. Такая игра и от такого именитого разработчика заслуживает почетного места в антирейтинге.
3 место - Stronghold 3
Очень очень посредственно. Если не сказать больше. Недостойное продолжение достойного оригинала.
-
RA
Member
За Крізіс 2 - можна сказати таке самеeikei:Мой антирейтинг:
1 место - Crysis 2.
3 место - Stronghold 3
Rageт тупа стрілялка в дусі примітивних американських фільмів кінця 90-х 20 сторіччя про життя людства після атомної війни. Сам сюжет примітивний...
Востаннє редагувалось 05.12.2011 16:56 користувачем RA, всього редагувалось 1 раз.
-
HighVoltageLP
I should go
RA
Да, WoT офигенная, слава богу меня не засосало, вовремя вылез
А насчет Crysis - лично я не играл в него, все испортила утекшая бета, отбила все желание играть...
Да, WoT офигенная, слава богу меня не засосало, вовремя вылез
А насчет Crysis - лично я не играл в него, все испортила утекшая бета, отбила все желание играть...
-
RA
Member
HighVoltageLP - я не фанат WoT, але інколи цікаво позмагатися на військовій техніці не проти ботів, а проти реальних гравців!
-
nochnik89
Member
Кризис 2 ,Rage,Батла 3 мне все понравилось ... да и Модерн варфаер ..все норм .
Я особо игры эти не обсираю ..скачал и поиграл на шару и получил массу удовольствия .
Might & Magic Heroes VI
Я очень сильно разочарован .. ждал ,надеялся .Я очень большой фанат серии .Хотел купить лицензию ..
Зато ассасины клепают на одном движке уже 3-й раз подряд ..взял себе лицуху для 2-й части .. братство и эти откровения так сказать )
.Серию нужно уже встряхнуть
Я особо игры эти не обсираю ..скачал и поиграл на шару и получил массу удовольствия .
Might & Magic Heroes VI
Я очень сильно разочарован .. ждал ,надеялся .Я очень большой фанат серии .Хотел купить лицензию ..

Зато ассасины клепают на одном движке уже 3-й раз подряд ..взял себе лицуху для 2-й части .. братство и эти откровения так сказать )

-
Eurofighter
Member
Epic Fail of the year MW3
;
WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);
Напевно серія NFS;
Crysis 2 грав у бету мені сподобалась, але не фанат фантастики;
Mafia II відсутність мультиплеєру;
Metro 2033 відсутність мультиплеєру;
Star Craft II ця бісова система оплати гри
.
П.С. RA якщо для вас сінгл МВ3 "нормальний" то ви мабуть фанат кіношедевральної студії The Asylum
П.С.2 сюжет та геймплей (мабуть не потрібно згадувати про графіку та фізику) в сінглі БФ3 на три голови вищий порівняно з мв3.

WOT гра на так собі(гра у всіх співвідношеннях дешева аркада з неправильними моделями танків, убогість звуків...зроблена аби як);
Напевно серія NFS;
Crysis 2 грав у бету мені сподобалась, але не фанат фантастики;
Mafia II відсутність мультиплеєру;
Metro 2033 відсутність мультиплеєру;
Star Craft II ця бісова система оплати гри

П.С. RA якщо для вас сінгл МВ3 "нормальний" то ви мабуть фанат кіношедевральної студії The Asylum

П.С.2 сюжет та геймплей (мабуть не потрібно згадувати про графіку та фізику) в сінглі БФ3 на три голови вищий порівняно з мв3.
-
RA
Member
Над танками працювало багато людей, э спеціалісти по танкам. Все більш-менш по умовній шкалі. Спробуй сам розроби методику, порівняй методику прослідкуй за прототипами, які тільки були у одиничних версіях... хоча тут також багато умовностей.Eurofighter:Epic Fail of the year MW3;
П.С. RA якщо для вас сінгл МВ3 "нормальний" то ви мабуть фанат кіношедевральної студії The Asylum![]()
![]()
Графіка у БФ3 не має значення, оскільки гра незручна та не дуже цікава. Якщо незручно та нецікаво, то і грати неприємно та нехочеться. Має бути все продуманно та збалансовано, інакше виходить так , як на прикладі Бф3 на проходження: версія БФ2 набагато краща і цікавіша за БФ3, а скільки було маркетингу та понту у вигляді реклами... МВ3 набагато цікавіше та зручніше у керуванні та грі...
-
Евгений Ujin
Junior
БФ 3,ожидал большего.
Добавлено через 8 минут 38 секунд:
P.S. Думаю 250к онлайна игра собрала не спроста.
Добавлено через 8 минут 38 секунд:
Совсем не согласен с тобой,если ты такого мнения про WoT,то назови хотя бы одну игру с правельными моделями чего либо,видимо ты или же мало играл в танки ,или же мало видел танки (например в музеях).Eurofighter:Epic Fail of the year MW3;
P.S. Думаю 250к онлайна игра собрала не спроста.