Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
MaxZema
Member

Повідомлення

man1242: 13.09.2024 23:50 Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Якщо сподобалась перша частина , то друга теж сподобається. Друга - прокачана перша , всього більше :)
Геральт
Member

Повідомлення

Спробував Wukong. Гарна графіка, ніби й не дуже статерить (високий пресет, натив без генератора). На тому плюси закінчились. Сюжету фактично нема. Як і лору. Час від часу показують кат-сцени, і то й все. Ігролад одноманітний, як і в більшості соулсів: біганина коридорами, заклікування рядових мобів, пробіл (перекат) для босів. Повторити 100500 разів. Ніяких вам пазлів, паркурів, кішок чи подібного. Гра пряма, плоска, морально стара і душна. Боси різні, але суть та сама: пробіл, поки бос не зупинився, далі легкі атаки. Той самий абсолютно дебільний підхід, де після поразки до боса знову треба бігти коридором. Хоч інколи тут рядових мобів можна ігнорувати і просто пробігти повз, все одно не ясно, чому не можна вогнище зробити безпосередньо перед кожним босом (інколи так і є, але не завжди). Для мене це виглядає як штучне затягування геймплею в грі з малою кількістю контенту. Ну, але хоч прогрес не скидають. В теорії, по першій локації можна бігати скільки завгодно рестартів і качатись до макс рівня. Прокачка є, перків достобіса, перерозподіляти можна хоч під кожного боса. Бойова примітивна. Блоку в грі нема, наскільки я зрозмів. Фактично лише перекат і легкий удар (серія). Для важкого удару застосування поки що не знайшов. Є якісь стійки, підозрюю, що так само безтолкові як і в цусімі. До речі, в останній бойова в рази цікавіша. Навчання нема, все методом "тику". Але з адекватним навчанням, гра мабуть пройдеться в x2 швидше а розробникам це очевидно не вигідно. Іншої причини не бачу.
Загалом, поціновувачам соулсів мабуть зайде. Для аRPG-ників гра дуже така собі і варта уваги хіба що через "безриб'я". Імхо.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

man1242: 13.09.2024 23:50 Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Обов'язково, це найкраща гра 2022 та одна з найкращіх ігор в історії.
Гарний сюжет і персонажі, цікавий лор, купа вражаючих кінематографічних кат-сцен.
Приємна графіка і візуальний стиль, гарна музика і саунд-дизайн.
Якісна різноманітна бойовка з купою можливих білдів, на високих рівнях складності дає прикурити не менше соулсів.
Що перша, що друга - просто маст хев, ігор такої якості проробки дуже мало виходить.

Отправлено спустя 3 часа 56 минут 46 секунд:
Спробував Space Marine 2.
Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
Але ну дуже хотілось спробувати, бо не так часто виходить велика гра по Вархаммеру, тому скачав народну версію.
Скіпнув через годину гри.
Більш менш хіба що графон і візуальний стиль, досить епічні задні плани.
Боївка всрата, блокування і контрудари типу є, але некомфортні, фактично ближній бій перетворюється в спам швидких атак і перекатів.
Імпакт вогнепалу відсутній, ніби не з болтера шмаляєш, а з дитячого пістолета з резинками.
Відчуття таке ніби не за спейсмаріна граєш, а за його пластикову імітацію.
Коротко - не витрачайте на це час, навіть на скачування піратки, це лайно.
man1242
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 15.09.2024 15:26
man1242: 13.09.2024 23:50 Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Обов'язково, це найкраща гра 2022 та одна з найкращіх ігор в історії.
Гарний сюжет і персонажі, цікавий лор, купа вражаючих кінематографічних кат-сцен.
Приємна графіка і візуальний стиль, гарна музика і саунд-дизайн.
Якісна різноманітна бойовка з купою можливих білдів, на високих рівнях складності дає прикурити не менше соулсів.
Що перша, що друга - просто маст хев, ігор такої якості проробки дуже мало виходить.

Отправлено спустя 3 часа 56 минут 46 секунд:
Спробував Space Marine 2.
Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
Але ну дуже хотілось спробувати, бо не так часто виходить велика гра по Вархаммеру, тому скачав народну версію.
Скіпнув через годину гри.
Більш менш хіба що графон і візуальний стиль, досить епічні задні плани.
Боївка всрата, блокування і контрудари типу є, але некомфортні, фактично ближній бій перетворюється в спам швидких атак і перекатів.
Імпакт вогнепалу відсутній, ніби не з болтера шмаляєш, а з дитячого пістолета з резинками.
Відчуття таке ніби не за спейсмаріна граєш, а за його пластикову імітацію.
Коротко - не витрачайте на це час, навіть на скачування піратки, це лайно.
Люди в Стиме рефанд делают и берут финалку :super:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ainger: 03.09.2024 11:05 Честно говоря, ближе к концу уже потерял немного нить происходящего (как это часто бывает, когда затрагивается тема манипуляций со временем), но меня это даже не обломало.
актёрский каст в QB - моё почтение :)

Вам сюда:
спойлер
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
fantomrulezz: 15.09.2024 15:26 Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
там отсылки на ВС РФ во все поля я бы сказал
1.jpg
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 16.09.2024 11:19там отсылки на ВС РФ во все поля я бы сказал
Фу, русня в своєму репертуарі :puke:
Так споганити чудовий всесвіт та непогану першу частину.
Причому русняві блогери масово її чи не грою року називають, хоча цим там і не пахне :lol:

Аж цікаво, хто мінуси ліпить, місцеві ждуни чи руснява ботва :-/
Ау, русня, як воно там з неробочим ютубом, подобається?
12 рублів заробили?
bes
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.09.2024 11:50 Аж цікаво, хто мінуси ліпить, місцеві ждуни чи руснява ботва :-/
Ау, русня, як воно там з неробочим ютубом, подобається?
12 рублів заробили?
чувак поставил тебе минус потому что ты просто глупости несешь какие то, не отвлекайся от телемарафона

Отправлено спустя 54 секунды:
Shaolin_Style: 16.09.2024 11:19 там отсылки на ВС РФ во все поля я бы сказал
1.jpg
у нас такие кухни не используются в армий ? причем именно рф, это советская кухня которую и у нас скорей всего используют судя из того что расчехлили

пы хорошо что вы титры не увидели :laugh: :laugh: :lol:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

bes: 16.09.2024 12:11 у нас такие кухни не используются в армий ? причем именно рф, это советская кухня которую и у нас скорей всего используют судя из того что расчехлили
Ок, sounds legit.

Простой вопрос, кто последние десять лет занимается глорификацией советского наследия, Россия или Украина? Сильно сомневаюсь что полевая советская кухня оказалась в сеттинге 40к вахи "просто так".

man1242: 13.09.2024 23:50 Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
у фф16 прайс очень хороший, я взял.
Тем более что PS5 версия прям очень плохо выглядела (резолюшен, не визуал) и работала в свое время, ну и стоила 70$
fantomrulezz
Member

Повідомлення

bes: 16.09.2024 12:11чувак поставил тебе минус потому что ты просто глупости несешь какие то, не отвлекайся от телемарафона

А от і місцеві ждуни.
Мабуть ті, яким дуже сподобались герані в атомік срані та які з задоволенням платять в за гру в бюджет рф, з якого потім ракети в Кривий Ріг їм на голову сипле.
Не відволікайся від раша тудей і смоктання руснявого прутня, мабуть дуже смачно тобі.
bes
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.09.2024 12:35
bes: 16.09.2024 12:11чувак поставил тебе минус потому что ты просто глупости несешь какие то, не отвлекайся от телемарафона

А от і місцеві ждуни.
Мабуть ті, яким дуже сподобались герані в атомік срані та які з задоволенням платять в за гру в бюджет рф, з якого потім ракети в Кривий Ріг їм на голову сипле.
Не відволікайся від раша тудей і смоктання руснявого прутня, мабуть дуже смачно тобі.
я просто ору с тебя больного :laugh: :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

fantomrulezz
В мене не було проблем ні з атомік ні з Space Marine 2. Мабуть тому що гидував навіть з торента тягнути.
Один з мінусів - мій.
bes
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 16.09.2024 12:30 полевая советская кухня
как быстро российская стала советской если изучить чуть вопрос :laugh:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

bes: 16.09.2024 12:48
Shaolin_Style: 16.09.2024 12:30 полевая советская кухня
Не вижу противоречий.
Она (рф) декларирует себя правопреемником совка. На мой вопрос вы кстати так и не ответили :rolleyes:
bes
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 16.09.2024 13:28
bes: 16.09.2024 12:48
Не вижу противоречий.
Она (рф) декларирует себя правопреемником совка. На мой вопрос вы кстати так и не ответили :rolleyes:
а мы правопреемники чего? у нас типа 72 года ничего не происходило ? :laugh: :lol: Откуда тогда столько всего советского вокруг, типа три республики центральные были и мы типа по краям все это прошли и не к чему не касались и не за что не отвечаем
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

bes: 16.09.2024 13:39
Shaolin_Style: 16.09.2024 13:28
Не вижу противоречий.
а мы правопреемники чего? у нас типа 72 года ничего не происходило ? :laugh: :lol: Откуда тогда столько всего советского вокруг, типа три республики центральные были и мы типа по краям все это прошли и не к чему не касались и не за что не отвечаем
ок, на мой вопрос я ответа не получу судя по всему :laugh:
Касательно спейс-марины, советские девайсы там появились потому что это их идеология, а не наша. Как украинцы использовали наследие совка в играх, можете посмотреть на примере Metro Exodus:

fantomrulezz
Member

Повідомлення

Геральт: 16.09.2024 12:42Один з мінусів - мій.

Хто б сумнівався :lol:
Ось в цьому різниця між нами.
Я можу бути незгодний з тобою в деяких питаннях, але якщо і ставлю мінуси, то виключно за суть посту, а не за автора.
А коли думка аргументована - не гнушаюся поставити плюс, навіть якщо і не згоден.
Ти ж мінуса ставиш за уподобанням пересоналій, а не за суть.
Зображення
bes
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 16.09.2024 14:01 советские девайсы там появились потому что это их идеология, а не наша.
я же пытаюсь понять какую идеологию несет советская кухня? а ваша какая идеология? жрать если призовут с этой кухни и носом водить потому что другой нету ? :laugh: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Shaolin_Style: 16.09.2024 14:01 Как украинцы использовали наследие совка в играх, можете посмотреть на примере Metro Exodus:[/off]
ну все двух предыдущих частей нету где они паразитировали на всем советском на аудиторию постсовка. Это как 75 лет жизни ничего не было, я тебя понял.
man1242
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 16.09.2024 12:30
bes: 16.09.2024 12:11 у нас такие кухни не используются в армий ? причем именно рф, это советская кухня которую и у нас скорей всего используют судя из того что расчехлили
Ок, sounds legit.

Простой вопрос, кто последние десять лет занимается глорификацией советского наследия, Россия или Украина? Сильно сомневаюсь что полевая советская кухня оказалась в сеттинге 40к вахи "просто так".

у фф16 прайс очень хороший, я взял.
Тем более что PS5 версия прям очень плохо выглядела (резолюшен, не визуал) и работала в свое время, ну и стоила 70$
Демку щас побегал, ну фср реализован на 3 из 5 длссов но стоит признать качество в 2к выглядит приемлемо и стабильно в отличии от киберпанка :D генерация просто пушка, моем конфиге в свокупе выдает 260+ и это действительно плавно и отзывчиво.
bes
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 16.09.2024 14:23 Ти ж мінуса ставиш за уподобанням пересоналій, а не за суть
так он в это не нырял хотя бы, а тебя к этому тянет и ты еще тут рассказываешь яка гыдота :laugh: :lol:
Відповісти