S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Nutbar: 10.12.2024 16:58
MAKKACIN: 10.12.2024 09:36 на 2+ км бігати
Насправді, це дуже велика недопрацьовка (геймдизайну?). Немає ні нормального фасттревелу, ні якоїсь автівки чи коня. Витривалості кіт наплакав, переносимої ваги кіт наплакав. Не зрозуміло нашо так було робити. Типу реалістично-харкор? - ну таке, це ж гра, і в першу чергу вона має прикольно гратися, а не бути реалістичною. Нема нічого цікавого в тому, щоб тупо бігти туди-сюди 2км десятий раз. Ну зробіть хочаб телепорти по вогнищам, де б сиділи групи сталкерів і стояла скриня для луту. А для харкорності можна було б на них і сейви зробити, а не в будь-який момент гри. Таке. Гра дуже подобається, але оцей момент прям вибиває. Довелось ставити мод на ребаланс витривалості і ваги, це хоч якось виправляє становище.
Тому що якийсь бовдур мяко кажучи віришив змінити енергетики. Добавив їм буст в моменті який значно кращий на картах 1 і 2 частини, а ось у 3 енергос давав тобі хвилину підвищення регену тобто ти міг легко бігати з однієї точки в іншу, карти стали більшими і це логічно... Тут все в зад вирішили повернути :facepalm:
Востаннє редагувалось 10.12.2024 20:04 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
avuremybe
Member

Повідомлення

Азазелло: 08.12.2024 09:20135 годин понадобилось на проходження.В кінцівці зіграв за Коршунова,спочатку чисто морально важко,тому що персонаж не дуже симпатичний,ще й доводиться вбивати Ріхтера та іскрівців.А потім виявляється,що Коршунов не такий вже й гівнюк .Я от подумав:може через те,що ця кінцівка не дуже популярна її і не пропрацювали як треба?дуже багато багів та вильотів в самому кінці.На останньму квесті взагалі пропав компас та відображення стану здоров"я Скіфа,лічильник патронів,...чисто інтуїтивно пройшов цей квест.
Теж кінцівку за Коршунова граю.
Вилітає на кожному кроці. При тому що до цього за 80+ годин було лише 2 вильота.

Кімнату з аномаліями після Шрама взагалі пройти не можу. На кожній аномалії або виліт, або зависання.
Melki
Member

Повідомлення

как убить первого кровосиссю?
подбираю аномалию в кислотной луже и вылезает это, успеваю высадить в него две обоймы и оно меня валит - шо я делаю не так?
avuremybe
Member

Повідомлення

Melki: 10.12.2024 20:20 как убить первого кровосиссю?
подбираю аномалию в кислотной луже и вылезает это, успеваю высадить в него две обоймы и оно меня валит - шо я делаю не так?
Відходь від його атак в сторони.
Намагайся стріляти в голову (найлегше - коли він прямо на тебе біжить).
Геральт
Member

Повідомлення

Щось не вкурив приколу з тими стрибками. Воно ж і бронік знімає і ХП/
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.12.2024 18:51Той спавн ворогів\мантів - скидка на зумерів, яким подавають "активності" кожні 2 хвилини.
та я проосто іду собі до аномалії артефакт шукати і там по дорозі 999 бандитів спавнитця, потім нести весь той лут продавати :lol: . зробили б місця спавна як в старих сталкерах а не тупо посеред дороги

Відправлено через 55 секунд:
ти не маєш дробаша з 6-8-10-20 патронами. без нього це погана ідея вбивати кровосісю. можливо можна з пістолетів кулеметів з 30-50 патронами в обоймі але я не пробував, патронів жалко

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
avuremybe: 10.12.2024 20:41Намагайся стріляти в голову (найлегше - коли він прямо на тебе біжить).
це попасти треба. саме просте - стоїш, він тебе атакує, ти трошки назад чи в бок і в нього 3-4 заряда з дробаша. якщо з 1 раза не завалиш то з 2 точно. хватає 3-5 пострілів картечі. якщо вже зовсім рак - найти якусь бочку чи купу мусора, він тоді атакувати не буде але буде бігати коло тебе - так його безпечно убьєш
Геральт
Member

Повідомлення

Та який дробаш на першому кровососі. Там калаш - максимум, що дають. Тікати треба, а не вовтузтись з ним.
Varzek
Member

Повідомлення

Когда он появляется - начинай двигаться по кругу. Когда он начнет приближаться ты скорее всего увидишь его силует (хотя ночь, не факт). Когда ты находишься в постоянном круговом движении - он скорее всего промахнётся при атаке на тебя. Во время атаки он становится видимый и не такой мобильный - начинай в него стрелять, желательно в голову. А там уже как получится. Он убивался даже до того, как их понерфили патчами.
Барбарис
Member

Повідомлення

Ящики коло бункера - засіб від кровосісі.
vansoul
Member

Повідомлення

Куча планшетов, которые остаются после выполнения заданий - я правильно понимаю, что они не нужны и их можно смело выкидывать из рюкзака?
Dremjke
Member

Повідомлення

vansoul: 10.12.2024 23:41Куча планшетов, которые остаются после выполнения заданий - я правильно понимаю, что они не нужны и их можно смело выкидывать из рюкзака?
Те, которые галочкой отмечены, нельзя выкинуть.
Без галочки можно спокойно выбрасывать или продавать. Само собой, если предварительно полезную инфу из них "извлечь".
Я их выкидываю или продаю, по настроению.
Геральт
Member

Повідомлення

Dremjke: 11.12.2024 01:04 Само собой, если предварительно полезную инфу из них "извлечь".
Та інфа сама собою в нотатник потрапляє, як тільки планшет в рюкзаку опиняється. Щось додатково робити не треба
Diablique
Member

Повідомлення

Может кто сталкивался, на арене прошел бой со снайперской, дальше ожидайте, пока подготовят арену и всё, ничего не происходит, метка на кабинет Арни, там ничего, нужно ждать или все битвы на арене происходят одна за одной?
Dremjke
Member

Повідомлення

Diablique: 11.12.2024 14:17нужно ждать или все битвы на арене происходят одна за одной?
В кабинете Арни есть ряд стульев (прям как в советских актовых залах) и на них можно поспать. Спишь, просыпаешься, разговариваешь с Арни, он тебя на следующий поединок отправляет и так каждый раз.

Отправлено спустя 1 минуту :
Геральт: 11.12.2024 10:37Та інфа сама собою в нотатник потрапляє, як тільки планшет в рюкзаку опиняється. Щось додатково робити не треба
Точно, шось я натупив.
Diablique
Member

Повідомлення

Dremjke
Спал на этих стульях не раз, и ничего, сейчас на затоне, попробую вернуться и снова попробовать.
Dremjke
Member

Повідомлення

Diablique: 11.12.2024 14:33Спал на этих стульях не раз, и ничего
Похоже на баг. Если бы далеко не ушли (на Затон), то можно было бы попробовать откатить сохранение.
nick_ii
Junior

Повідомлення

Було таке. Пішов далі по сюжету. Потім якось повернувся, а вони вже прибралися і чекали :)
Diablique
Member

Повідомлення

nick_ii
Та подождал уже с десяток часов ) ладно, буим искать решение...
З.Ы. Судя по отзывам, разблокируется после НИИЧАЗ. Спасибо!
VovaII
Member

Повідомлення

Diablique: 11.12.2024 14:33Спал на этих стульях не раз,
Там штук 3-4 паровозом идут. А потом обещают какого то сильного монстра и пауза. Там еще чел, что на бой записывает, планшет на пол уронил. Думал квест какой, на новый планшет будет. Но нет. Молчит.
Как то мало в игре квестов. — Для просто пройти игру, достаточно. А вот для потусить там, квестов маловато. Хотя бы в несколько раз больше?
Nutbar
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.12.2024 06:21 Nutbar, багато? Теж подібним чином граю і за 80 годин було декілька таких кпк, що не з'являються(на елеваторі Хімзаводу, наприклад). З модів тільки довгі ночі та дні; решейд.
Дякую, якби не цей ваш коментар, то чекав би якихось патчів. Дійсно, не всі, просто мені так "пощастило", що декілька підряд отак підібрались і зникли. Причому я знайшов в мережі про що саме в них йшлося, тож у когось все ж прочитались.

По Арені є лайфхак:
Якщо перед виходом з арени викинути зброю і набої, то можна буде їх підібрати в наступному бою. Дуже допомогло з останнім суперником. І здається не всі раунди відркриваються одразу, для деяких треба трохи по сюжету далі пройти. Я проходив все підряд вже після Х5.
VovaII: 11.12.2024 17:00 Как то мало в игре квестов. — Для просто пройти игру, достаточно. А вот для потусить там, квестов маловато. Хотя бы в несколько раз больше?
Теж є таке відчуття. Ще знаходжу багато трупів типу з квестовими планшетами, але далі цей клубок не розмотується. Думаю, розробники не встигли проробити додаткові квести і просто їх видалили до кращих часів чи назавжди.
Відповісти