Тому що якийсь бовдур мяко кажучи віришив змінити енергетики. Добавив їм буст в моменті який значно кращий на картах 1 і 2 частини, а ось у 3 енергос давав тобі хвилину підвищення регену тобто ти міг легко бігати з однієї точки в іншу, карти стали більшими і це логічно... Тут все в зад вирішили повернутиNutbar: ↑ 10.12.2024 16:58Насправді, це дуже велика недопрацьовка (геймдизайну?). Немає ні нормального фасттревелу, ні якоїсь автівки чи коня. Витривалості кіт наплакав, переносимої ваги кіт наплакав. Не зрозуміло нашо так було робити. Типу реалістично-харкор? - ну таке, це ж гра, і в першу чергу вона має прикольно гратися, а не бути реалістичною. Нема нічого цікавого в тому, щоб тупо бігти туди-сюди 2км десятий раз. Ну зробіть хочаб телепорти по вогнищам, де б сиділи групи сталкерів і стояла скриня для луту. А для харкорності можна було б на них і сейви зробити, а не в будь-який момент гри. Таке. Гра дуже подобається, але оцей момент прям вибиває. Довелось ставити мод на ребаланс витривалості і ваги, це хоч якось виправляє становище.MAKKACIN: ↑ 10.12.2024 09:36 на 2+ км бігати
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Donate
Member
Востаннє редагувалось 10.12.2024 20:04 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
avuremybe
Member
Теж кінцівку за Коршунова граю.Азазелло: ↑ 08.12.2024 09:20135 годин понадобилось на проходження.В кінцівці зіграв за Коршунова,спочатку чисто морально важко,тому що персонаж не дуже симпатичний,ще й доводиться вбивати Ріхтера та іскрівців.А потім виявляється,що Коршунов не такий вже й гівнюк .Я от подумав:може через те,що ця кінцівка не дуже популярна її і не пропрацювали як треба?дуже багато багів та вильотів в самому кінці.На останньму квесті взагалі пропав компас та відображення стану здоров"я Скіфа,лічильник патронів,...чисто інтуїтивно пройшов цей квест.
Вилітає на кожному кроці. При тому що до цього за 80+ годин було лише 2 вильота.
Кімнату з аномаліями після Шрама взагалі пройти не можу. На кожній аномалії або виліт, або зависання.
-
Melki
Member
как убить первого кровосиссю?
подбираю аномалию в кислотной луже и вылезает это, успеваю высадить в него две обоймы и оно меня валит - шо я делаю не так?
подбираю аномалию в кислотной луже и вылезает это, успеваю высадить в него две обоймы и оно меня валит - шо я делаю не так?
-
avuremybe
Member
Відходь від його атак в сторони.Melki: ↑ 10.12.2024 20:20 как убить первого кровосиссю?
Намагайся стріляти в голову (найлегше - коли він прямо на тебе біжить).
-
Геральт
Member
Щось не вкурив приколу з тими стрибками. Воно ж і бронік знімає і ХП/
-
Hotspur
Member
та я проосто іду собі до аномалії артефакт шукати і там по дорозі 999 бандитів спавнитця, потім нести весь той лут продавати . зробили б місця спавна як в старих сталкерах а не тупо посеред дорогиБарбарис: ↑ 10.12.2024 18:51Той спавн ворогів\мантів - скидка на зумерів, яким подавають "активності" кожні 2 хвилини.
Відправлено через 55 секунд:
ти не маєш дробаша з 6-8-10-20 патронами. без нього це погана ідея вбивати кровосісю. можливо можна з пістолетів кулеметів з 30-50 патронами в обоймі але я не пробував, патронів жалкоMelki: ↑ 10.12.2024 20:20 как убить первого кровосиссю?
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
це попасти треба. саме просте - стоїш, він тебе атакує, ти трошки назад чи в бок і в нього 3-4 заряда з дробаша. якщо з 1 раза не завалиш то з 2 точно. хватає 3-5 пострілів картечі. якщо вже зовсім рак - найти якусь бочку чи купу мусора, він тоді атакувати не буде але буде бігати коло тебе - так його безпечно убьєшavuremybe: ↑ 10.12.2024 20:41Намагайся стріляти в голову (найлегше - коли він прямо на тебе біжить).
-
Геральт
Member
Та який дробаш на першому кровососі. Там калаш - максимум, що дають. Тікати треба, а не вовтузтись з ним.
-
Varzek
Member
Когда он появляется - начинай двигаться по кругу. Когда он начнет приближаться ты скорее всего увидишь его силует (хотя ночь, не факт). Когда ты находишься в постоянном круговом движении - он скорее всего промахнётся при атаке на тебя. Во время атаки он становится видимый и не такой мобильный - начинай в него стрелять, желательно в голову. А там уже как получится. Он убивался даже до того, как их понерфили патчами.Melki: ↑ 10.12.2024 20:20 как убить первого кровосиссю?
-
Барбарис
Member
Ящики коло бункера - засіб від кровосісі.
-
vansoul
Member
Куча планшетов, которые остаются после выполнения заданий - я правильно понимаю, что они не нужны и их можно смело выкидывать из рюкзака?
-
Dremjke
Member
Те, которые галочкой отмечены, нельзя выкинуть.vansoul: ↑ 10.12.2024 23:41Куча планшетов, которые остаются после выполнения заданий - я правильно понимаю, что они не нужны и их можно смело выкидывать из рюкзака?
Без галочки можно спокойно выбрасывать или продавать. Само собой, если предварительно полезную инфу из них "извлечь".
Я их выкидываю или продаю, по настроению.
-
Геральт
Member
Та інфа сама собою в нотатник потрапляє, як тільки планшет в рюкзаку опиняється. Щось додатково робити не требаDremjke: ↑ 11.12.2024 01:04 Само собой, если предварительно полезную инфу из них "извлечь".
-
Diablique
Member
Может кто сталкивался, на арене прошел бой со снайперской, дальше ожидайте, пока подготовят арену и всё, ничего не происходит, метка на кабинет Арни, там ничего, нужно ждать или все битвы на арене происходят одна за одной?
-
Dremjke
Member
В кабинете Арни есть ряд стульев (прям как в советских актовых залах) и на них можно поспать. Спишь, просыпаешься, разговариваешь с Арни, он тебя на следующий поединок отправляет и так каждый раз.Diablique: ↑ 11.12.2024 14:17нужно ждать или все битвы на арене происходят одна за одной?
Отправлено спустя 1 минуту :
Точно, шось я натупив.Геральт: ↑ 11.12.2024 10:37Та інфа сама собою в нотатник потрапляє, як тільки планшет в рюкзаку опиняється. Щось додатково робити не треба
-
Diablique
Member
Dremjke
Спал на этих стульях не раз, и ничего, сейчас на затоне, попробую вернуться и снова попробовать.
Спал на этих стульях не раз, и ничего, сейчас на затоне, попробую вернуться и снова попробовать.
-
Dremjke
Member
Похоже на баг. Если бы далеко не ушли (на Затон), то можно было бы попробовать откатить сохранение.Diablique: ↑ 11.12.2024 14:33Спал на этих стульях не раз, и ничего
-
nick_ii
Junior
Було таке. Пішов далі по сюжету. Потім якось повернувся, а вони вже прибралися і чекали
-
Diablique
Member
nick_ii
Та подождал уже с десяток часов ) ладно, буим искать решение...
З.Ы. Судя по отзывам, разблокируется после НИИЧАЗ. Спасибо!
Та подождал уже с десяток часов ) ладно, буим искать решение...
З.Ы. Судя по отзывам, разблокируется после НИИЧАЗ. Спасибо!
-
VovaII
Member
Там штук 3-4 паровозом идут. А потом обещают какого то сильного монстра и пауза. Там еще чел, что на бой записывает, планшет на пол уронил. Думал квест какой, на новый планшет будет. Но нет. Молчит.Diablique: ↑ 11.12.2024 14:33Спал на этих стульях не раз,
Как то мало в игре квестов. — Для просто пройти игру, достаточно. А вот для потусить там, квестов маловато. Хотя бы в несколько раз больше?
-
Nutbar
Member
Дякую, якби не цей ваш коментар, то чекав би якихось патчів. Дійсно, не всі, просто мені так "пощастило", що декілька підряд отак підібрались і зникли. Причому я знайшов в мережі про що саме в них йшлося, тож у когось все ж прочитались.Барбарис: ↑ 10.12.2024 06:21 Nutbar, багато? Теж подібним чином граю і за 80 годин було декілька таких кпк, що не з'являються(на елеваторі Хімзаводу, наприклад). З модів тільки довгі ночі та дні; решейд.
По Арені є лайфхак:
Якщо перед виходом з арени викинути зброю і набої, то можна буде їх підібрати в наступному бою. Дуже допомогло з останнім суперником. І здається не всі раунди відркриваються одразу, для деяких треба трохи по сюжету далі пройти. Я проходив все підряд вже після Х5.
Теж є таке відчуття. Ще знаходжу багато трупів типу з квестовими планшетами, але далі цей клубок не розмотується. Думаю, розробники не встигли проробити додаткові квести і просто їх видалили до кращих часів чи назавжди.VovaII: ↑ 11.12.2024 17:00 Как то мало в игре квестов. — Для просто пройти игру, достаточно. А вот для потусить там, квестов маловато. Хотя бы в несколько раз больше?