Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dremjke
Member

Повідомлення

SERGBILL: 12.05.2025 22:01Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання.
При першому проходженні таке саме було, ледве як знаходив деякі шляхи до завдань. При другому проходженні було простіше і наловчився картою користуватися.

Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Ainger: 11.05.2025 22:20И как же я не люблю подобные связки "Щепотка интересного сюжета и ДВЕ ЦИСТЕРНЫ МАКСИМАЛЬНО ОДНООБРАЗНОГО РЕПЕТАТИВНОГО КОНТЕНТА"
В мене зараз 1в1 ситуація з AC Valhalla. Награв 54 години і задушився, закинув на невизначенний термін, може колись повернусь...
А Shadow of Mordor пройшов із-задоволенням, спочатку виконував побічні активності, але потім плюнув та пішов по сюжету.
Draqoon
Member

Повідомлення

Shadow of Mordor дропнув, а війну пройшов із задоволенням на максимальній яка була доступна :super: ДЛЦ не грав, тоді жаба душила купляти.
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 14.05.2025 07:00 Не знаю де краще спитати, тому спитаю тут.
Як ви вважаєте чи може ця ідея реалізуватись у вигляді длц, або це тіки мрії?
спойлер
https://community.amplitude-studios.com ... nkind-game
HUMANKIND вже практично мертва. Та й пост із пропозицією додати Україну п'ятирічної давнини. Чекаємо від розробників Endless Legend 2.
mgerchik
Member

Повідомлення

Нарешті дійшли руки до ANNO 1800. Як людина, що грала ще у найперші частини, і особливо 1404, можу сказати, що тут контенту зі старту напхали доволі непогано, ну і з десяток ДЛЦ додають дуже багато всього.
Якщо поверхнево, то це все та ж сама 1503/1701/1404 але із іншим "скіном", проте від цього вона не стає менш цікавою. Дуже затягуюча штука, спокійний та неторопливий геймплей, в коопі взагалі чудово грається. Оптимізація теж непогана. От тільки crossplay між ПК та консолями знову не завезли.
Є якісь нелогічні штуки звичайно, як наприклад артефакт нового насіння для родючості, яке треба імплементувати не у весь острів через склад, а у профсоюз, що розповсюдить дію лише на зону покриття будівлі, але то поодинокі випадки.
Kilo
Member

Повідомлення

waryag: 14.05.2025 09:02
Kilo: 13.05.2025 15:23 Ооо!Позавчера тоже ее прошел,залип до полпятого утра.На нексусе куча модов для игрухи,я даже этот чертов проклятущий туман отключил с их помощью.
А мода на карту там немає?
Не знаю,посмотрите сами.Там более 160 модов включая нюдсы.
https://www.nexusmods.com/games/clairob ... ion33/mods
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2025 12:08
OldGoodGames: 14.05.2025 07:00 Не знаю де краще спитати, тому спитаю тут.
Як ви вважаєте чи може ця ідея реалізуватись у вигляді длц, або це тіки мрії?
спойлер
https://community.amplitude-studios.com ... nkind-game
HUMANKIND вже практично мертва. Та й пост із пропозицією додати Україну п'ятирічної давнини. Чекаємо від розробників Endless Legend 2.
Так, дякую, зрозумів, але ідея була дуже цікава :)
Тобто вони хюманкаїнд закинули вже? Не те що стелларіс ще досі жваво піддтримують хоча в наступному році вже буде 10 років йому.
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 14.05.2025 13:40 Так, дякую, зрозумів, але ідея була дуже цікава :)
Тобто вони хюманкаїнд закинули вже? Не те що стелларіс ще досі жваво піддтримують хоча в наступному році вже буде 10 років йому.
Якісь мінімальні апдейти для Humankind будуть, але думаю, що усі основні сили вже на розробці гри.

Стелларіс в топі Стім по популярності. Парадокси постійно пиляють до гри платні DLC, це їхня золота курка. В мене усі доповнення є, бо гра крута.
Stellaris 20,438 In-Game
HUMANKIND 331 In-Game
waryag
Member

Повідомлення

Kilo: 14.05.2025 12:42Там более 160 модов включая нюдсы.
За нюдси я і не сумнівався :lol:
Відповісти