Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
mertvei
Member

Повідомлення

Lekrs
Будешь над собой издеваться,это убожество,плевок в лицо любителем серии.
Lekrs
Member

Повідомлення

mertvei: 25.03.2025 13:14 Lekrs
Будешь над собой издеваться,это убожество,плевок в лицо любителем серии.
Чому знущатися? Не є фанатом любих серій ігр. Нічого особливого від неї не чекав, грається не погано, бажання видалити не виникає. ;)
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 23.03.2025 13:22взагалі у Елдені я б сказав 4 рівні важкості
найлегше грати зі сльозою (хоча навіть так багато хто помирає :lol: )
грати без духів взагалі - але качати стати і рівень
качати тільки 1 вид статів
взагалі нічого не качати
Їх більше:
- юзати все, разом із гайдами і абузами.
- відмовитися від сльози
- від саммонів взагалі
- від поламаних білдів/контри боссам
- від магії в цілому
і т.д.
Wahoo
Member

Повідомлення

SERGBILL: 25.03.2025 13:04 Titanfall 2 взяв на розпродажу, досить приємний шутанчик, мультиплеєр не пробував.
Мультик там тоже весьма достойный. Но как и в любой другой ПВП шутан, он терминально заражен читерами.
kairo
Member

Повідомлення

waryag
Це майже в усіх іграх Фромів так. Можна:
1. Перекачатись.
2. Грати через магію
3. Саммонити інших гравців.
4. Зібрати убер-білд по гайдам.

Хіба в Секіро такого нема. Там чисто Git Gud.
mult
Member

Повідомлення

waryag
kairo
Ну я всякі чітерства не використовував в елдені, онлайн помічників теж, бо граю офлайн, мені онлайни не цікаві.
Граю суто на задоволення і з механіками які заклали розробники.
Я ще і пейзажі люблю розглядати, не спішу, виконую всі сюжетки і тп :)
Ото ті приколи що треба пройти гру суто в соло, голим, з поламаним мечем, а краще без зброї, то вже надумане самими гравцями :)
То вже особлива каста людей, вони по суті в гру не грають, там не зрозуміло які мотиви, когось вторгнуться нагнуть, перемогти з 100 трая голим боса і тп.
Як на мене кожен повинен грати як йому подобається, а не слухати що йому навязують
Я не прийшов в гру щось самому собі, чи комусь доводити, я прийшов приємно провести час.
І мені пофіг що на це думають люди які придумали якісь канони по яким всім типу треба грать :)
Навіть розробники зробили так, що гравець може грати як хоче, хоч голим, хоч магом, хоч з самонами і це каже що у них немає якихось канонів чи не канонів :)
waryag
Member

Повідомлення

mult: 25.03.2025 19:12 Я ще і пейзажі люблю розглядати, не спішу, виконую всі сюжетки і тп :)
ЕР не дуже гарна гра для квестів. Їх система зовсім не підходить для опенворлда, хочеш їх проходити - читай вікі. Робота художників крута.
mult: 25.03.2025 19:12Навіть розробники зробили так, що гравець може грати як хоче, хоч голим, хоч магом, хоч з самонами і це каже що у них немає якихось канонів чи не канонів :)
Їм сподобалися гроші, тому йдуть на оказуалення гри і багатократний реюз майже всього контенту.

П.С. А зараз із величезним задоволенням проходжу індіану
mult
Member

Повідомлення

waryag
Ну так,в елдені квести зроблені всрато і без гайдів не пройти.
Мені здається що розробники взагалі не вміють робити сюжети.
А ота їхня фірменна подача сюжета, таємничестю і загадками, то можливо випадковість.
Бо гравці почали самі додумувати кучу теорій, і розробники це підхопили і видали за свою фішку.
А насправді вони просто рукожопи в плані нормальної історії :)
Ну це моя думка.
А по оказуаленню.
Про механіки я мав на увазі всі їх ігри.
Не тільки в елдені є варіативність проходження і можливість призову допомоги.
Просто так самі гравці з перших дарк соулсів напридумували правил, типу як грати по так званому канону, а як ні.
Ну канон як відомо це голий в соло :)
А механіки вибору то були, просто різні реалізаціїї в тій чи іншій мірі.
А я залипаю неспішним проходженням last of us part 1.
От де є чим помилуватись, що пороздивлятись, наскільки реалістично зроблений світ.
Я розглядаю планіровки будинків, де кухня, як люди жили, як влаштований побут, це ж я так зрозумів реальні планіровки будинків і квартир. Просто пейзажі міста, музеї і взагалі крутяк графічний план.
Ну і сюжет чудовий.
Shreder
Member

Повідомлення

Пройшов за вихідні Heavy Rain.
Точно коштує тих 40 грн що я за неї дав на розпродажі.
MSiAventador
Member

Повідомлення

На підході сімс-бімба в якій можна погратися в будівництво власної хвазенди - inZOI. :shuffle:

YuriyK
Junior

Повідомлення

Почав проходити Kingdom Come Deliverance 2, мені гра сподобалась. Раніше грав в першу частину, проходив її 3 рази, тому для мені боївка не викликала ніякої складності, хоча спочатку довго звикав до зміни блоку з q на пкм. На локації Троски встиг прокачатись так, що противники взагалі не викликають проблем, вмирають з 2-3 ударів, іноді вдається виконати комбо до того як вони помирають. Звісно що проходив всі побічні квести і відвідував всі цікаві місця. Спобалось ковальство і алхімія, яку трохи оновили. Для ковальства збирав гарди і руків'я, збиваючи всі гнізда, які траплялись по дорозі :) . Для тих хто знайде Димку, можу порадити її не міняти, бо на початку вона не дуже гарний кінь, але далі якщо прокачати свій рівень їзди, то вона буде найкращим конем. :super:
st0k
Member

Повідомлення

Недавно пройшов таки Секіро, взагалі ізі, хоча всі казали типу хардкококор. Іссін взагалі ні про що, так і не зрозумів, чим він важкий, крім купи стадій. Фріда-2, але там хоча б було реально важко.
Взагалі Секіро дуже легко проходиться після лайс оф пі, бо вікно для парирування просто гігантське в секіро, ніж в лайс.
Повернувся зараз в Елден ( пішла 800+ година :shuffle: ) подарували геймпад від іксбокс, який же кайф грати в солси на ньому, всім раджу
kairo
Member

Повідомлення

st0k
Секіро рахується наскладнішою грою Фромів, бо:
1. Треба перевчатись під іншу механіку бою. Навички попередніх соулсів тут тільки заважають.
2. Немає можливості спростити собі гру.
3. Прокачки особливої немає, магії немає, щитів немає, білдів немає, одним словом Git Gud.

В тому році пройшов Lies of P. Шикарна гра. Мені особисто легша за Секіро.

P.S. Соулси заточені під геймпад, звісно.
Lekrs
Member

Повідомлення

Lies of p взагалі простенька як для соулса
Neuromantic
Member

Повідомлення

Atomfall
не знаю що з нею...
Щойно з'явилося повідомлення що гра доступна, натиснув Завантажити - завантажилося приблизно 512 МБ, пропонує грати, але, ясна річ, вивалюється помилка: відсутні файли. Перевірка на цілісність не допомагає.
Криво у них пішло..
kairo
Member

Повідомлення

Neuromantic: 27.03.2025 16:18 Atomfall
не знаю що з нею...
Щойно з'явилося повідомлення що гра доступна, натиснув Завантажити - завантажилося приблизно 512 МБ, пропонує грати, але, ясна річ, вивалюється помилка: відсутні файли. Перевірка на цілісність не допомагає.
Криво у них пішло..
Це в Геймпас? Наче люди грають.
Neuromantic
Member

Повідомлення

kairo: 27.03.2025 16:23 Це в Геймпас? Наче люди грають.
В Стім
mgerchik
Member

Повідомлення

чекав цю штуку, гадав, що то онлайн сімси із нормальною не мультяшною графою, а виявилось що соло. :(
Відповісти