А потім у марево піду збирати зірочки

погоджуюсь на рахунок Томб райдера. Хоча в Шедоу Томб Райдер мені дуже сподобалися гробниці і головоломки в них, локації, графіка, краєвиди джунглів, можливість красиво стрибати з висоти в воду )) а от на рахунок сюжетки - це дійсно суцільна посередність, тим більше що основна ідея сюжету по суті нічим не відрізняється від попередньої Rise Tomb Rider, таке враження що в них просто фантазії не вистачило придумати щось оригінальне. А про бойовку в стилі рембо і шварценеггера з фільму коммандос - то я взагалі промовчу. Мій улюбленим Томб Райдером напевно досі залишається TombRaider Anniversary 20 річної давниниdaesz: ↑ 21.12.2024 03:58 Одним словом - таким мав бути релаунч томб райдера, але натомість отримали сплошну посередність в плані історії та геймплею з Рембо в головній ролі![]()
Здається, Underwater був непоганою грою.deangelis: ↑ 26.12.2024 15:01TombRaider Anniversary
воно дуже для дітей. керування дуже не зручне, в основному через клавіатуру (схоже, що заточене під пади).Ostin: ↑ 27.12.2024 12:52Lego Star Wars: The Skywalker Saga
Мені сподобалась.Ostin: ↑ 27.12.2024 12:52Marvel’s Midnight Suns
Marvel’s Midnight Suns нормальна гра, якщо любите цей жанрOstin: ↑ 27.12.2024 12:52 Епіковські Lego Star Wars: The Skywalker Saga та Marvel’s Midnight Suns хтось бігав? Варто качати? Комусь сподобалось?
Бо там десятки гігабайт, останнім часом якось лінь ці гігабайти переганяти без толку і не грати потім)
Нормальна тема
mult: ↑ 08.01.2025 09:08 mertvei
А я б теж з задоволенням пограв у сталкер 2, але вирішив поки видалити і почекати, бо сильно не допилена вона поки що.
Тому краще почекати допилення![]()
Як кіберпанк наприклад![]()