нуйогонах ставити це на комп)MessiaH: ↑ 07.11.2024 06:44 MaxZema
Меня никто не чмырит, а про Смуту я так и написал, что лажа полная
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
SERGBILL
Member
-
big_bang
Member
Є питання по God of War Ragnarok
Після запуску fps стабільно 100-120 кадрів
Після 30-40хв гра дико починає лагати. При цьому не грузить відео карту до кінця і на геймпаді починається "гуляння камери"
Читав пару гілок на стімі і у всіх є подібна проблема
Можливо, хтось вже вирішив її ???
Після 30-40хв гра дико починає лагати. При цьому не грузить відео карту до кінця і на геймпаді починається "гуляння камери"
-
MaxZema
Member
А пам'ять на відеокарті не закінчується? Дуже схоже на витік.big_bang: ↑ 07.11.2024 13:48 Є питання по God of War Ragnarok
-
big_bang
Member
карта 16гб маєMaxZema: ↑ 07.11.2024 14:53А пам'ять на відеокарті не закінчується? Дуже схоже на витік.big_bang: ↑ 07.11.2024 13:48 Є питання по God of War Ragnarok
максиму, що було зайнято 13.5гр
там ще й геймпадом чудасія якась
якшо, його підключти по провогу - глюки відпускає)))
-
MaxZema
Member
альтабаєшся під час гри?
-
big_bang
Member
не допомагаєMaxZema: ↑ 07.11.2024 14:59 альтабаєшся під час гри?
-
Геральт
Member
Апдейт/відкат драйверів? Вікно/Fullscreen? Блок в фаєрволі?big_bang: ↑ 07.11.2024 14:56God of War Ragnarok
Пройшов відносно недавно, проблем не помітив
-
big_bang
Member
геймпад ?Геральт: ↑ 07.11.2024 16:07Апдейт/відкат драйверів? Вікно/Fullscreen? Блок в фаєрволі?big_bang: ↑ 07.11.2024 14:56God of War Ragnarok
Пройшов відносно недавно, проблем не помітив
-
Геральт
Member
big_bang
Ні, мишоклава.
Ні, мишоклава.
-
yan1x
Member
Кажется победил игровое выгорание, спасением стала RDR2. Шесть лет хотел ее пройти, таки дошли руки
-
MaxZema
Member
Я теж відчував апатію на ігри. Ситуацію , на подив, виправили метроїдванії та 2д солуслайки, в які раніше ніколи не грав З великим задоволенням пройшов: Salt and Sanctuary, Grime, Death's Gambit, Moonscarsyan1x: ↑ 07.11.2024 17:02 Кажется победил игровое выгорание, спасением стала RDR2. Шесть лет хотел ее пройти, таки дошли руки
-
MessiaH
Member
big_bang
такой проблемы не было, а вот зависания рандомные так и с патчами не ушли
такой проблемы не было, а вот зависания рандомные так и с патчами не ушли
-
kairo
Member
В що ви таке та скільки на день граєте, що у вас ігрова апатія? В мене беклог росте із кожним роком і я вже чітко розумію, що деякі ігри, які планував, вже мабуть ніколи і не зіграю, так як постійно виходять нові проекти. Деякі ігри я взагалі уникаю, бо знаю, що вони будуть забагато часу на себе забирати.
-
mgerchik
Member
спробував тут Icarus https://store.steampowered.com/app/1149460/ICARUS/?.
не дуже класничний виживач, сесіонного типу, із частковим збереженням прогрессу прокачки персонажа. дуже затягує. прогрес не такий швидкий як у інших виживачах, купу всього прокачувати, кілька сотень креслень. є кооп. графіка дуже й дуже гарна (димка, туман, та шторм дуже круті); оптимізацію (із того, шо зрозумів з минулих оглядів) вже завезли. на максимальних на моємоу конфігі все літає (лише ВК сильно гріється).
не дуже класничний виживач, сесіонного типу, із частковим збереженням прогрессу прокачки персонажа. дуже затягує. прогрес не такий швидкий як у інших виживачах, купу всього прокачувати, кілька сотень креслень. є кооп. графіка дуже й дуже гарна (димка, туман, та шторм дуже круті); оптимізацію (із того, шо зрозумів з минулих оглядів) вже завезли. на максимальних на моємоу конфігі все літає (лише ВК сильно гріється).
-
Dremjke
Member
Сталкеры на перепрохождение, в ожидании второй части
RDR ПК-версия. Когда-то давно проходил на PS3. После RDR2 не то уже, конечно, но вполне играбельно.
BG3 играю по чуть-чуть.
RDR ПК-версия. Когда-то давно проходил на PS3. После RDR2 не то уже, конечно, но вполне играбельно.
BG3 играю по чуть-чуть.