Мені гачі подобаються бо вони безкоштовні, можна просто скачати та грати. Зазвичай в цих іграх багато анімешних дівчат, мало в яких інших іграх є стільки дівчат і, що саме важливе, така кількість сейю, які озвучують гру. Також подобається сюжет в жанрі фантастики, включаючи її піджанри – фентезі, постапокаліптика, магічний реалізм, воєнна фантастика, альтернативна фантастика. Інша річ, що вони активно використовують різні сумнівні засоби, щоб викачати з вас гроші. Наприклад, активно користуються синдромом втрачених можливостей, роблячи різні тимчасові події чи коллаби, які потім не будуть повторюватися. Якщо якийсь звичний персонаж потім буде на рерані, то можливість отримати персонажа з коллабу дається тільки раз. Аску в Honkai Impact 3rd можна було отримати в грі тільки раз. Теж саме стосується 2В чи Макіми в NIKKE. Якщо ти їх припустив, то ти вже ніколи їх не отримаєш. Або івентові конуси в ХСР, чи івентові сігни з крилами в геншині. Це тільки один з сумнівних методів, якими користуються ці ігри. Ще є хто платить, на тому їдуть. Ще є зроби тільки одну покупку, це ж просто 5 доларів. Або ось нефрит за 100 доларів, але тобі за першу покупку дадуть одразу два паки. Це ж вигідно. І ти обов’язково виграєш 50/50 за першу покупку. Вже потім ти будеш програвати за куплені крутки 50/50 і персонаж тобі буде обходитися в 300-400 доларів. Але перший раз ми дамо тобі виграти.
daesz: ↑
09.01.2024 00:35Просто виходить, що в МоС/ПФ хойо скамить, бо забрали цикли. В гачі скамлять з 5050 (мені хоча б щастить, бо програю ті 5050 умовно рано, і потім умовно рано беру гаранти), або гаранд на хард піті. А окрім безодні контенту більше і немає. Від СЮ вже тошно. Сторі контента на 1 вечір, і "давай допобачення", зустрінемось через 7 тижнів. Сторі також не дуже заходить останні апдейти - тупо няк не штовхає основну сюжетну лінію
Порівняно з геншином і тією кількістю води, яка є в сюжеті там – в ХСР сюжет просто чудовий. В геншині вони спеціально затягують сюжет. Наприклад, NPC щось сказав або відбулися якісь події, потім Паймон повторює все, що відбулося або сказали. Іде тупо розтягування ігрового часу, щоб якомога довше затримати тебе в грі. Всі ці дейліки або данжі, які кожен раз треба проходити самостійно. Те ж саме з безоднею там. В ХСР вкрали цикли, в геншині крадуть час на проходження. Наприклад, ставлять противників в різні кути арени і тобі потрібно за ними бігати, або роблять противників зі щитами, які дуже довго збиваються. Порівняно з геншином ХСР просто божественний. Навіть з вкраденими циклами. Просто тверезо оцініть, що вам ті 60 нефриту ніякої погоди не зроблять. Ну не закрили ви на всі зірки і чорт з ним. Колись може не вийде зайти в гру, теж 60 нефриту не заберете з дейліків. У мене взагалі бувало, що я не забирав вже куплені нагороди. І пофіг на них, вони ніякої погоди не роблять. У вас хоча би немає такого скаму, як у мене і ще деяких людей в цій темі. Але з тим, що втрачається інтерес до гри, я погоджуюсь. Він тут навіть швидше втрачається ніж в геншині. Багато людей взагалі ще після Белобога з гри втекли, коли зрозуміли, що в грі робити нічого. Мене в цих іграх тримають персонажі, мені цікава їх історія. Тому граю.
Якщо є Цзинлю. А якщо її немає, то ким проходити першу кімнату? Там треба або Цзинлю, або Аргенті.