Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 01:53 Без 2 топових састейнів - 12 поверх неможливо пройти :/
Ні Гепард, ні Байлу, ні Наташа не витягують :с
Гепард/Байлу потяне, але з ними скілпоїнтів не вистачить )
Ідея 12го поверху це тримати противника в пробитому стані і не давати йому походити, ви зможете пройти коли придумаєте як це реалізувати
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 08.01.2024 02:51
daesz: 08.01.2024 02:17 Ангеліна+СільверЕш, і через пару десятків після цього ще Ексія впала на тому аці :rotate:
Це треба було ще тоді розуміти мету так як не анжі не сільвер на початку гри це теж не самий гарний варіант так як практично обидва нічого суттєвого не можуть без Е2. В мене зі стартового банеру анжі випала і все. Потім випала єфі яка мені в цілому практично всю сюжетну лінію і пронесла... Хоча б знав би я мету було би менше геморою з підбором операторів на картах... Так як сама тупа помилка це прокачка АОЕ хіллерів на початку гри (якщо це не птіло), ну а ще відсутність прокачаних дп принтерів для раннього старту.

А в цілому аркнайтс саме та гра де взагалі пофігу на банери і гачу, дроп 2% але немає гаранту на банер, тільки на лімітних 300... Замінмаксити все неможливо, викачати те що потрібно достатньо легко... Мета практично не змінна з початку гри, роляєш щоб рольнути і щоб було...

Ща ось глянув... 16 (!) 6* які ніколи в цілому не отримають Е2 :lol: Де б такє було в гачах... Ще б гра роботою не була, ціни би їй не було :rolleyes:
спойлер
Зображення
Мені СЕ закривав тупо все :D
Ангеліну я швидше використовував, бо вона мені подобалась, чим тому що вона була сильна. Але пасивний хіл інколи реально рішав. Були стейджі де багато хілу не треба було, а так деплойнув Ангеліну, ще й не одну із перших і її пасивний хіл тупо закривав диру з састейном повністю :)

Малаган лвл1 ПепеВай :(
Я відколи отримав дівчинку з собачками (забув ім'я) - я її совав у майже всі стейджі бо нею весело грати і мріяв отримати Магалан на рерані :weep:

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Kirakishou: 08.01.2024 10:25
Donate: 08.01.2024 01:45А хто вам обіцяє що все буде сипатись як мана небесна? :lol: Навідь в арці де 6* сипляться непристойно часто як для гачі взагалі не рідкість отримати на 50+ :rotate:
Вище ж наче говорили, що якщо з цього банеру не випало дві леги, то аккаунт на рерол. У мене там вже 20 круток, але ще жодної леги. Загалом, у мене зараз забагато гача-ігор установлено, я не встигаю у всі грати. Наприклад, в Brown Dust 2 я тільки вчора вже глибокої ночі пограв, щоб забрати трохи круток. До цього увесь тиждень не було як, бо грав в NIKKE та інші гачі. Я думаю, що я залишу ці ігри просто щоб час від часу почитувати сюжет, а крутити гачу і проходити місцеві безодні в них буду по можливості.
З бегінер банера може фізично випасти тільки одна 6*. І навіть якщо ви її отримаєте з першого пула на тому банері - зі всіх інших 29ти пулів - буде максимум 5* персонаж.

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Евгений King: 08.01.2024 11:08
daesz: 08.01.2024 01:53 Без 2 топових састейнів - 12 поверх неможливо пройти :/
Ні Гепард, ні Байлу, ні Наташа не витягують :с
Гепард/Байлу потяне, але з ними скілпоїнтів не вистачить )
Ідея 12го поверху це тримати противника в пробитому стані і не давати йому походити, ви зможете пройти коли придумаєте як це реалізувати
В мене обидва є і жоден з них неможе другу половину. Взагалі незнаю як мені перший раз вдалось на 2* пройти..
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 15:11 З бегінер банера може фізично випасти тільки одна 6*. І навіть якщо ви її отримаєте з першого пула на тому банері - зі всіх інших 29ти пулів - буде максимум 5* персонаж.
Тут по іншому працює що бегінер що новорічний закриваються коли випадає 6* персонаж. Тому вкидувати в нього оптимально тільки ролами по одному, так як все що випадає після 6* це практично викинуті роли в сміття вони взагалі не переносяться. А з підпискою тут один рол в день тобто 30-31 рол в місяць + віклі + івенти :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 08.01.2024 15:20
daesz: 08.01.2024 15:11 З бегінер банера може фізично випасти тільки одна 6*. І навіть якщо ви її отримаєте з першого пула на тому банері - зі всіх інших 29ти пулів - буде максимум 5* персонаж.
Тут по іншому працює що бегінер що новорічний закриваються коли випадає 6* персонаж. Тому вкидувати в нього оптимально тільки ролами по одному, так як все що випадає після 6* це практично викинуті роли в сміття вони взагалі не переносяться. А з підпискою тут один рол в день тобто 30-31 рол в місяць + віклі + івенти :rotate:
Якщо не помиляюсь - там же було 10 ролів по ціні 8 в бегінері?
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 15:35
Donate: 08.01.2024 15:20
Эм... Не та гра :laugh: Не було взагалі.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 08.01.2024 15:37
daesz: 08.01.2024 15:35
Эм... Не та гра :laugh:
Мені чому запам'яталось 10 по ціні 8 - тоді є зміст десятками крутити всерівно, оскільки отримуєш 2 на дурняка. Тоді справді немає змісту :up:

Відправлено через 18 хвилин 33 секунди:
Труба бі лайк :
- чому б тобі не глянути на котиків Руан Мей
Я :
- й справді, чому б мені не глянути на котиків замість того щоб працювати :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 15:56Труба бі лайк :
Я :
- й справді, чому б мені не глянути на котиків замість того щоб працювати :gigi:
Дакімакуру з Мей і котиків-подушечок?
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.01.2024 16:06
daesz: 08.01.2024 15:56Труба бі лайк :
Я :
Дакімакуру з Мей і котиків-подушечок?
:gigi:

Відправлено через 2 години 44 хвилини 27 секунд:
Файналі Хімеко юзфул, олсо забув подивитись профілі персонажів і закінчив стейдж 2 ПФ з лвл1 конусом на хімеко і без конуса на Попаз :gigi:
спойлер
Зображення
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 18:58Файналі Хімеко юзфул, олсо забув подивитись профілі персонажів і закінчив стейдж 2 ПФ з лвл1 конусом на хімеко і без конуса на Попаз :gigi:

спойлер
Якби її тільки клонувати. А то нову безодню вона пролетіла на автобатлі, а другу половину Зелє так і не вимучила на нормальні бали.
Ультімейт під 400к шваркає.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.01.2024 19:06
daesz: 08.01.2024 18:58Файналі Хімеко юзфул, олсо забув подивитись профілі персонажів і закінчив стейдж 2 ПФ з лвл1 конусом на хімеко і без конуса на Попаз :gigi:

спойлер
Якби її тільки клонувати. А то нову безодню вона пролетіла на автобатлі, а другу половину Зелє так і не вимучила на нормальні бали.
Ультімейт під 400к шваркає.
В мене сторона з Джинлю на перших 3 стейджах по 40к вибивала, друга половина по 33-36к (там різні команди були), 4 стейдж поки не пробував бо готую вечерю хд
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 19:18В мене сторона з Джинлю на перших 3 стейджах по 40к вибивала, друга половина по 33-36к (там різні команди були), 4 стейдж поки не пробував бо готую вечерю хд
Три перших стадії, пройшлись на 80к на автобатлі, а от четверта лише на 50+. Качну Герту, вона тут взагалі має бути зламана.
daesz
Member

Повідомлення

Закінчив на 11 зірках, пробував раз переграти останній стейдж, але було теж саме :/
Лоу кєй втрачаю інтерес до хонкаю.
Івенти нудні. СЮ івенти - ще більше нудні. МоС штучно ускладнили зменшивши кількість циклів :/

Треба було реролити в р1999 в перші дні, тепер, коли вже 3 апдейта вийшло - починати вже не дуже охота.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 22:03Закінчив на 11 зірках
Я також на 57к пройшов. Цей синдром втрачених можливостей вже дістав. Мене він буває накриває, але стараюся заспокоїтися і мислити раціонально. Ті 60 нефриту не роблять взагалі ніякої погоди. По-перше, це навіть не одна крутка. По-друге, міхойо може так заскамити, що тобі і сотня круток не допоможе отримати того персонажа, якого ти хочеш.
daesz: 08.01.2024 22:03Треба було реролити в р1999 в перші дні, тепер, коли вже 3 апдейта вийшло - починати вже не дуже охота.
Те ж саме. Вона мені ну взагалі не заходить. Почитаю одну-дві-три глави і виходжу з гри. Взагалі передумав Reverse 1999 реролити. Та і реролити немає сенсу, бо банер Tooth Fairy закінчився. Тому буду спокійно почитувати сюжет коли буде настрій, а на гачу та місцеву безодню якось пофіг. Навіть не буду зараз напружуватися, щоб накопити 40 круток та встигнути покрутити той новорічний банер з гарантом.
Просто розумію, що не зможу одночасно грати так багато ігор. Я на NIKKE за цей тиждень підсів, тому гратиму постійно. Brown Dust 2 також хотілося б пограти, але там також багато всього треба читати та проходити, тому мабуть також буду просто читати сюжет, коли буде настрій.
Що в NIKKE, що в Brown Dust 2, що в Reverse 1999 треба було хоча б тижнів зо два назад почати активно грати, щоб було більше часу нафармити крутки. Бо зараз в цих іграх новорічні івенти та банери з гарантами за 30-40 круток. Тому якщо вже початок припустив, то немає сенсу гнатися.
До речі, подивимося, які нагороди будуть в ХСР на річницю. Тому що NIKKE також популярна гра, але вони нормальні івенти влаштовують, а не як міхойо — "нічого не дамо, бо ми популярні і тому гравці нікуди не дінуться, все одно гратимуть". Я за тиждень гри в NIKKE отримав штук 10 легендарних персонажів. І зумів накопити крутки на банер з селектором персонажу та забрати той селектор. Причому особливо не напружуючись, просто читав сюжет, нічого не скіпав. Уявляю, якби зайшов на новий рік в гру, коли вони ще й крутки листами на пошту присилали, по 10 круток в день. Насправді я вдячний цій грі. Завдяки їй мені тепер не хочеться ні копійки витрачати на ігри міхойо.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 08.01.2024 23:52
daesz: 08.01.2024 22:03Закінчив на 11 зірках
Я також на 57к пройшов. Цей синдром втрачених можливостей вже дістав. Мене він буває накриває, але стараюся заспокоїтися і мислити раціонально. Ті 60 нефриту не роблять взагалі ніякої погоди. По-перше, це навіть не одна крутка. По-друге, міхойо може так заскамити, що тобі і сотня круток не допоможе отримати того персонажа, якого ти хочеш.
daesz: 08.01.2024 22:03Треба було реролити в р1999 в перші дні, тепер, коли вже 3 апдейта вийшло - починати вже не дуже охота.
Те ж саме. Вона мені ну взагалі не заходить. Почитаю одну-дві-три глави і виходжу з гри. Взагалі передумав Reverse 1999 реролити. Та і реролити немає сенсу, бо банер Tooth Fairy закінчився. Тому буду спокійно почитувати сюжет коли буде настрій, а на гачу та місцеву безодню якось пофіг. Навіть не буду зараз напружуватися, щоб накопити 40 круток та встигнути покрутити той новорічний банер з гарантом.
Просто розумію, що не зможу одночасно грати так багато ігор. Я на NIKKE за цей тиждень підсів, тому гратиму постійно. Brown Dust 2 також хотілося б пограти, але там також багато всього треба читати та проходити, тому мабуть також буду просто читати сюжет, коли буде настрій.
Що в NIKKE, що в Brown Dust 2, що в Reverse 1999 треба було хоча б тижнів зо два назад почати активно грати, щоб було більше часу нафармити крутки. Бо зараз в цих іграх новорічні івенти та банери з гарантами за 30-40 круток. Тому якщо вже початок припустив, то немає сенсу гнатися.
До речі, подивимося, які нагороди будуть в ХСР на річницю. Тому що NIKKE також популярна гра, але вони нормальні івенти влаштовують, а не як міхойо — "нічого не дамо, бо ми популярні і тому гравці нікуди не дінуться, все одно гратимуть". Я за тиждень гри в NIKKE отримав штук 10 легендарних персонажів. І зумів накопити крутки на банер з селектором персонажу та забрати той селектор. Причому особливо не напружуючись, просто читав сюжет, нічого не скіпав. Уявляю, якби зайшов на новий рік в гру, коли вони ще й крутки листами на пошту присилали, по 10 круток в день. Насправді я вдячний цій грі. Завдяки їй мені тепер не хочеться ні копійки витрачати на ігри міхойо.
Просто виходить, що в МоС/ПФ хойо скамить, бо забрали цикли. В гачі скамлять з 5050 (мені хоча б щастить, бо програю ті 5050 умовно рано, і потім умовно рано беру гаранти), або гаранд на хард піті. А окрім безодні контенту більше і немає. Від СЮ вже тошно. Сторі контента на 1 вечір, і "давай допобачення", зустрінемось через 7 тижнів. Сторі також не дуже заходить останні апдейти - тупо няк не штовхає основну сюжетну лінію :/
БД2 не грав. Бачив її на ревеню скріні, але щось не вникав що то. Крім ХСР не граю ніякі інші гачі - нікке не сподобалась, в р1999 згорів з фігового лаку, геншин дропнув століння назад, в блек кловері не подобається артстайл тому навіть не пробував, аркнайтс дропнув бо там занадто багато денної рутини, тауер оф фентезі дропнув бо на Європі було тупо - онлайну, ізер гейзер дропнув по тій же причині що й АК, пробував азур лейн/нейрал клауд/ГФЛ - нічого не зрозумів і дропнув :)
Завдяки їй мені тепер не хочеться ні копійки витрачати на ігри міхойо.
У хойо певно значно горить від того, що нікке вийшла успішною і відгризла такий ласий шматок ринку.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 00:35азур лейн/нейрал клауд/ГФЛ - нічого не зрозумів і дропнув :)
Азурка заходить, якщо в принципі цікавишся флотом. Початок кампанії один в один адаптація реальної історії війни в Тихому Океані. Битва при Мідуеї - знімаю капелюха. Характери "кораблів" дуже добре гармонізують з реальними історичними образами. Але це я трохи помішаний на темі флоту і історії :D . Був би ПК клієнт - грав би досі.
daesz: 09.01.2024 00:35Сторі контента на 1 вечір, і "давай допобачення", зустрінемось через 7 тижнів. Сторі також не дуже заходить останні апдейти - тупо няк не штовхає основну сюжетну лінію :/
Мені простіше. Я в принципі, крім Азурки і Генша, до ХСР в жодну гачу не грав. І то мене в Азурці цікавив флот, і привів мене туди коллаб з варгеймінгом, а за Генш я думав буде нова лінійка, а виявився альтернативний опен-ворлд(мене буває пробиває пошаритись, а Скайрім уже набрид). У Хойо вийшли ігри, жанрово за рамками гачі. Тому така аудиторія. І я з них перемикаюсь на щось типу Хойки чи Елітки, мені не принципово, що там анімешних дівчат немає(хоча в хойці з модами ще й як є :gigi:. Гітлер-вайфу, як тобі таке Ілоне? :lol: ) )
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 09.01.2024 02:07
daesz: 09.01.2024 00:35азур лейн/нейрал клауд/ГФЛ - нічого не зрозумів і дропнув :)
Азурка заходить, якщо в принципі цікавишся флотом. Початок кампанії один в один адаптація реальної історії війни в Тихому Океані. Битва при Мідуеї - знімаю капелюха. Характери "кораблів" дуже добре гармонізують з реальними історичними образами. Але це я трохи помішаний на темі флоту і історії :D . Був би ПК клієнт - грав би досі.
daesz: 09.01.2024 00:35Сторі контента на 1 вечір, і "давай допобачення", зустрінемось через 7 тижнів. Сторі також не дуже заходить останні апдейти - тупо няк не штовхає основну сюжетну лінію :/
Мені простіше. Я в принципі, крім Азурки і Генша, до ХСР в жодну гачу не грав. І то мене в Азурці цікавив флот, і привів мене туди коллаб з варгеймінгом, а за Генш я думав буде нова лінійка, а виявився альтернативний опен-ворлд(мене буває пробиває пошаритись, а Скайрім уже набрид). У Хойо вийшли ігри, жанрово за рамками гачі. Тому така аудиторія. І я з них перемикаюсь на щось типу Хойки чи Елітки, мені не принципово, що там анімешних дівчат немає(хоча в хойці з модами ще й як є :gigi:. Гітлер-вайфу, як тобі таке Ілоне? :lol: ) )
Я, здається, вже писав - що я навіть не дуже по аніме. Бачив десь 70 тайтлів може за весь час, ну гора 100. Почав дивитись cуто через те, що дуже подобався жанр кіберпанк (gits / psychopass <3 / akudama drive <3 / serial experiments lain / appleseed / texhnolyze (от цей трохи жалію що дивився, тупо нічого не зрозумів :gigi: ) / cyber city oedo 88 / battle angel / blame! / akira <3 <3 <3 (один із самих улюблених аніме тайтлів) / megazone 23 / bubblegum crysis / ergo proxy / no guns life / edgerunners, здається щось пропустив але неможу згадати що), а його в фільмах не дуже часто зустрінеш, та й ігор на пальцях обох рук - та й обрахувався, Гібсона і Стерлінга перечитав всього, помимо них - також не те щоб дуже багато було чого.
От зараз буде не популярна думка - але мені гачі подобаються ідейно, а якщо ще й геймплей цікавий завезти - то це hugeW :shuffle:
Евгений King
Member

Повідомлення

Трохи помучився але таки прошов 4й етап на 3* в новому івенті HSR
Трохи душнувато зробили, але цілком реально проходиться навіть аби як вкачаними персами:
спойлер
12312.jpg
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 02:24Бачив десь 70 тайтлів може за весь час, ну гора 100.
Я бачив 1(одне) аміне - по Доті. Все. :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Мені гачі подобаються бо вони безкоштовні, можна просто скачати та грати. Зазвичай в цих іграх багато анімешних дівчат, мало в яких інших іграх є стільки дівчат і, що саме важливе, така кількість сейю, які озвучують гру. Також подобається сюжет в жанрі фантастики, включаючи її піджанри – фентезі, постапокаліптика, магічний реалізм, воєнна фантастика‎, альтернативна фантастика‎. Інша річ, що вони активно використовують різні сумнівні засоби, щоб викачати з вас гроші. Наприклад, активно користуються синдромом втрачених можливостей, роблячи різні тимчасові події чи коллаби, які потім не будуть повторюватися. Якщо якийсь звичний персонаж потім буде на рерані, то можливість отримати персонажа з коллабу дається тільки раз. Аску в Honkai Impact 3rd можна було отримати в грі тільки раз. Теж саме стосується 2В чи Макіми в NIKKE. Якщо ти їх припустив, то ти вже ніколи їх не отримаєш. Або івентові конуси в ХСР, чи івентові сігни з крилами в геншині. Це тільки один з сумнівних методів, якими користуються ці ігри. Ще є хто платить, на тому їдуть. Ще є зроби тільки одну покупку, це ж просто 5 доларів. Або ось нефрит за 100 доларів, але тобі за першу покупку дадуть одразу два паки. Це ж вигідно. І ти обов’язково виграєш 50/50 за першу покупку. Вже потім ти будеш програвати за куплені крутки 50/50 і персонаж тобі буде обходитися в 300-400 доларів. Але перший раз ми дамо тобі виграти.
daesz: 09.01.2024 00:35Просто виходить, що в МоС/ПФ хойо скамить, бо забрали цикли. В гачі скамлять з 5050 (мені хоча б щастить, бо програю ті 5050 умовно рано, і потім умовно рано беру гаранти), або гаранд на хард піті. А окрім безодні контенту більше і немає. Від СЮ вже тошно. Сторі контента на 1 вечір, і "давай допобачення", зустрінемось через 7 тижнів. Сторі також не дуже заходить останні апдейти - тупо няк не штовхає основну сюжетну лінію :/
Порівняно з геншином і тією кількістю води, яка є в сюжеті там – в ХСР сюжет просто чудовий. В геншині вони спеціально затягують сюжет. Наприклад, NPC щось сказав або відбулися якісь події, потім Паймон повторює все, що відбулося або сказали. Іде тупо розтягування ігрового часу, щоб якомога довше затримати тебе в грі. Всі ці дейліки або данжі, які кожен раз треба проходити самостійно. Те ж саме з безоднею там. В ХСР вкрали цикли, в геншині крадуть час на проходження. Наприклад, ставлять противників в різні кути арени і тобі потрібно за ними бігати, або роблять противників зі щитами, які дуже довго збиваються. Порівняно з геншином ХСР просто божественний. Навіть з вкраденими циклами. Просто тверезо оцініть, що вам ті 60 нефриту ніякої погоди не зроблять. Ну не закрили ви на всі зірки і чорт з ним. Колись може не вийде зайти в гру, теж 60 нефриту не заберете з дейліків. У мене взагалі бувало, що я не забирав вже куплені нагороди. І пофіг на них, вони ніякої погоди не роблять. У вас хоча би немає такого скаму, як у мене і ще деяких людей в цій темі. Але з тим, що втрачається інтерес до гри, я погоджуюсь. Він тут навіть швидше втрачається ніж в геншині. Багато людей взагалі ще після Белобога з гри втекли, коли зрозуміли, що в грі робити нічого. Мене в цих іграх тримають персонажі, мені цікава їх історія. Тому граю.
Евгений King: 09.01.2024 02:58Трохи душнувато зробили, але цілком реально проходиться навіть аби як вкачаними персами
Якщо є Цзинлю. А якщо її немає, то ким проходити першу кімнату? Там треба або Цзинлю, або Аргенті.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 08:54
Евгений King: 09.01.2024 02:58Трохи душнувато зробили, але цілком реально проходиться навіть аби як вкачаними персами
Якщо є Цзинлю. А якщо її немає, то ким проходити першу кімнату? Там треба або Цзинлю, або Аргенті.
Якщо Ви думаєте що це було легко і бабця закрила все в одне лице, то глибоко помиляєтесь, вона в мене фулл в солянку одягнена, то ж дамажить вельми посередньо, траїв 10 пішло аби підібрати потрібний баф і команди.
Кларою якщо є... Моя просто не доросла поки, Блейда докачав до 6/9/9/9, зара РуанМей трохи вдягну/качну і тоді Клару буду збирати.
Якось то було пусто, не було кого качати, зливав всю смолу в шмот в надії знайти щось цікаве, а зара нападало, Вельт, Клара Е1, Блейд, РуанМей і все буквально за 2 тижні, ще й Сюей Е3 впала і всіх тепер качати... Мабуть я ніколи не вдягну нормально кріо бабцю та рогатого хеня. Треба тупо мабуть скіпати банери суто ради того, аби викачати і одягти все що нападало.
Мабуть з наступних банерів буду ловити Е1 Лочу, а все інше поки скіп, хоча Hanabi виглядає дуже смачно, сподіваюсь занерфлять :gigi:
Відповісти