Не варта, навіть коли/якщо мову прикрутять. В ендгеймі там просто нема чого робити. Зачистка острівців набридне вже після першого десятка. А нічого кардинально нового там не зустрінеш. Навіть боси будуть ті самі траплятись.Lekrs: ↑ 20.08.2024 17:47 Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Геральт
Member
-
Patruletz
Member
саме зло то збирати машини котрі були у нагородах сезону, і на аукціоні вони рідко бо на них ціна не більше 100к і продавати їх ніхто не збираєтьсяGrava: ↑ 20.08.2024 07:54Після цього пограв у 5 частину
-
Lekrs
Member
Мені норм інші класи прокачувати, як ендгейм надоїдає. До того ж гра сезонна, контенту ще підкинуть. Я не збираюсь в неї грати роками, за кілька сотень годин розваг, ціна адекватна.Геральт: ↑ 20.08.2024 18:55Не варта, навіть коли/якщо мову прикрутять. В ендгеймі там просто нема чого робити. Зачистка острівців набридне вже після першого десятка. А нічого кардинально нового там не зустрінеш. Навіть боси будуть ті самі траплятись.Lekrs: ↑ 20.08.2024 17:47 Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.
-
Геральт
Member
Взяв по акції Mafia DE і був приємно здивований графонієм. Думав, буде гірше. А сама гра - топчик.
-
Васильович
Member
Спробував The First Descendant на Xbox One (тобто, з 30 кадрів та фрізами ).
Встиг прокачатися, здається, до 11 рівня.
Вроді й непогана гра, з цікавими моментами. Наприклад, сподобалося, що деякі квести можна брати одразу на локації, де вони відбуваються. Або що будь-які рандомні люди можуть прийти і допомогти тобі пройти який лютий заміс (або і не лютий ).
При цьому, особисто мені не подобається графічний стиль - таке відчуття, що грі бракує оригінальності, якоїсь власної фішки.
Весь час є відчуття дежавю, ніби то я граю Outriders, але в світі Anthem.
Коротше, гра - не шедевр, але безкоштовно побігати можна
Встиг прокачатися, здається, до 11 рівня.
Вроді й непогана гра, з цікавими моментами. Наприклад, сподобалося, що деякі квести можна брати одразу на локації, де вони відбуваються. Або що будь-які рандомні люди можуть прийти і допомогти тобі пройти який лютий заміс (або і не лютий ).
При цьому, особисто мені не подобається графічний стиль - таке відчуття, що грі бракує оригінальності, якоїсь власної фішки.
Весь час є відчуття дежавю, ніби то я граю Outriders, але в світі Anthem.
Коротше, гра - не шедевр, але безкоштовно побігати можна
-
SERGBILL
Member
3 можна пройти хоча б для цілісності історії, та заради пісні "Мама" Глена Данцига)))man1242: ↑ 07.08.2024 06:29 Первый раз в 5 лет перепрохожу, 2й ван лав хотя мобы потупей будет
-
Shreder
Member
MASS Effect Leg Edition. Проходжу нонстопом, щоб тримати всі події і персів в свіжій памяті. Зараз 3 частина.
-
dimon2277
Member
ну в зрівнянні 3 пое так, але там так само одніж і ті самі карти, тому можливо через рік-два буде повно контентуГеральт: ↑ 20.08.2024 18:55Не варта, навіть коли/якщо мову прикрутять. В ендгеймі там просто нема чого робити. Зачистка острівців набридне вже після першого десятка. А нічого кардинально нового там не зустрінеш. Навіть боси будуть ті самі траплятись.Lekrs: ↑ 20.08.2024 17:47 Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.
-
man1242
Member
Думал до финалки 16 пройду киберпанк но тут понял что только пролог занял 10ч п.с. игру сразу начал на харде но на удивление игра на балансе без проблем выдает противников по уровню, привет юбисофт. С какого момента фантом Либерти можно будет начать ?
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Shreder: ↑ 21.08.2024 23:38 MASS Effect Leg Edition. Проходжу нонстопом, щоб тримати всі події і персів в свіжій памяті. Зараз 3 частина.
-
Dremjke
Member
После того, как у вудуистов (Пласид) побываешь.man1242: ↑ 24.08.2024 03:41С какого момента фантом Либерти можно будет начать ?
Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
После прохождения елды взялся за дарк соулс ремастеред, на удивление - очень хорошо заходит игра.
NFS Unbound по скидке за 169грн в стиме взял, покатушки вечерами устраиваю. Соперники боты вполне просраться дают. Экономику какую-никакую завезли, рестарты ограничены - неплохие механики для стритрейсинга.
-
Lekrs
Member
Unbound норм покатушки. Єдине що музика... Такої срані ще в жодній грі не чув, офнув, і грати стало комфортно.
-
Dremjke
Member
Згоден, музика лайно в цій грі. Як і в Heat. В Payback і попередній норм була.Lekrs: ↑ 24.08.2024 09:28Єдине що музика... Такої срані ще в жодній грі не чув
-
Prescott
Member
Стим лёг, это просто атас. Хотели с кентом поиграть нормально на выходных и шиш
-
MaxZema
Member
фух, думав що це в мене вже щосьPrescott: ↑ 24.08.2024 14:59 Стим лёг, это просто атас. Хотели с кентом поиграть нормально на выходных и шиш
-
Prescott
Member
"Нет соединения", появится на 10 минут и снов пропадаетMaxZema: ↑ 24.08.2024 15:15фух, думав що це в мене вже щось
-
MaxZema
Member
Я залогінитися не можу . На аккаунт можу потрапити тільки в автономному режимі.Prescott: ↑ 24.08.2024 15:18"Нет соединения", появится на 10 минут и снов пропадаетMaxZema: ↑ 24.08.2024 15:15фух, думав що це в мене вже щось
-
dr-kart
Junior
"Нет соединения"
по всему миру проблемазалогінитися не можу
https://steamcommunity.com/discussions/ ... 113332970/
-
mgerchik
Member
либо исправили, либо не у всех. запускается, заходит, игры запускаются.
-
dr-kart
Junior
да, пишут что оживать начал (у меня ок)
-
MaxZema
Member
Так! Вже все працює