Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Lekrs: 20.08.2024 17:47 Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.
Не варта, навіть коли/якщо мову прикрутять. В ендгеймі там просто нема чого робити. Зачистка острівців набридне вже після першого десятка. А нічого кардинально нового там не зустрінеш. Навіть боси будуть ті самі траплятись.
Patruletz
Member

Повідомлення

Grava: 20.08.2024 07:54Після цього пограв у 5 частину
саме зло то збирати машини котрі були у нагородах сезону, і на аукціоні вони рідко бо на них ціна не більше 100к і продавати їх ніхто не збирається :D
Lekrs
Member

Повідомлення

Геральт: 20.08.2024 18:55
Lekrs: 20.08.2024 17:47 Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.
Не варта, навіть коли/якщо мову прикрутять. В ендгеймі там просто нема чого робити. Зачистка острівців набридне вже після першого десятка. А нічого кардинально нового там не зустрінеш. Навіть боси будуть ті самі траплятись.
Мені норм інші класи прокачувати, як ендгейм надоїдає. До того ж гра сезонна, контенту ще підкинуть. Я не збираюсь в неї грати роками, за кілька сотень годин розваг, ціна адекватна.
Геральт
Member

Повідомлення

Взяв по акції Mafia DE і був приємно здивований графонієм. Думав, буде гірше. А сама гра - топчик.
Васильович
Member

Повідомлення

Спробував The First Descendant на Xbox One (тобто, з 30 кадрів та фрізами :gigi: ).
Встиг прокачатися, здається, до 11 рівня.
Вроді й непогана гра, з цікавими моментами. Наприклад, сподобалося, що деякі квести можна брати одразу на локації, де вони відбуваються. Або що будь-які рандомні люди можуть прийти і допомогти тобі пройти який лютий заміс (або і не лютий :) ).
При цьому, особисто мені не подобається графічний стиль - таке відчуття, що грі бракує оригінальності, якоїсь власної фішки.
Весь час є відчуття дежавю, ніби то я граю Outriders, але в світі Anthem.
Коротше, гра - не шедевр, але безкоштовно побігати можна :beer:
SERGBILL
Member

Повідомлення

man1242: 07.08.2024 06:29 Первый раз в 5 лет перепрохожу, 2й ван лав хотя мобы потупей будет
3 можна пройти хоча б для цілісності історії, та заради пісні "Мама" Глена Данцига)))
Shreder
Member

Повідомлення

MASS Effect Leg Edition. Проходжу нонстопом, щоб тримати всі події і персів в свіжій памяті. Зараз 3 частина.
dimon2277
Member

Повідомлення

Геральт: 20.08.2024 18:55
ну в зрівнянні 3 пое так, але там так само одніж і ті самі карти, тому можливо через рік-два буде повно контенту
man1242
Member

Повідомлення

Думал до финалки 16 пройду киберпанк но тут понял что только пролог занял 10ч :rotate: п.с. игру сразу начал на харде но на удивление игра на балансе без проблем выдает противников по уровню, привет юбисофт. С какого момента фантом Либерти можно будет начать ?

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Shreder: 21.08.2024 23:38 MASS Effect Leg Edition. Проходжу нонстопом, щоб тримати всі події і персів в свіжій памяті. Зараз 3 частина.
Dremjke
Member

Повідомлення

man1242: 24.08.2024 03:41С какого момента фантом Либерти можно будет начать ?
После того, как у вудуистов (Пласид) побываешь.

Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
После прохождения елды взялся за дарк соулс ремастеред, на удивление - очень хорошо заходит игра.
NFS Unbound по скидке за 169грн в стиме взял, покатушки вечерами устраиваю. Соперники боты вполне просраться дают. Экономику какую-никакую завезли, рестарты ограничены - неплохие механики для стритрейсинга.
Lekrs
Member

Повідомлення

Unbound норм покатушки. Єдине що музика... Такої срані ще в жодній грі не чув, офнув, і грати стало комфортно.
Dremjke
Member

Повідомлення

Lekrs: 24.08.2024 09:28Єдине що музика... Такої срані ще в жодній грі не чув
Згоден, музика лайно в цій грі. Як і в Heat. В Payback і попередній норм була.
Prescott
Member

Повідомлення

Стим лёг, это просто атас. Хотели с кентом поиграть нормально на выходных и шиш :mad:
MaxZema
Member

Повідомлення

Prescott: 24.08.2024 14:59 Стим лёг, это просто атас. Хотели с кентом поиграть нормально на выходных и шиш :mad:
фух, думав що це в мене вже щось :lol:
Prescott
Member

Повідомлення

MaxZema: 24.08.2024 15:15фух, думав що це в мене вже щось
"Нет соединения", появится на 10 минут и снов пропадает :-/
MaxZema
Member

Повідомлення

Prescott: 24.08.2024 15:18
MaxZema: 24.08.2024 15:15фух, думав що це в мене вже щось
"Нет соединения", появится на 10 минут и снов пропадает :-/
Я залогінитися не можу :spy:. На аккаунт можу потрапити тільки в автономному режимі.
dr-kart
Junior

Повідомлення

"Нет соединения"
залогінитися не можу
по всему миру проблема
https://steamcommunity.com/discussions/ ... 113332970/
mgerchik
Member

Повідомлення

либо исправили, либо не у всех. запускается, заходит, игры запускаются.
dr-kart
Junior

Повідомлення

да, пишут что оживать начал (у меня ок)
MaxZema
Member

Повідомлення

Так! Вже все працює :-/
Відповісти