На рахунок піратки згоден. Гра сильно відрізняється від стандартних соулсів та не всім зайде. Особливо в плані складності. Ну і цінова політика Актівіжн лайняна, грі п'ять років і при цьому вона коштує 1000 грн по - 50% знижці. Мене досі жаба давить купити гру, чекаю на більшу знижку, щоб взяти вже ліцуху та перепройти, бо мені дуже зайшла.mult: ↑ 08.07.2024 22:59 jumanji
Я за секіро зрозумів одне, вона наскільки не однозначна, що краще перед покупкою спробувати піратку
Тому що коштує дофіга, а от чи зайде це велике питання.
Я любитель соулсів, пройшов всі дарки не раз і елден рінг, ніо обидві частини і тд
А от секіро скачав піратку , бо дивись на ютубі проходження то ще там виникли сумніви.
Картинка, все чудово, а от сам геймплей якось не зайшло.
Вбивства по стелсу, бої на парируваннях, немає вибору зброї, може колись ще спробую.....
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
kairo
Member
-
TerryCone
Member
Неочікувано залип у PS2 версію на емуляторі NFS: Hot Pursuit 2 Згадав, як у студентські роки грали з друзями під пивас по черзі у компову версію. Так от, PS2 версія в плані керування тачки та фізики відчувається по іншому і набагато краще компової версії. І ефектів в ній більше. Несподівано прям кайфонув. Гадаю, причина в тому, що я спробував цю стару НФСку відразу після того, як пограв у Heat
-
jumanji
Member
-
Васильович
Member
Найкращий саундтрек серед всіх NFS, IMHOTerryCone: ↑ 11.07.2024 14:42NFS: Hot Pursuit 2
-
lexter77
Member
На имплантах едет )jumanji: ↑ 30.07.2024 19:03 Последнее с киберпука )) чувиха на мотыке мертвая! вполне себе ездит и поворачивает, делает остановки, и объезжает машины
-
SERGBILL
Member
я тільки зі старих ігор і кайфую останнім часом. зараз FEAR перший вирішив перепройти, відчуття майже як перший секс)TerryCone: ↑ 11.07.2024 14:42 Неочікувано залип у PS2 версію на емуляторі NFS: Hot Pursuit 2 Згадав, як у студентські роки грали з друзями під пивас по черзі у компову версію. Так от, PS2 версія в плані керування тачки та фізики відчувається по іншому і набагато краще компової версії. І ефектів в ній більше. Несподівано прям кайфонув. Гадаю, причина в тому, що я спробував цю стару НФСку відразу після того, як пограв у Heat
-
mkx1234
Member
NFS: Hot Pursuit 3 - вот эта часть шикарна, если разблокировать машину "EL NINO"Васильович: ↑ 30.07.2024 19:25Найкращий саундтрек серед всіх NFS, IMHOTerryCone: ↑ 11.07.2024 14:42NFS: Hot Pursuit 2
-
jumanji
Member
NFS Most Wanted моя любимая ) купил недавно форзу 5, и ощущения совсем не те. И жаль что уже как раньше не будет
Я на своей 7900 GS кайфовал, хотя карточка была не топчик и еле вывозила 1024х768
Я на своей 7900 GS кайфовал, хотя карточка была не топчик и еле вывозила 1024х768
-
kairo
Member
Не грав в гонки, практично з часів NFS, не рахуючи короткого знайомства із Gran Turismo. В тому році взяв Forza Horizon 4, дуже кайфонув, правда спочатку вона мені не зайшла, але потім як зайшла, то всю пройшов))jumanji: ↑ 05.08.2024 13:46 NFS Most Wanted моя любимая ) купил недавно форзу 5, и ощущения совсем не те. И жаль что уже как раньше не будет
-
man1242
Member
Прошел сикиру за 38ч без всех мини и доп боссов, старался избегать гайдов и спойлеров по сюжету по игре в целях получить свой личный опыт. Очень понравилась игра, босс файты особенно Мастером Меча Иссином это лучшее что было в игровой индустрии! 8ч траев Невероятный каеф, елден ринги после секиро кривая песочница хотя возможно длц получше будет, слыхал что там прокачку перелапатили без всякого лишнего груза и боссов интересных завезли.
Відправлено через 3 хвилини 36 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 36 секунд:
Первый раз в 5 лет перепрохожу, 2й ван лав хотя мобы потупей будетSERGBILL: ↑ 31.07.2024 11:58я тільки зі старих ігор і кайфую останнім часом. зараз FEAR перший вирішив перепройти, відчуття майже як перший секс)TerryCone: ↑ 11.07.2024 14:42 Неочікувано залип у PS2 версію на емуляторі NFS: Hot Pursuit 2 Згадав, як у студентські роки грали з друзями під пивас по черзі у компову версію. Так от, PS2 версія в плані керування тачки та фізики відчувається по іншому і набагато краще компової версії. І ефектів в ній більше. Несподівано прям кайфонув. Гадаю, причина в тому, що я спробував цю стару НФСку відразу після того, як пограв у Heat
-
Wahoo
Member
К сожалению нет. Боссы унылые, и почти все они на запоминание таймингов и с кучей "нечестных" выбабонов. Короче, взяли худшее, что могли, для повышения "сложности", в китайско-корейском стиле. Задроты-хардкорщики в восторге, игроки не очень.man1242: ↑ 07.08.2024 06:29 Прошел сикиру за 38ч без всех мини и доп боссов, старался избегать гайдов и спойлеров по сюжету по игре в целях получить свой личный опыт. Очень понравилась игра, босс файты особенно Мастером Меча Иссином это лучшее что было в игровой индустрии! 8ч траев Невероятный каеф, елден ринги после секиро кривая песочница хотя возможно длц получше будет, слыхал что там прокачку перелапатили без всякого лишнего груза и боссов интересных завезли.
-
fantomrulezz
Member
В длц є цікаві боси, наприклад Бейл, але більшість душні і ніяк не збалансовані: незчитувані гелікоптерні атаки з надкороткими таймінгами ухилення, АОЕхи одразу після міллі з надмалим часом для виходу з зони, роздуті в 3 рази полоски ХП та резисти.man1242: ↑ 07.08.2024 06:29возможно длц получше будет, слыхал что там прокачку перелапатили без всякого лишнего груза и боссов интересных завезли.
Нова додаткова система прокачки не несе в собі жодного сенсу, фактично перекреслюючи всю прокачку основної гри. Уявіть, що ви в Diablo 2 переходите з нормалу на найтмер, а у вас дамаг стає як на першому рівні (ніби ви і не качали нічого десятки годин).
І гра примушує вас оббігати всю карту і збирати якесь колекційне сміття, яке не додає в гру нічого нового (нових механік, нових спеллів, зброї з новими мувсетами - ні, нічого), щоб просто повернути як було.
Коротше, складність заради складності а не цікавості.
В доповненні шикарний візуальний стиль, але відверто лайняний геймдизайн.
Сів зараз проходити Demons Souls Remake - так от там на контрасті одразу відчувається, як воно було коли Міядзакі ще не довбанувся головою на тлі намагання штучно переускладнити гру для задротів.
Всі боси читаються, в них адекватні таймінги, від всіх атак можна ухилитись чи заблокувати.
Так, важко, але ти розумієш, що тебе вбили саме через твою помилку. Приємно, коли гра чесна з тобою.
Єдине, що задовбує - відсутність вогнищ перед босами і необхідність для кожного траю пробігати заново весь рівень.
-
man1242
Member
До ПК сей чудо не дошло, пока жду финалку и сайлент хил 2 и МГС 3 ремейк, надеюсь все сразу на старте в Стиме будет. Ну за елдег ринг брал на релизе почти дошел до финала и задушился так что 2й год не могу себя осилить играть воином с перекатами против двух боссов сразу в отличии от секиро нету запала азарта да и боссы сами по себе мусор имхо, рыцарь с кровавым мечом в крепости был душный но интересный а тут просто два ада без окон потому что ты дефолт воина делалfantomrulezz: ↑ 07.08.2024 10:52В длц є цікаві боси, наприклад Бейл, але більшість душні і ніяк не збалансовані: незчитувані гелікоптерні атаки з надкороткими таймінгами ухилення, АОЕхи одразу після міллі з надмалим часом для виходу з зони, роздуті в 3 рази полоски ХП та резисти.man1242: ↑ 07.08.2024 06:29возможно длц получше будет, слыхал что там прокачку перелапатили без всякого лишнего груза и боссов интересных завезли.
Нова додаткова система прокачки не несе в собі жодного сенсу, фактично перекреслюючи всю прокачку основної гри. Уявіть, що ви в Diablo 2 переходите з нормалу на найтмер, а у вас дамаг стає як на першому рівні (ніби ви і не качали нічого десятки годин).
І гра примушує вас оббігати всю карту і збирати якесь колекційне сміття, яке не додає в гру нічого нового (нових механік, нових спеллів, зброї з новими мувсетами - ні, нічого), щоб просто повернути як було.
Коротше, складність заради складності а не цікавості.
В доповненні шикарний візуальний стиль, але відверто лайняний геймдизайн.
Сів зараз проходити Demons Souls Remake - так от там на контрасті одразу відчувається, як воно було коли Міядзакі ще не довбанувся головою на тлі намагання штучно переускладнити гру для задротів.
Всі боси читаються, в них адекватні таймінги, від всіх атак можна ухилитись чи заблокувати.
Так, важко, але ти розумієш, що тебе вбили саме через твою помилку. Приємно, коли гра чесна з тобою.
Єдине, що задовбує - відсутність вогнищ перед босами і необхідність для кожного траю пробігати заново весь рівень.
-
mgerchik
Member
аналогично, самая классная часть.jumanji: ↑ 05.08.2024 13:46NFS Most Wanted моя любимая )
но щас как то затянул Unbound, вроде ничего так по сравнению с остальным их шлаком.
ну и отдельный респект за присутствующий DeLorean
-
man1242
Member
Взял киберпанк ультра пак, спустя 4 года думаю можно попробовать это
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Из личного опыта, гонки вообще не заходят но на пс1 дротил в грантуризмо 2й до талогоkairo: ↑ 05.08.2024 14:11Не грав в гонки, практично з часів NFS, не рахуючи короткого знайомства із Gran Turismo. В тому році взяв Forza Horizon 4, дуже кайфонув, правда спочатку вона мені не зайшла, але потім як зайшла, то всю пройшов))jumanji: ↑ 05.08.2024 13:46 NFS Most Wanted моя любимая ) купил недавно форзу 5, и ощущения совсем не те. И жаль что уже как раньше не будет
-
Firebrand
Member
наконец то нашел достойную замену Сакреду 2, это Grim Dawn
-
man1242
Member
Побегал в деом финалки 16 на пк, не плохо. Боевка одноконопочная канеш на начало игри но фпс завезли два вагона как мгновение загрузки, от запуска до игри 7сек
-
Grava
Member
Придбав кілька тижнів тому ультимативне видання за 229грн. До цього не грав у гоночні ігри багато років і форза мене затягнули на кілька тижнів до останнього сезону. Після цього пограв у 5 частину у гейм пасі за 27грн і придбав преміум едішн (у Майкрософт сторі знижка 50%, трохи дорожче ніж в стім може бути)kairo: ↑ 05.08.2024 14:11В тому році взяв Forza Horizon 4, дуже кайфонув
Для такого казуала у гонках як я це чудова гра
-
Dremjke
Member
Elden Ring зараз на останньому босі, вирішив відпочити від гри, бо вже задушила. Так непогана гра, але хто-небудь підказав би Міядзакі, що зараз 2024 рік, а не 2002...
-
Lekrs
Member
Last epoch. Побігав тиждень в піратку, затягнуло, придбав в стімі. Гра варта своїх 700 грн.