Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Maxhope
Member

Повідомлення

Прошел сюжетку МК1 , как всегда отличное кинцо , люблю как NetherRealm подаёт одиночную кампанию в своих файтингах.
Концовка вообще вынос мозга :lol:
terminahtor
Member

Повідомлення

Доречі, про Control, частина проходження Лабіринту Попільниці(який сам по собі є витвором художнього та дизайнерського мистецтва) під Old Gods of Asgard - Take Control - це, напевно, найкраще що я бачив в сучасних іграх. :super: :super: :super:
Prescott
Member

Повідомлення

terminahtor: 16.09.2023 16:07Доречі, про Control, частина проходження Лабіринту Попільниці(який сам по собі є витвором художнього та дизайнерського мистецтва) під Old Gods of Asgard - Take Control - це, напевно, найкраще що я бачив в сучасних іграх.
Плюсую, драйв сумасшедший. :up:
j3s0n
Member

Повідомлення

Вже років 10 COD2 мультіплеєр на сервері OBORONA. Адмін наш, всіляких неадекватних і рузкіх банимо, тільки наші і європейці.
Prescott
Member

Повідомлення

Стал вылетать Control в DLC Foundation, просто зависание и вылет на раб.стол, сбрасывал разгон видика - то же самое :dontknow:
er[socrates]
Member

Повідомлення

Prescott: 16.09.2023 19:54Стал вылетать Control
Всё, всё, хватит, убедил, "теперь владеет Control Ultimate Edition" (: После старфилда)
Prescott
Member

Повідомлення

Так, снёс ПО от хайперикс и вылеты вроде пропали. :-/
terminahtor
Member

Повідомлення

Prescott
Спробуй сумісність з Win7 поставити, в мене також вілітав тупо на одному місці.
Я AWE почав проходити)
Prescott
Member

Повідомлення

terminahtor: 16.09.2023 21:39Спробуй сумісність з Win7 поставити, в мене також вілітав тупо на одному місці.
Да, причём комп продолжает работать, картинка есть, окна переключается а игра либо просто зависла либо вылетела :-/
terminahtor: 16.09.2023 21:39Я AWE почав проходити)
Аналогично, 1е ДЛЦ прошёл :beer:
Remonde
Member

Повідомлення

Prescott: 16.09.2023 19:54 Стал вылетать Control в DLC Foundation, просто зависание и вылет на раб.стол, сбрасывал разгон видика - то же самое :dontknow:
у меня что-то было на подобии, хотя погоди был один босс не помню точно как его и постоянно на нем вылетала игра, к ему еще надо было лететь по столбам долго , в итоге прошел игру без его убийства
upd вбил на ютубе босс "якорь"
terminahtor
Member

Повідомлення

Remonde
Потрібно було поставити сумісність з Він7 , це відомий баг
Draqoon
Member

Повідомлення

Для стареньких фанатів стратегій у реальному часі та C&C
Можна зацінити демку :super:
https://store.steampowered.com/app/1486 ... st_Rising/
The_Rusik
Member

Повідомлення

А есть ли русская озвучка в Alan Wake? Хотел поиграть, а озвучки нет.
Remonde
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.09.2023 09:48 А есть ли русская озвучка в Alan Wake? Хотел поиграть, а озвучки нет.
Зачем она там? Там очень классный оригинал
The_Rusik
Member

Повідомлення

Remonde
Нравится, играйте. Я читать субтитры не хочу. Нет так нет, поиграю в другую игру, трагедия прям.
temporar
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.09.2023 11:31 Remonde
Нравится, играйте. Я читать субтитры не хочу. Нет так нет, поиграю в другую игру, трагедия прям.
есть же русификаторы на плэйграунд ру. С начальным английским можно осилить в принципе и оригинал. Правда не знаю, что сейчас соответствует начальному уровню
Prescott
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.09.2023 11:31Я читать субтитры не хочу
Как вы школу закончили с такой позицией :lol:

Отправлено спустя 36 секунд:
The_Rusik: 19.09.2023 09:48А есть ли русская озвучка в Alan Wake?
Та вы шо, фу. Оригинальная озвучка - фантастика.

Отправлено спустя 35 секунд:
terminahtor
Осталось добить контрол, почти закончил и буду включать ждуна 2й части. :beer:
Барбарис
Member

Повідомлення

temporar, кацап?
Ostin
Member

Повідомлення

Ну щось мені зовсім смішно від цін на індюшатину різну. Хотів ознайомитись із трирічною Art of Rally - вони ціну залупили 500+ (13,5 доларів за трирічне інді.). Це при тому, що різні раллі симулятори по 50-150 грн на розпродажах, з нормальною графікою та фізикою.
Ну я все розумію, ціни ростуть. Ну нехай не 100, як планував, нехай за 200 вже - то навіть зі знижкою воно 289 у епіків чи +\- в ГОГ.
Що я не розумію? Проста дєньгі нужни? :dontknow:
Prescott
Member

Повідомлення

И так, закончил контрол, пока жду Алан Вейк 2 купил следующее:
Stray, Lies of P, Mafia Definitive Edition, DLC к Resident Evil 4, ну и есно Phantom Libetry, чую проходить это всё буду до нового прихода годных игр :beer:
Відповісти