Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Maxhope
Member
Прошел сюжетку МК1 , как всегда отличное кинцо , люблю как NetherRealm подаёт одиночную кампанию в своих файтингах.
Концовка вообще вынос мозга
Концовка вообще вынос мозга
-
terminahtor
Member
Доречі, про Control, частина проходження Лабіринту Попільниці(який сам по собі є витвором художнього та дизайнерського мистецтва) під Old Gods of Asgard - Take Control - це, напевно, найкраще що я бачив в сучасних іграх.
-
Prescott
Member
Плюсую, драйв сумасшедший.terminahtor: ↑ 16.09.2023 16:07Доречі, про Control, частина проходження Лабіринту Попільниці(який сам по собі є витвором художнього та дизайнерського мистецтва) під Old Gods of Asgard - Take Control - це, напевно, найкраще що я бачив в сучасних іграх.
-
j3s0n
Member
Вже років 10 COD2 мультіплеєр на сервері OBORONA. Адмін наш, всіляких неадекватних і рузкіх банимо, тільки наші і європейці.
-
Prescott
Member
Стал вылетать Control в DLC Foundation, просто зависание и вылет на раб.стол, сбрасывал разгон видика - то же самое
-
er[socrates]
Member
Всё, всё, хватит, убедил, "теперь владеет Control Ultimate Edition" (: После старфилда)Prescott: ↑ 16.09.2023 19:54Стал вылетать Control
-
Prescott
Member
Так, снёс ПО от хайперикс и вылеты вроде пропали.
-
terminahtor
Member
Prescott
Спробуй сумісність з Win7 поставити, в мене також вілітав тупо на одному місці.
Я AWE почав проходити)
Спробуй сумісність з Win7 поставити, в мене також вілітав тупо на одному місці.
Я AWE почав проходити)
-
Prescott
Member
Да, причём комп продолжает работать, картинка есть, окна переключается а игра либо просто зависла либо вылетелаterminahtor: ↑ 16.09.2023 21:39Спробуй сумісність з Win7 поставити, в мене також вілітав тупо на одному місці.
Аналогично, 1е ДЛЦ прошёлterminahtor: ↑ 16.09.2023 21:39Я AWE почав проходити)
-
Remonde
Member
у меня что-то было на подобии, хотя погоди был один босс не помню точно как его и постоянно на нем вылетала игра, к ему еще надо было лететь по столбам долго , в итоге прошел игру без его убийстваPrescott: ↑ 16.09.2023 19:54 Стал вылетать Control в DLC Foundation, просто зависание и вылет на раб.стол, сбрасывал разгон видика - то же самое
upd вбил на ютубе босс "якорь"
-
terminahtor
Member
Remonde
Потрібно було поставити сумісність з Він7 , це відомий баг
Потрібно було поставити сумісність з Він7 , це відомий баг
-
Draqoon
Member
Для стареньких фанатів стратегій у реальному часі та C&C
Можна зацінити демку
https://store.steampowered.com/app/1486 ... st_Rising/
Можна зацінити демку
https://store.steampowered.com/app/1486 ... st_Rising/
-
The_Rusik
Member
А есть ли русская озвучка в Alan Wake? Хотел поиграть, а озвучки нет.
-
Remonde
Member
Зачем она там? Там очень классный оригиналThe_Rusik: ↑ 19.09.2023 09:48 А есть ли русская озвучка в Alan Wake? Хотел поиграть, а озвучки нет.
-
The_Rusik
Member
Remonde
Нравится, играйте. Я читать субтитры не хочу. Нет так нет, поиграю в другую игру, трагедия прям.
Нравится, играйте. Я читать субтитры не хочу. Нет так нет, поиграю в другую игру, трагедия прям.
-
temporar
Member
есть же русификаторы на плэйграунд ру. С начальным английским можно осилить в принципе и оригинал. Правда не знаю, что сейчас соответствует начальному уровнюThe_Rusik: ↑ 19.09.2023 11:31 Remonde
-
Prescott
Member
Как вы школу закончили с такой позициейThe_Rusik: ↑ 19.09.2023 11:31Я читать субтитры не хочу
Отправлено спустя 36 секунд:
Та вы шо, фу. Оригинальная озвучка - фантастика.The_Rusik: ↑ 19.09.2023 09:48А есть ли русская озвучка в Alan Wake?
Отправлено спустя 35 секунд:
terminahtor
Осталось добить контрол, почти закончил и буду включать ждуна 2й части.
-
Барбарис
Member
temporar, кацап?
-
Ostin
Member
Ну щось мені зовсім смішно від цін на індюшатину різну. Хотів ознайомитись із трирічною Art of Rally - вони ціну залупили 500+ (13,5 доларів за трирічне інді.). Це при тому, що різні раллі симулятори по 50-150 грн на розпродажах, з нормальною графікою та фізикою.
Ну я все розумію, ціни ростуть. Ну нехай не 100, як планував, нехай за 200 вже - то навіть зі знижкою воно 289 у епіків чи +\- в ГОГ.
Що я не розумію? Проста дєньгі нужни?
Ну я все розумію, ціни ростуть. Ну нехай не 100, як планував, нехай за 200 вже - то навіть зі знижкою воно 289 у епіків чи +\- в ГОГ.
Що я не розумію? Проста дєньгі нужни?
-
Prescott
Member
И так, закончил контрол, пока жду Алан Вейк 2 купил следующее:
Stray, Lies of P, Mafia Definitive Edition, DLC к Resident Evil 4, ну и есно Phantom Libetry, чую проходить это всё буду до нового прихода годных игр
Stray, Lies of P, Mafia Definitive Edition, DLC к Resident Evil 4, ну и есно Phantom Libetry, чую проходить это всё буду до нового прихода годных игр