Так там население - бомжи и жлобы в основной массе . ну и судя по роликам закупались исключительно в Турции и Аргентине .Ostin: ↑ 24.07.2023 12:02Та ну, у тих же епіків часто до 50 грн можна затаритись. В стімі така розкіш рідко буває.Dremjke: ↑ 24.07.2023 11:59Скажите спасибо святому Габену
До того ж, раніше стім на болотах традиційно був іще дешевший, ніж у "побірающєйся" країні, чи як ви там пишете. А там же нафта річкою і доходи трильйонами. Де ж справедливість, га?
Але кланяйтесь, кланяйтесь...
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
anyname
Member
-
Spiryt
Member
За столько лет, можно было б уже и поинтерисиваться, кто занимается ценообразованиемOstin: ↑ 24.07.2023 12:02Та ну, у тих же епіків часто до 50 грн можна затаритись. В стімі така розкіш рідко буває.Dremjke: ↑ 24.07.2023 11:59Скажите спасибо святому Габену
До того ж, раніше стім на болотах традиційно був іще дешевший, ніж у "побірающєйся" країні, чи як ви там пишете. А там же нафта річкою і доходи трильйонами. Де ж справедливість, га?
Але кланяйтесь, кланяйтесь...
-
er[socrates]
Member
Кмк, намедни цены еще поднялись. Тот же киберпанк до летней распродажи был по 900 по фуллпрайсу, а сейчас 1100.Ostin: ↑ 24.07.2023 11:50 На стімовському розпродажу звернув увагу, що купа ігор отримали вищий цінник ще минулого року, в розпал нашої війни. Коли долар сильно скочив вверх. Воно ніби й логічно, типу долар зріс - нові ціни. Але це було б справді логічно, якби ціни були як і раніше доларові. А так виходить війна війною, але ми ваші локальні ціни теж передивимось, бо мало грошей нам.
Хто як, а я таких розробників\видавців зараз обходжу стороною. Не гарно якось. Добре є SteamDB
-
Ostin
Member
Subnautica для людини, яка терпіти не може сурвайвли різні - варто прjбувати чи йти далі?
Вирішив подивитись, що там є незіграного у бібліотеках. Впала у око.
Вирішив подивитись, що там є незіграного у бібліотеках. Впала у око.
-
EuGENiy
Member
Гра шикарна. Є історія. Там більше про дослідження. З самого початку головне не витрачати час і ресурси на трубки для кисню. Вони в грі взагалі не потрібні
-
Sleepyden
Member
Ostin
Афігенна гра, геймплей бомба, сюжет є.
Попробуйте пограти, там більше про дослідження глибин і т.д. Багато хто вважає що є елементи хоррора, бо на глибині темно і тебе якийсь жнець запросто може застати з-за кута
Відправлено через 41 секунду:
Ostin
Можете ще The Long Dark попробувати, але тільки ради сюжету
Афігенна гра, геймплей бомба, сюжет є.
Попробуйте пограти, там більше про дослідження глибин і т.д. Багато хто вважає що є елементи хоррора, бо на глибині темно і тебе якийсь жнець запросто може застати з-за кута
Відправлено через 41 секунду:
Ostin
Можете ще The Long Dark попробувати, але тільки ради сюжету
-
Kib
Member
Те саме Але сабнаутику 3 рази пройшов на вбудованій графіці 15 фпс 720р Два з трьох разів на хардкорі. Гра атмосферою тащить, і є який не який сюжет.Ostin: ↑ 25.07.2023 10:40Subnautica для людини, яка терпіти не може сурвайвли різні
-
Ostin
Member
Склав свій список різних ігор, які хочу пройти\перепройти) Вже 20 ігор в ньому) Різна солянка з різних бібліотек, більшість ще не грав.
Subnautica теж додав)
До речі, теж своєрідний спосіб відновити інтерес до геймінгу. А я ще на них ставлю українізацію при наявності, то взагалі шик)
Subnautica теж додав)
До речі, теж своєрідний спосіб відновити інтерес до геймінгу. А я ще на них ставлю українізацію при наявності, то взагалі шик)
-
maxud_b
Member
В мене також була втома від ігр. Бульботанки, бульбокораблі вичавили як лимон. Витянув ЕГС та його безкоштовні ігри. Рогаліки Moonlighter, Faster than light, Into the breach, для подумати Witness, пригодницька Tales of borderlands, Brothers tale of two sons. Симулятори Car mechanic simulator для заспокоення нервів і збирання колекції авто... Все без напружженя нервів. Спробував, розібрався з механіками, поексперементував, отримав насолоду.
-
snegurrrka
Member
В мене можливо теж була якась втрата інтересу до ігор декілька років тому, це коли я просто тисячі годин змагально грав в NBA 2K на Playstation, то це дуже виснажило + ще й довжелезні та малоцікаві AAA ігри. А ось що допомогло повернути любов до ігор - це коротенькі на декілька годин проекти, без хардкорного ігроладу або заплутаних ігрових механік як от Brothers - A Tale of Two Sons, Journey, ABZU, A Story About My Uncle, Streets of Rage 4, Never Alone (Kisima Ingitchuna). Ну і також запуск улюблених старіших ігор типу SW: KOTOR, Yakuza 0, Divinity: Original Sin.
Зараз мене ніщо так сильно не виснажує як великі ігри з відкритим світом, тому намагаюся їх максимально уникати, окрім як довгоочікуваних ігор з улюбленої серії накшталт Yakuza або Dragon Quest. Ту ж Final Fantasy XVI зараз проходжу на Playstation 5, ніби цікаво поки йду за сюжетом, але якщо намагаюся всю карту зачищати, то відразу це перетворюється в нудний грайнд і нагадую собі, щоб не збивався зі шляху та фокусувався лише на сюжетці та якихось побічних квестах, а не просто зачистити всіх мобів та знайти весь лут.
Зараз мене ніщо так сильно не виснажує як великі ігри з відкритим світом, тому намагаюся їх максимально уникати, окрім як довгоочікуваних ігор з улюбленої серії накшталт Yakuza або Dragon Quest. Ту ж Final Fantasy XVI зараз проходжу на Playstation 5, ніби цікаво поки йду за сюжетом, але якщо намагаюся всю карту зачищати, то відразу це перетворюється в нудний грайнд і нагадую собі, щоб не збивався зі шляху та фокусувався лише на сюжетці та якихось побічних квестах, а не просто зачистити всіх мобів та знайти весь лут.
-
Ostin
Member
Бо зараз то не ігри, а якась робота)snegurrrka: ↑ 26.07.2023 21:23ніщо так сильно не виснажує як великі ігри з відкритим світом
Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
Теж часто запускаю халяву з епіку чи гоги. Епіковський Hob взагалі дуже порадував, класна річ . Або Axion Verge (я люблю метроідванії).maxud_b: ↑ 26.07.2023 17:45Витянув ЕГС та його безкоштовні ігри
Коротше, не лінуйтесь запускати маленькі халявні ігри. В них часто більше задоволення ніж в новому, за що було заплачено купу грошей.
-
VovaII
Member
Аналогічно, тому мені зайшли лише три гри: Серія Сталкера(багато разів перепроходив, і різні моди але вже "наївся"), Фаллоут 4, і як не дивно Хогвартс(хоча спочатку дивився дівчачі проходження на ютубі, — то спочатку вирішив, що то не моє)snegurrrka: ↑ 26.07.2023 21:23 мене ніщо так сильно не виснажує як великі ігри з відкритим світом,
А от Скайрім... Декілька разів починав, але меч/топор і з часом застарілий рушій гри, зробили своє діло.
Фалллоут 3 примусив(через застарілий рушій гри, хоча і з купою модів на графіку(скачав готову збірку)) себе пройти бо як раз не було у що інше грати.
Дуже не подобається механіка гри із мечем. Особливо, коли ГГ "ставить в чергу" натиснуті клавіші чи кнопки мишки, і потім продовжує їх по черзі виконувати, навіть якщо потрібно все відмінити і робити щось інше. — От на таких іграх ставлю хрест і чорну мітку(Хоча дивитись на ютубі норм). Одне із виключень Відьмак 3, можливо тому, що махання мечем там розбавлене магією?
-
Prescott
Member
Там классная вселенная, интересный мир, юмор, атмосфера.VovaII: ↑ 27.07.2023 11:14Одне із виключень Відьмак 3, можливо тому
Отправлено спустя 33 секунды:
snegurrrka
Та же ситуация, установил ghostrunner, очень даже ок для разнообразия, игра довольно скиллозависима.
-
Igor_1974
Member
Rimworld, Stranded: Alien Dawn - дуже класні на мій смак ігри, раджу.
-
er[socrates]
Member
Прошел Days Gone. Двоякие впечатления в итоге.
- спойлер
- В целом такой добротный зомби-шутер в открытом (ну почти) мире. Ловил себя на мысли, что вот эта игра - то, чего ждешь обычно от фар края, но уже давно не получаешь. Простенький сюжетец уровня среднего американского попкорн мувика, но оч душевного такого, доброго, наивного. Вот это классическое появление Бухаря в конце типа "оп-па я живой, че раскисли?" - ну классно же. Это то, что нравится.
Не понравилось два момента. Первый - слегка затянута игра. У меня суммарно ушло 62ч, и где-то уже на 40м я тупо устал от одного и того же гринда и ждал уже какую-то финальную миссию, еще и сюжетно игра уже подходила к развязке истории. А что больше всего не понравилось, так это сюжетная необходимость побеждать орды в конце игры. Т.е. 95% игры тебе дается классический выбор открытого мира "мочилово или стелс", и меня как поклонника стелса в конце заставляют идти в тупое мясо, и между 3 актами мяса тратить еще пару часов на уже и так порядком надоевший гринд ресов для напалмов, полного стека которых не хватит на развал даже одной из этих сюжетных орд.
-
anyname
Member
Далеко не у всех они дожили до сюжетного конца.особенно та что на лесопилке.у меня она гораздо раньше кончилась. к сожалению стелс в этой игре нужен как телеге пятое колесо.er[socrates]: ↑ 27.07.2023 20:07 Прошел Days Gone. Двоякие впечатления в итоге.
- спойлер
- В целом такой добротный зомби-шутер в открытом (ну почти) мире. Ловил себя на мысли, что вот эта игра - то, чего ждешь обычно от фар края, но уже давно не получаешь. Простенький сюжетец уровня среднего американского попкорн мувика, но оч душевного такого, доброго, наивного. Вот это классическое появление Бухаря в конце типа "оп-па я живой, че раскисли?" - ну классно же. Это то, что нравится.
Не понравилось два момента. Первый - слегка затянута игра. У меня суммарно ушло 62ч, и где-то уже на 40м я тупо устал от одного и того же гринда и ждал уже какую-то финальную миссию, еще и сюжетно игра уже подходила к развязке истории. А что больше всего не понравилось, так это сюжетная необходимость побеждать орды в конце игры. Т.е. 95% игры тебе дается классический выбор открытого мира "мочилово или стелс", и меня как поклонника стелса в конце заставляют идти в тупое мясо, и между 3 актами мяса тратить еще пару часов на уже и так порядком надоевший гринд ресов для напалмов, полного стека которых не хватит на развал даже одной из этих сюжетных орд.
-
Draqoon
Member
Тю, а мені навпаки МАЛО завезли орд, там здається 2 чи 3 рази за ~60 годин є орда по сюжету, МАЛО, а ще сам світ не роз'яснює за валюту, я сам маю для себе придумати, що вуха міняються на припасу у вчених + розробники прибрали навіть ілюзорні вибори які були при презентації.er[socrates]: ↑ 27.07.2023 20:07 Прошел Days Gone. Двоякие впечатления в итоге.
- спойлер
-
Геральт
Member
Можу помилятись/призабути, але з ордами взагалі не зв'язувався. Лише одну якусь затуцькав ваншотами в голови з балкону 2го поверху будиночку в який вони залізти не могли. Проблема була тільки під той балкон їх всіх "покликати". Від інших орд просто драпав.er[socrates]: ↑ 27.07.2023 20:07 Прошел Days Gone. Двоякие впечатления в итоге.
- спойлер
-
daesz
Member
Так орди - то ж головна "фішка" гри, рекламувалась при кожній можливостіer[socrates]: ↑ 27.07.2023 20:07 Прошел Days Gone. Двоякие впечатления в итоге.
- спойлер
Великі тількі 2, якщо не помиляються - на лісопилці і на заправці.Draqoon: ↑ 27.07.2023 20:22 Тю, а мені навпаки МАЛО завезли орд, там здається 2 чи 3 рази за ~60 годин є орда по сюжету, МАЛО, а ще сам світ не роз'яснює за валюту, я сам маю для себе придумати, що вуха міняються на припасу у вчених + розробники прибрали навіть ілюзорні вибори які були при презентації.
-
Shady
Member
Граю Euro truck simulator 2 . Коли є час на пару годин , заходить тільки так )))
( підкажіть де можно скачати карту України , і як установити ? Шукав , усі ссилки русняві )
( підкажіть де можно скачати карту України , і як установити ? Шукав , усі ссилки русняві )