Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dremjke
Member

Повідомлення

dimon2277: 12.06.2023 18:36єдине з чим у юбіків ок це локації, подобається там лазити
Як на мене, то набагато краща, ніж п'ятірка. Пройшов піратку рік тому, одразу після того, як нову відеокарту купив. Сюжетка норм, персонажі цікаві, я би навіть сказав - харизматичні. Локація зроблена дуже красивою і атмосферною.
Єдиний нюанс - Густаво Фрінка дуже мало, але він свою роль відіграв відмінно :D
Ostin
Member

Повідомлення

Спробував перепройти Hitman зразка 2016. І знову не йде мені це перезавантаження. Колись вважав себе поціновувачем хітмена, а тут не їде і все.
Напевно, праві ті, хто говорять про відсутність нормального сюжету. Гра стала цілковитою пісочницею. Оця дурня з проходженням різними способами щоб відкрити зброю взагалі якась маячня.
А пам'ятаю, як колись Hitman 2 Silent Assassin проходив... :super:
Draqoon
Member

Повідомлення

Вирішив побалувати себе пройшовши Ghost of Tsushima Director's Cut. Максимальна складність, чекаю наступну гру від цих розробників, набагато вищий рівень ніж минула серія ігор розробника. Японська тематика гри абсолютно без японської шизи, дуже дивне відчуття, наче японський чорно-білий фільм, а не аніме як зазвичай роблять японці. :up:
er[socrates]
Member

Повідомлення

er[socrates]: 19.05.2023 11:11 Days Gone начал. Чувствуется вот эта вот плейстейшновость в камере и управлении, не люблю такое. Но пока не раздражает.
Увлекло. Не без изъянов, но очень достойно. Когда-то таким был фар край, пока не скатился в банальный лутер-шутер.
Paradox1306
Member

Повідомлення

er[socrates]: 20.06.2023 20:28 Увлекло. Не без изъянов, но очень достойно. Когда-то таким был фар край, пока не скатился в банальный лутер-шутер.
дейз гон дійсно непоганий, а от те від чого консольщики пищали навпаки розчарувало
Sleepyden
Member

Повідомлення

Є проблема, підкажіть будь-ласка. Граю в уже другу гру і обидві час від часу вилітають без помилок(GTA V i Hogwarts Legacy). При цьому робочі проги не вилітають. Це проблема мого пк, чи цих конкретних ігор?
Востаннє редагувалось 21.06.2023 19:20 користувачем Sleepyden, всього редагувалось 1 раз.
Dremjke
Member

Повідомлення

Sleepyden: 21.06.2023 19:14Це проблема мого пк
This.
Sleepyden
Member

Повідомлення

Dremjke
А в чому тоді проблема?
Ось збірка:
Проц: i5 13500
Відюха: RTX 3060
Оперативка: DDR5 6000 Mhz 32 гіга
Матір: tuf gaming b760m
Операційка: Win 11 22H2
Dremjke
Member

Повідомлення

Sleepyden
Да в чем угодно. На фоурме есть раздел "Техподдержка", напиши туда.
Sleepyden
Member

Повідомлення

Пройшов Hogwarts Legacy, загалом оцінка 7/10.
Дуже не сподобалося те, що більшість завдань одноманітні(біжи туди, зроби те, біжи туди, зроби те), але ситуацію рятують різні активності такі, як літання на мітлі, ловля дичі та зачистка таборів браконьєрів та гоблінів. Пройшов за 65 годин з виконанням всіх другорядних завдань та заповненням челенджів на 85%. Якщо будете грати, моя вам порада не вмикайте RTX(в кого він є).
Далі спойлер!
спойлер
Дуже не сподобались два перших випробування кіперів, бо це по великому рахунку одне і те саме тільки в різних обложках. Просто бігаєш виконуєш однакові завдання з використанням двох паралельних вимірів, а в кінці вбиваєш громилу витрачаючи на нього під 10 хілок.
Draqoon
Member

Повідомлення

Sleepyden: 22.06.2023 19:03 Пройшов Hogwarts Legacy, загалом оцінка 7/10.
Дуже не сподобалося те, що більшість завдань одноманітні(біжи туди, зроби те, біжи туди, зроби те), але ситуацію рятують різні активності такі, як літання на мітлі, ловля дичі та зачистка таборів браконьєрів та гоблінів. Пройшов за 65 годин з виконанням всіх другорядних завдань та заповненням челенджів на 85%. Якщо будете грати, моя вам порада не вмикайте RTX(в кого він є).
Далі спойлер!
спойлер
Дуже не сподобались два перших випробування кіперів, бо це по великому рахунку одне і те саме тільки в різних обложках. Просто бігаєш виконуєш однакові завдання з використанням двох паралельних вимірів, а в кінці вбиваєш громилу витрачаючи на нього під 10 хілок.
Треба буде потім порівняти цю гру з Bully: Scholarship Edition :gigi:
anyname
Member

Повідомлення

Draqoon: 22.06.2023 19:17
Sleepyden: 22.06.2023 19:03 Пройшов Hogwarts Legacy, загалом оцінка 7/10.
Далі спойлер!
спойлер
Треба буде потім порівняти цю гру з Bully: Scholarship Edition :gigi:
А що там порівнювати? Школяр затащит, надає по рогам і зачинить у шафці.
waryag
Member

Повідомлення

Sleepyden: 21.06.2023 19:29А в чому тоді проблема?
Ось збірка:
Проц: i5 13500
Відюха: RTX 3060
Оперативка: DDR5 6000 Mhz 32 гіга
Матір: tuf gaming b760m
Операційка: Win 11 22H2
Або оперативка, або він11. Деякі ігри (наприклад резиденти) дуже нервово реагують на будь-який андервольт відеокарти.
Sleepyden
Member

Повідомлення

waryag
Андервольта нема взагалі, мені не шкода зайвих 10 грн на місяць за електроенергію віддати. Оперативки 32 Гіга по ідеї має бути достатньо, хоча це хогвартс...
Він11 22Н2 чув що є якісь проблеми з фпсом, це може бути воно?
Spiryt
Member

Повідомлення

Sleepyden: 23.06.2023 15:57 waryag
Андервольта нема взагалі, мені не шкода зайвих 10 грн на місяць за електроенергію віддати. Оперативки 32 Гіга по ідеї має бути достатньо, хоча це хогвартс...
Він11 22Н2 чув що є якісь проблеми з фпсом, це може бути воно?
Может файл подкачки отключен?
Некоторіе игры без не го не работают нормально
waryag
Member

Повідомлення

спойлер
waryag: 22.06.2023 20:49Андервольта нема взагалі, мені не шкода зайвих 10 грн на місяць за електроенергію віддати.
Андервольт звичайно роблять не для економії енергії, а для зменшення шуму і температур. Інколи - для збільшення продуктивності.
Sleepyden: 23.06.2023 15:57 Оперативки 32 Гіга по ідеї має бути достатньо, хоча це хогвартс
Можливо ХМР нестабільний. Спробуйте скинути ії в сток.
Біос і драйвера стоять останні?

Але краще створіть тему в розділі техпідтримки, щоб не офтопити
nochnik89
Member

Повідомлення

фанатам героев .
Покупаем лицензию герои 7 , и вещаете на нее мод герои 7,5 ) вчера впервые запустил и даже провел там пару часов . Очень много классного контента , поправленного баланса , умные компьютеры . Короче годнога :beer:
Sleepyden
Member

Повідомлення

waryag
Добре, створю нову тему. Біос останній драйвер той який під діабло робили(точно номера не пам'ятаю, а лізти в експіріенс лінь).
AlekseyL
Member

Повідомлення

Є бажаючі пограти в Conan Exiles? в game pass microsoft - є безкоштовно ) :beer:
terminahtor
Member

Повідомлення

Ля, вирішив таки доколупати CyberPunk, включив, побігав 40 хвилин і виключив, пішов мокрий в душ.
Відповісти