той перший раз коли я проходив HZD - то я як місяць консоль купив і вчився джойстиком користуватися. Я ще пам'ятаю тоді подумав - як то можна джойстиком цілитися так, як на ПК мишкою? Але за 3,5 роки не сильно активного користування бачу, що вміння користуватися геймпадом покращилося і зараз вже немає проблем із цим. Мені навіть зараз простіше на джойстику грати, ніж на ПК сидіти. Зараз віддаю перевагу грати на PS4, так як компактніша ніж ПК і зручніше на дивані сидіти чи мякому кріслі, ніж за столом з ПК.konb999: ↑ 15.12.2022 03:02А я когда-то еще по выходу на пс 4 про играть попробовал, но с управлением на геймпаде совладать не смог. Чуть пальцы не повывихивал а потом чуть геймпад не поломал! Игра то про хедшоты и про попадания в определённые слабые места. Не хватило нервов, - не прошёл. Зато как вышла на ПК сразу купил и прошёл за 52 часа на одном дыхании вместе с дополнением. На клавомыши совсем по другому играется! Игра крутющая! Просто массу удовольствия получил. Теперь вот жду релиза на пк второй части... на ps5 даже брать не буду. На геймпаде не зайдёт! Зато рагнарек прошел уже! Игруха просто улет! Как ребенок в сказке себя чувствуешь! рекомендую!garumer: ↑ 14.12.2022 15:06 PS4 - Horizon Zero Dawn Complete Edition (фактично вдруге, перший раз проходив гру без Frozen Wilds).
Щас в каллисто на пк играю. Тоже очень круто зашла. Я в восторге!
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
garumer
Junior
-
Васильович
Member
Це жизаgarumer: ↑ 15.12.2022 12:30 Мені навіть зараз простіше на джойстику грати, ніж на ПК сидіти.
Сам також після 20+ років на клаво-мишах вимушено перейшов на консоль.
Спочатку в шутерах всяких було просто нестерпно, але минув рік і стало, в принципі, норм.
До речі, при роботі з дому це дало неочікуваний позитивний психологічний ефект - коли йдеш із-за компа в іншу кімнату пограти на Xbox, мозок підсвідомо переключається на "робочий день завершений". А то коли і працює, і граєш за одним столом, то весь час ніби на роботі. Розслабитися повністю не можеш. Можливо, це індивідуально, але отакі от враження.
-
Galactick
Member
Добрався таки до CONTROL. Декілька разів було починав грати, але то то сейви пропадали, то часу не було і бажання починати знову. А тут згадав, що вона в Епіку у мене є. Вже другий тиждень по кілька годин проводжу. Згадалось давно забуте відчуття, коли по-справжньому хочеться грати. Хотів було доповнення купити, але чомусь не працює оплата через приват
-
Hiden
Member
как же жаль что на ПК нет Mario Kart 8, играю на эмуле, это просто шедевр для олдфагов, кто играл дни напролет в CTR на ПС1.
консоль покупать ради одной игры как то очень не очень, а на ПК ради онлйна и за 60 баксов не грех бы отдать
остальные поделки и рядом не стоят по балансу и геймплею
консоль покупать ради одной игры как то очень не очень, а на ПК ради онлйна и за 60 баксов не грех бы отдать
остальные поделки и рядом не стоят по балансу и геймплею
-
Grava
Member
Hiden
После теста на эмуле купил картридж и подписку на год
После теста на эмуле купил картридж и подписку на год
-
snegurrrka
Member
https://store.steampowered.com/app/2094 ... ain_Beach/ - гра українського розробника із повною підтримкою солов'їної (озвучування + текст), проходиться за 3-4 години спокійно, забавні персонажі та діалоги, візуал простенький, але задоволення від гри не завадив отримати.
-
Prescott
Member
Накануне прохождения 2й части A Plague Tale (взял по скидке) решил пройти 1ю которую в своё время так и не осилил.
-
HAVOK
Member
Prescott
Капец.То же самое делаю.
Первую прошёл за выходные.
Во второй графика конечно на уровне и по проработке тоже подтянули.Рекомендую.
Капец.То же самое делаю.
Первую прошёл за выходные.
Во второй графика конечно на уровне и по проработке тоже подтянули.Рекомендую.
-
waylander
Junior
допроходжу god of war ragnarok, затягують сайди, тут цілі локації на рівні з основними можна пропустити, якщо тупо по сюжету перти.
паралельно 3й місяць граю у пк адаптацію gloomhaven, це прям топовам пошагова стратегія/рпг накшталт x-com
паралельно 3й місяць граю у пк адаптацію gloomhaven, це прям топовам пошагова стратегія/рпг накшталт x-com
-
Firebrand
Member
Sacred 2 Gold, уже в который раз))) . Если кто то знает игру ,очень похожую на Сакред по масштабности и интересности,то посоветуйте, буду рад.
-
Барбарис
Member
Firebrand, перший цікавіше. Але схожих немає: Titan Quest взагалі не те, Grim Dawn доволі цікава.
-
Firebrand
Member
глянул ну ютубе, спасибо. Можно пробовать.Барбарис: ↑ 06.01.2023 14:00Grim Dawn
-
x0taby4
Member
Timberborn залип як бджола в меді. Зараза так затягла що плину часу не відчуваю. Сів погратись і будильник зранку дзвонить...
-
dimon2277
Member
якщо зайде грім, то спробуйте path of exile (там кожні 3 місяці нова ліга, тому можно періодично повертатись в "свіжу" економіку)Firebrand: ↑ 06.01.2023 16:36глянул ну ютубе, спасибо. Можно пробовать.Барбарис: ↑ 06.01.2023 14:00Grim Dawn
-
The_Rusik
Member
dimon2277
Мне PoE вообще не зашла, на любителя.
После Titan Quest и Grim Dawn такое себе
Сейчас заканчиваю сюжетку The Division 2, классная гриндилка с хорошим сюжетом и графикой. Атмосфера правда не такая как в первой части, но играть интереснее, боты умнее, задания разнообразнее.
И уже скачал Dying Light, давно хотел поиграть в нее, но все руки не доходили.
Сейчас заканчиваю сюжетку The Division 2, классная гриндилка с хорошим сюжетом и графикой. Атмосфера правда не такая как в первой части, но играть интереснее, боты умнее, задания разнообразнее.
-
Firebrand
Member
спасибо за совет.dimon2277: ↑ 07.01.2023 19:17то спробуйте path of exile
-
MaxZema
Member
В The Division 2 есть одиночная компания?The_Rusik: ↑ 07.01.2023 19:34 dimon2277
-
The_Rusik
Member
MaxZema
Есть типа сюжет с основными и дополнительными заданиями.
В первой части в темной зоне даже не был. Просто игр еще много есть не пройденных, нет столько свободного времени бегать помимо сюжета.
Есть типа сюжет с основными и дополнительными заданиями.
В первой части в темной зоне даже не был. Просто игр еще много есть не пройденных, нет столько свободного времени бегать помимо сюжета.
-
dimon2277
Member
ну вона більше динаміки має ніж той же тітан, плюс поріг входу зараз дуже великийThe_Rusik: ↑ 07.01.2023 19:34 dimon2277
-
Prescott
Member
1я часть отличная, достаточно мрачная, по хорошему депрессивная, рекомендую осилить.The_Rusik: ↑ 07.01.2023 19:34И уже скачал Dying Light, давно хотел поиграть в нее, но все руки не доходили.