Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
Воно просто не працює з браузера. Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз, а з їх хойолабівського застосунку все працює. Тому я не міг розібратися, як ділитися посиланням.
На косметику чи айфон я не претендую, тому не буду навіть заморочуватися. Якби вони фігурки розігрували і якби була можливість вибрати фігурку кого саме ти хочеш і, головне, якби був нормальний шанс її отримати, тоді можна було б заморочитися з пошуком того, у кого ще немає цих карт для гадання.
На косметику чи айфон я не претендую, тому не буду навіть заморочуватися. Якби вони фігурки розігрували і якби була можливість вибрати фігурку кого саме ти хочеш і, головне, якби був нормальний шанс її отримати, тоді можна було б заморочитися з пошуком того, у кого ще немає цих карт для гадання.
-
lewerlin
Member
З цікавого, за Кафку розігрують темні окуляри, а за Генерала - нефритову(матеріал) печатку з левом.Kirakishou: ↑ 31.12.2023 20:19Якби вони фігурки розігрували і якби була можливість вибрати фігурку кого саме ти хочеш і, головне, якби був нормальний шанс її отримати, тоді можна було б заморочитися з пошуком того, у кого ще немає цих карт для гадання.
Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?(і може тому в мене немає "легендарних" проблем АМД )Kirakishou: ↑ 31.12.2023 20:19Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз,
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
А в мене таки забрали Хімеко. Тому я ще претендую на кавоваркуlewerlin: ↑ 31.12.2023 20:28З цікавого, за Кафку розігрують темні окуляри, а за Генерала - нефритову(матеріал) печатку з левом.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Я б не відмовився від фігурки Кафки або хоча би парфумів Tom Ford Oud Wood, які у розробників з неї асоціюються. Читав, що коли в Китаї був якийсь місцевий розіграш, то вони за Кафку давали ці парфуми.
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
Я б не відмовився від фігурки Кафки або хоча би парфумів Tom Ford Oud Wood, які у розробників з неї асоціюються. Читав, що коли в Китаї був якийсь місцевий розіграш, то вони за Кафку давали ці парфуми.
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
То мабуть теж я, бо я перейшов по тому посиланню і тоді у мене її мабуть ще не було. Хоча не впевнений.lewerlin: ↑ 31.12.2023 20:30А в мене таки забрали Хімеко. Тому я ще претендую на кавоварку
Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
-
lewerlin
Member
Я мав на увазі, що ФФ проблем не маю. А от ЮБлок може щось начудити.Kirakishou: ↑ 31.12.2023 20:36Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
Ще цікава штука. Коли в галереї переглядаєш карти, для кожної грає окремий саундтрек. І в Марч там щось новеньке. Натяк?
-
daesz
Member
В мене амуде і торіум і все нормально працює. Ну або я не поняв "наїзду"lewerlin: ↑ 31.12.2023 20:30Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?(і може тому в мене немає "легендарних" проблем АМД )Kirakishou: ↑ 31.12.2023 20:19Як і завжди з такими івентами, вони з браузера на ПК працюють через раз,
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Він по дефолту йде предустановлений в торіумі, тому точно не в ньому причинаKirakishou: ↑ 31.12.2023 20:36 Так, у мене Firefox. А ще uBlock Origin. Значить і правда в цьому причина.
-
lewerlin
Member
Обидва не "пойняли".daesz: ↑ 31.12.2023 20:51Ну або я не поняв "наїзду"
Малось на увазі тому і нема бо ФФ.lewerlin: ↑ 31.12.2023 20:30Все нормально з ПК. Може тому що Файрфокс?
-
daesz
Member
Я зараз переслухав всі - помоєму тільки на карті Кафки трек юзали в одному із трейлерів, Джинлю - чи то з трейлера чи з її сторі місії та Руан Мей - то десь з історії, і навіть не з її історії а десь Луофу. У всіх інших треки новіlewerlin: ↑ 31.12.2023 20:43 Ще цікава штука. Коли в галереї переглядаєш карти, для кожної грає окремий саундтрек. І в Марч там щось новеньке. Натяк?
-
lewerlin
Member
Я нові почув тільки у Броні і Марч. Тільки у Марч я точно впевнений, що його раніше не було. Всі інші або з гри, або з трейлерів(більшість з трейлерів).daesz: ↑ 31.12.2023 20:55У всіх інших треки нові
-
daesz
Member
В любому випадку - з Новим Роком, нарід. Всім Марч вайфу
За скільки там днів від коли вийшов апдейт вдалось Велта от так вкачати
За скільки там днів від коли вийшов апдейт вдалось Велта от так вкачати
- спойлер
- спойлер
Востаннє редагувалось 31.12.2023 21:05 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
-
Kirakishou
Member
100% причина в ньому, я вже розібрався. Фільтр з підписки EasyPrivacy блокує кнопку.daesz: ↑ 31.12.2023 20:51Він по дефолту йде предустановлений в торіумі, тому точно не в ньому причина
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Щодо музики там, я все не слухав, але схоже, що це музика з альбому Experience the Paths Vol. 1
-
lewerlin
Member
У Марч мікс на титульну тему ХСР.Kirakishou: ↑ 31.12.2023 21:07Щодо музики там, я все не слухав, але схоже, що це музика з альбому Experience the Paths Vol. 1
А я засейвив траї перед патчем і боса зафармив в перший же день.daesz: ↑ 31.12.2023 20:58Руан ось так, але я матеріали на 4/10/10/10, але немаю матеріалів з нового віклі боса
-
daesz
Member
Я також мав в планах засейвити, а потім механічно в понеділок пішов і вифармив всі 3 траї. А потім ска (музичний жанр, не мат) бл@ як згадавlewerlin: ↑ 31.12.2023 21:15 А я засейвив траї перед патчем і боса зафармив в перший же день.
-
Kirakishou
Member
Я тільки один раз боса пройшов, бо це треба було в понеділок чи вівторок для дейліка. Тому з двох босів зміг прокачати її до 4/6/8/9. Реліквії надів, які були. Я до цього деякі реліквії зі стандартних сетів зливав у прокачку, тому можливо щось дійсно перспективне злив. Зараз параметри такі: швидкість 142, ХП 4335, захист 1880, атака 1813, ефект пробиття 233,7%. Згідно prydwen.gg, це вже краще, ніж recommended endgame stats. Тому мабуть далі нічого їй фармити не буду в плані реліквій. Сліди звісно докачаю до максимуму.
-
daesz
Member
А ще в грі є ачівка - Trauma Team Platinum Bundle
Обидві відсилка до сайберпанку
-
Kirakishou
Member
Я так собі прикидаю, що підписку таки доведеться купувати. Інакше пролечу з Ахерон. Краще раз в місяць 220 гривень кинути, ніж потім купувати по 4400 за 50 круток. Бо чекати її рерану затія так собі. Я вже пролетів з Цзінлю і це за всю історію гри в геншин і ХСР мабуть перший персонаж, на якого я пожалів купити крутки. Всіх решта я або так отримував, або купував. До сих пір шкодую, що не купив тих 20 круток до гаранту на Цзінлю.
-
Kirakishou
Member
Ні, я передумав. Цей аккаунт проклятий, треба або купувати інший, або реролити. Це вже просто тупо знущання.
Гра дає тупо самих сміттєвих персонажів зі стандарту, причому не дає нових, а дає одних і тих самих. І на 80 крутці.
Ні Бороні, ні Вельта, ні Клари за програні 50/50 або зі стандартного банера. Зате є Е2 Гепард, який просто сміття в новому хаосі, Е1 Яньцин який також сміття. Ну і Хімеко Е2, яка вайфу, тому хай буде.
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Все, я однозначно перестаю витрачати гроші на в цей смітник. І на геншин також.
- спойлер
Гра дає тупо самих сміттєвих персонажів зі стандарту, причому не дає нових, а дає одних і тих самих. І на 80 крутці.
Ні Бороні, ні Вельта, ні Клари за програні 50/50 або зі стандартного банера. Зате є Е2 Гепард, який просто сміття в новому хаосі, Е1 Яньцин який також сміття. Ну і Хімеко Е2, яка вайфу, тому хай буде.
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Все, я однозначно перестаю витрачати гроші на в цей смітник. І на геншин також.
-
lewerlin
Member
Не орієнтуйтесь на це чудо. Прайдвен свої розрахунки бере з невідомого поки альтернативного всесвіту.Kirakishou: ↑ 31.12.2023 22:00Згідно prydwen.gg
А нижче на - Вархаммер 40к.daesz: ↑ 31.12.2023 22:08А ще в грі є ачівка - Trauma Team Platinum Bundle
Обидві відсилка до сайберпанку
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Блін, щойно дійшло!. Нус - це ж і є Бог-Машина!
-
Kirakishou
Member
Ну я порівнював їх рекомендації з рекомендаціями KeqingMains, KafkaMains — там люди пишуть гайди на купу сторінок у вигляді книги, і рекомендації по збіркам у них схожі. Інформацію вони беруть від Volkin — це доволі відомий геймер, який грає в купу гача-ігор.lewerlin: ↑ 01.01.2024 10:07Не орієнтуйтесь на це чудо. Прайдвен свої розрахунки бере з невідомого поки альтернативного всесвіту.
-
lewerlin
Member
В тому то й справа, що лише схожі. І це при тому, що у всіх рекомендації принципово узагальнені і лише трішки краще кнопки "рекомендовано" в грі.Kirakishou: ↑ 01.01.2024 10:15рекомендації по збіркам у них схожі.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Що ви пропонуєте? Якийсь кращий ресурс? Чи сидіти самому в екселі?
Подивився аккаунти на продаж – там одне сміття з реролів. Мабуть така моя доля отримувати за гроші сміття в цій грі. І без донатів теж не вийде, бо якщо буде скін на Кафку, то я однозначно його придбаю. Спробую тоді просто менше витрачати.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
І реролити аккаунт також не варіант, у мене на цьому вже 10 персонажів з максимальними трейсами та конус для Тіньюнь із БП. Це тупо величезна купа часу та ресурсів. Буду надіятися, що якщо перестану витрачати гроші, вдача трохи вирівняється. В геншині вже колись так було.
Відправлено через 15 хвилин 13 секунд:
Звичайно, не роблю все точно так, як рекомендують. Банально тому, що у мене може не бути якихось конусів чи реліквій. Я використовую гайди тільки для орієнтації, в якому напрямку прокачувати персонажа в першу чергу, а потім вже ставлю реліквії в залежності від команди, в якій буде цей персонаж. От сліди я прокачую тупо в максимум, тому мені в принципі байдуже, хто і що там рекомендує качати в першу чергу, а що не качати взагалі. Мені подобається качати таланти і сліди, тому я це роблю.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Звичайно, це стосується тільки вайфу. Решті я качаю тільки потрібні сліди.
Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Наприклад, моя Руан Мей.
Що, на вашу думку, я роблю не так?
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Єдине, це може дійсно треба спробувати покрутити їй конус, бо він імбовий. Або Е1.
Але тоді пролітаю з Блек Свон або Ахерон.
Що ви пропонуєте? Якийсь кращий ресурс? Чи сидіти самому в екселі?
Подивився аккаунти на продаж – там одне сміття з реролів. Мабуть така моя доля отримувати за гроші сміття в цій грі. І без донатів теж не вийде, бо якщо буде скін на Кафку, то я однозначно його придбаю. Спробую тоді просто менше витрачати.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
І реролити аккаунт також не варіант, у мене на цьому вже 10 персонажів з максимальними трейсами та конус для Тіньюнь із БП. Це тупо величезна купа часу та ресурсів. Буду надіятися, що якщо перестану витрачати гроші, вдача трохи вирівняється. В геншині вже колись так було.
Відправлено через 15 хвилин 13 секунд:
Звичайно, не роблю все точно так, як рекомендують. Банально тому, що у мене може не бути якихось конусів чи реліквій. Я використовую гайди тільки для орієнтації, в якому напрямку прокачувати персонажа в першу чергу, а потім вже ставлю реліквії в залежності від команди, в якій буде цей персонаж. От сліди я прокачую тупо в максимум, тому мені в принципі байдуже, хто і що там рекомендує качати в першу чергу, а що не качати взагалі. Мені подобається качати таланти і сліди, тому я це роблю.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Звичайно, це стосується тільки вайфу. Решті я качаю тільки потрібні сліди.
Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Наприклад, моя Руан Мей.
- спойлер
Що, на вашу думку, я роблю не так?
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Єдине, це може дійсно треба спробувати покрутити їй конус, бо він імбовий. Або Е1.
Але тоді пролітаю з Блек Свон або Ахерон.