Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 08:49Знайшов на реддіті тред двомісячної давнини, що в Китаї деякі стурбовані громадяни (боти тенсенту та феміністки) поскаржилися на пупок Руан Мей і можливо міхойо знову прийдеться всіх цензурити. Але якщо її релізнули з пупком і нам показали ще двох персонажів з пупком, в тому числі і голим пупком у Ахерон — значить, вони пройшли цензуру.
Щодо геншина є інформація, що вони можуть покращити текстури персонажів до рівня тих, які є на плейстейшн 5. В налаштуваннях з’явиться пункт про налаштування якості текстур персонажів.
Скоріш за все Хойо вирішили, що шлях Вальв - набагато простіший і легший. І оптимум - таки трохи підкрутити китайський серв.

Отправлено спустя 53 секунды:
Kirakishou: 31.12.2023 08:51Здається, ми навіть їх сюди постили. Принаймні, я анімації Блек Свон точно постив.
Я точно Ханабі кидав. :rolleyes:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
А що за шлях Valve? Це коли вони дозволили ігри для дорослих? Підкрутити китайський сервер мабуть не вийде, бо упороті китайські гравці знову піднімуть хвилю хейту, як у випадку з Bunny Girl Event у Honkai Impact 3rd. Тоді вони репетували, чому наші дівчати танцюють стриптиз для лаоваїв, а не для нас. Можна подумати, що в цих іграх одні китаянки, ага. І що вони не вкрадені у японців починаючи від дизайну і закінчуючи типажами. Інша справа, що не тільки міхойо, а й загалом вся ігрова індустрія отримує в Китаї великі прибутки, тому вони в першу чергу прислухаються до китайських гравців.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 09:04А що за шлях Valve?
В доту не грали?
В Китаї для конкретно доти окремий сервер, не пов'язаний з глобальними і свій Стім. Різниця лише в цензурі візуалу. Тупо все те саме, тільки "шкурки" інші(Китайці правда ниють, але тихенько і подалі від електроніки, а то партія почує).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 09:15В доту не грали?
Ні, жодного разу. Але знаю, що в Китаї свій стім і що для них змінюють ігри та фільми.

Впевнений, міхойо не будуть робити гру без цензури для глобала. Вони просто зроблять цензуру для всіх. Бо з однієї сторони цього вимагають китайські феміністки і комуністи, з іншої – американська соні та американські феміністки. Зробиш для західного ринку без цензури – почнуть репетувати американські феміністки. Тому дякувати хоча б за те, що вони продовжують робити ігри з гарними японськими анімешними дівчатами. Але сумніву немає, що для звичайного геймера будуть продовжувати закручувати гайки. Не здивуюся, якщо любителям фізики скоро прийдеться в усі ігри грати з модами. До речі, на ютубі буває зустрічаю людей, які грають в геншин з модами. При цьому, вони купують там крутки і взагалі не паряться. І їх чомусь не банять. Міхойо не банить за моди?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 09:48Зробиш для західного ринку без цензури – почнуть репетувати американські феміністки.
Ну на це їм точно начхати. На західних шизів, Хойо стабільно кладуть болт без жодних наслідків. Комюніті, на Заході, чимось схоже на поняшне, дуже боляче здачі дає. І поняшники до речі вписуються теж, хоча між ними є доволі відомий холівар(ЧуньЮнь vs Сомбра).
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 08:51 lewerlin
Здається, ми навіть їх сюди постили. Принаймні, я анімації Блек Свон точно постив.
Я пам'ятаю анімації і однієї, і другої, але там не було не в самому бою і не разом обидві :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 12:24На західних шизів, Хойо стабільно кладуть болт без жодних наслідків.
Але міхойо зацікавлені в тому, щоб їх ігри були доступні в Playstation Store, Google Play та App Store. А ці магазини до думки західних шизів в твіттері дослуховуються. Тому як знати. Я взагалі не впевнений, що ініціаторами цензури є саме комуністи, а не Sony Interactive Entertainment.
І навіщо вони взагалі ставлять рейтинг для ігор 12+? Поставили б 16+ і це вирішило б всі ці проблеми з цензурою. Малолітки все одно не витрачають гроші на їх ігри, тільки створюють навантаження на сервер. Поставили б 16+, не довелося б цензурити персонажів, а малолітки і так грали б в ці ігри. Якщо вже їм так важлива велика база гравців, а не ті, хто реально платить гроші.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 12:41А ці магазини до думки західних шизів в твіттері дослуховуються.
От ні разу. Дослуховуються ті, кому це може вартувати вагомих прибутків/рейтингів. Це критично для Голлівуду наприклад, чи якихось західних виконавців, з аудиторією типу "тупа домогосподарка"(з них легше всього гроші трясти). Для магазинів гугла/еппла - взагалі мимо, якщо тільки вагомі публічні особи/політики не впишуться і в суд не подадуть(без суду ніхто і пальцем не ворухне). Для самих Хойо, основна аудиторія на "заході", а лише на "заході" в ходу толерастична шиза(не плутати з адекватною толерантністю), - самотні асоціали, котрі навпаки займуть їх бік у цій суперечці.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Ну, будемо сподіватися. Але в те, що вони зроблять окремо сервер з цензурою для Китаю, я не вірю. Якщо цензура буде в Китаї, то вона буде скрізь. І так дивно, що вони в геншині на глобалі залишили можливість одягнути персонажів в старі версії одягу, а не просто прибрали їх. Зробити окремий сервер вони можуть тільки якщо в самому Китаї у них дуже сильно впадуть прибутки і вони почнуть орієнтуватися в першу чергу не на китайських гравців, а на японських та корейських. Але я думаю, що вони зроблять все, щоб продовжувати отримувати прибутки в Китаї. Введуть яку потрібно цензуру і зроблять таку гачу, яка задовільнить комуністів. Те, що вони переробили систему дейліків за якийсь місяць і почали робити зміни, які не робили роками – вже чудово говорить про те, що міхойо робитимуть все, що скажуть комуністи. До речі бачив новину, що комуністи хочуть дещо послабити той свій закон про гача-ігри, бо це призвело до падіння акцій ігрових компаній.
S
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 08:49 Краще не треба. :gigi:
Хіба що ви дуже сильно впевнені в міцності власної психіки. :D
Внешне выглядит как что то среднее между линейкой и аеоном потому вряд ли там что то невероятное.
lewerlin
Member

Повідомлення

S: 31.12.2023 14:33Внешне выглядит как что то среднее между линейкой и аеоном потому вряд ли там что то невероятное.
От взагалі мимо :-P .
Геншин - по суті онлайн Зельда з гачею і вайфушками. З ММО елементів - кооп на 4 тіла, з купою обмежень.
ХСР - Sci-Fi JRPG... з гачею і вайфушками :laugh: . З ММО елементів - один афк персонаж "підтримки" для данжів.
daesz
Member

Повідомлення

Ні у кого немає дублікатів Спаркл та Хімеко у веб івенті? Можу дати взамін всіх крім Руан та Генерала (здається) :)

Дали Хімеко в діскорді, а Спаркл отримуєш коли збираєш всі інші 13 карток, якщо комусь бракує кого-небудь крім Руан/Хімеко/генерала - то можуподілитись :up:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2023 17:46Ні у кого немає дублікатів Спаркл та Хімеко у веб івенті? Можу дати взамін всіх крім Руан та Генерала (здається) :)
Хімеко є дві.
спойлер
Даю
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Я всі зібрав і є лишок.

Отправлено спустя 16 минут 29 секунд:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2023 17:46якщо комусь бракує кого-небудь крім Руан/Хімеко/генерала - то можуподілитись
Мені когось одного бракує, але ліниво гуглити, кого саме. Той, хто між Топаз та Руан Мей.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 19:25Мені когось одного бракує, але ліниво гуглити, кого саме. Той, хто між Топаз та Руан Мей.
спойлер
Тримайте
Kirakishou
Member

Повідомлення

Але гадаю, що до кінця івента отримаю цього персонажа. Алсо програв з гадань, у мене на всі питання про виграш 50/50, про виграш леги, чи питання про любов – у гаданнях нічого хорошого. Тільки раз на питання про ранній дроп леги сказало, що може бути.

Відправлено через 32 секунди:
Дякую!
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 19:29 Алсо програв з гадань, у мене на всі питання про виграш 50/50, про виграш леги, чи питання про любов – у гаданнях нічого хорошого. Тільки раз на питання про ранній дроп леги сказало, що може бути.
Там тупо рандомні карти на рандомні питання. А гадання прив'язані до карт.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2023 19:31Там тупо рандомні карти на рандомні питання. А гадання прив'язані до карт.
Так, але все одно цікаве співпадіння.

Тепер мені треба шукати з ким поділитися картою, щоб отримати аватарку. Тут в темі вже нікому не треба?
Можете хтось спробувати перейти по посиланню? Може там не обов’язково давати її тому, у кого персонажа ще немає?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.12.2023 19:46Тепер мені треба шукати з ким поділитися картою, щоб отримати аватарку.
Ні. Там треба "поділитись" зібраним каталогом. Кнопка зверху.
Kirakishou: 31.12.2023 19:46Може там не обов’язково давати її тому, у кого персонажа ще немає?
Обов'язково тому, в кого немає. І там ще зразу в розіграш потрапляєш. Залежно від того, що віддав. От ви забрали мого Аргенті і я тепер претендую на набір косметики KissMe :lol:
Відповісти