Останні статті і огляди
Новини
The Witcher 3: Wild Hunt
-
Hotty
Member
У меня файл подкачки отключен, играю на высоких, потребление памяти в игре вместе с виндой не больше 6,5GB.
В настройках драйвера включите анизотропную фильтрацию 16х, что бы под ногами трава не пропадала.
В настройках драйвера включите анизотропную фильтрацию 16х, что бы под ногами трава не пропадала.
-
Kib
Member
Файл подкачки мин/макс 3500/5400. Винда, 7 Максимальная. Игра на ссд стоит.rage11:сколько файл подкачки и какая винда?
-
Nic_Roman
Member
Як називається остання сюжетна місія в грі?
Добавлено через 37 минут 8 секунд:
Появилося завдання - башня из неоткуда, гра не ліцензія, не проходити?
-
*sam*
Member
Последняя миссия перед чередой концовочных заданий - Остров туманов, а башня из неоткуда обычный заказ
-
Nic_Roman
Member
*sam*
Десь писало що башня це від розробників хитрість, якщо гра не ліцензійна то вийти не можливо з неї.
Чого питаюся який останній квест, тому що на 25 рівні і багато додаткових виконував але не всі брав з дощок оголошень і вже дойшов до острова. Гра дуже коротка. Далі що просто прокачувати обладунки і Геральта? І бігати по оголошеннях
А як доповнення запустити? Версія 1.10
Десь писало що башня це від розробників хитрість, якщо гра не ліцензійна то вийти не можливо з неї.
Чого питаюся який останній квест, тому що на 25 рівні і багато додаткових виконував але не всі брав з дощок оголошень і вже дойшов до острова. Гра дуже коротка. Далі що просто прокачувати обладунки і Геральта? І бігати по оголошеннях
А як доповнення запустити? Версія 1.10
-
PainFul_ck
Member
Дополнения автоматически работают после установки! Квесты из дополнения Каменное сердце (если установлено), сразу будут висеть в списке заданий.
-
minato87
Member
Nic_Roman:Як називається остання сюжетна місія в грі?
GOG версию качать нужно. Точная копия лицензии и патчи сама качает и дополнения
-
Nic_Roman
Member
minato87
Дякую, перекачаю!
*sam*
Скільки всіх квестів має бути? Поки що 140 пройдених, 4 провалених і 10 висять з картами
Дякую, перекачаю!
*sam*
Скільки всіх квестів має бути? Поки що 140 пройдених, 4 провалених і 10 висять з картами
-
*sam*
Member
Nic_Roman
Не помню, отталкивайся по сюжету от острова туманов, он заключительный
Не помню, отталкивайся по сюжету от острова туманов, он заключительный
-
mycolaevich
Member
*sam*
Вообще-то "Остров туманов" не совсем заключительный. Это вроде начало конца
Вообще-то "Остров туманов" не совсем заключительный. Это вроде начало конца
-
*sam*
Member
mycolaevich
я про это выше и писал
я про это выше и писал
-
Nic_Roman
Member
*sam*
Дойшов до нього, бачив Ти скидав скін то в Геральт 55 рівня, в мене 25) ці місії що треба виграти унікальні карти як пройти тик щоб не грати в карти)
Дойшов до нього, бачив Ти скидав скін то в Геральт 55 рівня, в мене 25) ці місії що треба виграти унікальні карти як пройти тик щоб не грати в карти)
-
*sam*
Member
Nic_Roman
Не играй в карты, это не обязательно, то просто режим новая игра+
Не играй в карты, это не обязательно, то просто режим новая игра+
-
Nic_Roman
Member
*sam*
Але завдання є там виграти унікальну карту. То нічого для сюжету що 4 місії провалив?
Але завдання є там виграти унікальну карту. То нічого для сюжету що 4 місії провалив?
-
*sam*
Member
Nic_Roman
я в них вообще не играл и ничего, прошел игру
я в них вообще не играл и ничего, прошел игру
-
Nic_Roman
Member
*sam*
Де можна знайти мастера коваля. Можна скрін? Будь-ласка
-
mycolaevich
Member
Той що по броні - в маєтку барона.Nic_Roman:*sam*
Той що по зброї - ельф в Новіграді.
- спойлер
-
Nic_Roman
Member
mycolaevich
Дякую, був в того коваляв в Новіграді але не міг згадати де) більше нема майстрів?
Дякую, був в того коваляв в Новіграді але не міг згадати де) більше нема майстрів?
-
Nic_Roman
Member
Двимерит десь конкретно можна знайти чи з якогось предмету розкласти?
Добавлено через 12 минут 22 секунды:
найшов таку табличку) http://rpglib.ru/games/witcher-3-wild-hunt/metal/" target="_blank
Добавлено через 12 минут 22 секунды:
найшов таку табличку) http://rpglib.ru/games/witcher-3-wild-hunt/metal/" target="_blank
-
*sam*
Member
У меня после первого прохождения 37 слитков двимерита, где взял не помню