Я так завжди ролюKirakishou: ↑ 26.12.2023 22:51 Я ось думаю, як мені Руан Мей ролити. Спробувати не крутити її негайно, як тільки оновиться банер, а спочатку пройти її місію, потім подивитися на неї відгуки, спробувати її в тестовому режимі. А потім кидати по 10 круток за сесію, а не тупо зливати все за раз. Просто я майже завжди ролив по вайфу-фактору. Тобто навіть не пробуючи персонажа та не проходячи її сюжет, образу біг ролити. І ніколи не ролив по десяток круток за сесію, а одразу все зливав. Спробую кидати по 10 ролів в день, наприклад. Або 10 вранці і 10 увечері. Бо вже дістали ці постійні програші 50/50, треба спробувати якось інакше крутити.
Я б хотів точно конус Вовка для Велта, конус Джинлю на рерані, ейдолони Кафки. І от дуже хочу конус Мей, але тут як пощастить з самою Мей.Kirakishou: ↑ 26.12.2023 22:51 Щодо цього — жодних сумнівів. А ось якщо поставити за мету зібрати комусь всі ейдолони, тоді від якихось вайфу на деякий час прийдеться відмовитися. І тут постає питання, яке я для себе так і не зміг вирішити. Чи варто ролити ейдолони та конуси, чи краще просто забрати всіх вайфу?