Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
Поскролив я сторінку і це капець!
В нас точно ігри про анімешних дівчат?
В нас точно ігри про анімешних дівчат?
-
daesz
Member
У нас гра про розумних аніме дівчат (Герта і Руан)
-
lewerlin
Member
Я звісно можу помилятись, але по всьому Експресу, стирчать вушка Пом-Пом, що Хімеко розумніше їх всіх разом узятих.daesz: ↑ 26.12.2023 20:18У нас гра про розумних аніме дівчат (Герта і Руан)
-
daesz
Member
Я не дуже уловлюю про вушка ПомПом
-
Kirakishou
Member
lewerlin
До речі, нагадайте, чому у вас Кафка анти-вайфу? Я пам’ятаю, що Попаз схожа на колегу і тому анти-вайфу, а Кафка? Судячи з відгуку про Блек Свон, Кафка мабуть також застара для вас?
daesz
Приймається. Е1 ви впіймали в погоні за Гвіневрою. Але в цілому то був приємний банер, бо няшка Попаз була на банері. А як вам крутити банер Цзін Юаня за гроші в погоні за Тіньюнь?
До речі, нагадайте, чому у вас Кафка анти-вайфу? Я пам’ятаю, що Попаз схожа на колегу і тому анти-вайфу, а Кафка? Судячи з відгуку про Блек Свон, Кафка мабуть також застара для вас?
daesz
Приймається. Е1 ви впіймали в погоні за Гвіневрою. Але в цілому то був приємний банер, бо няшка Попаз була на банері. А як вам крутити банер Цзін Юаня за гроші в погоні за Тіньюнь?
-
daesz
Member
Я крутив його також, там було погоня за ВА Джин Юаня і частково Тіньюн, її я доречі не отримав жодного ейдолону, але отримав її з стандартного банера, а потім ще з якогось - добив до Е4
-
Kirakishou
Member
Загалом я зараз пригадую свої почуття, коли тільки познайомився з Кафкою, і потім, коли чекав її банер — у мене давно такого не було, щоб хтось так зводив з розуму. Про жінок ірл навіть не кажу, вони давно не викликають таких емоцій. Навіть нових аніме-персонажів не можу пригадати в цьому році, які б зводили з розуму, як Кафка. Я люблю Сакуру і Райден, і чекаю їх в ХСР, але очікування їх банерів зараз також не викликають таких емоцій, які викликало очікування банера Кафки. Якби я не був зараз у зав’язці в плані алкоголю, я б взяв літрову пляшку віскі і замість відеокарти просадив би всі гроші на е6 Кафку. Може і правда замість нових вайфу варто спочатку забрати всі едолони для Кафки?
-
lewerlin
Member
Вайби Макіми. Хоча, якщо її розкриють дещо по іншому, я можливо і заберу на рерані. До "Мисливців" в мене в принципі непогане ставлення.Kirakishou: ↑ 26.12.2023 20:54До речі, нагадайте, чому у вас Кафка анти-вайфу?
Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
От до речі це було не дуже приємно(Гуй в банері Топаз). Гвіневру хочу, але Топаз у мене не отримає і найменшого шансу.Kirakishou: ↑ 26.12.2023 20:54Приймається. Е1 ви впіймали в погоні за Гвіневрою.
-
Kirakishou
Member
Зрозумів. Для мене то не проблема. Та і Кафка насправді добра в порівнянні з Макімою. Принаймні з тієї інформації, яку ми зараз маємо.lewerlin: ↑ 26.12.2023 21:13Вайби Макіми.
У мене ніколи не було такого, щоб якісь люди чи події ірл впливали на моє відношення до вайфу. Дякувати, що хоча би в цьому відношенні у мене з дахом все нормально. Інші аніме-персонажі можливо колись впливали на відношення до схожих на них по типажу чи зовнішності персонажів, але це не точно, бо не можу пригадати.lewerlin: ↑ 26.12.2023 21:13Гвіневру хочу, але Топаз у мене не отримає і найменшого шансу.
-
daesz
Member
Я, чесно кажучи, не думав, що колись буду роляти ейдолони для когось. Але дот пачку в майбутньому хотів би всю Е6. Кафка+Свон+2, доти - то тупо імбаKirakishou: ↑ 26.12.2023 21:09 Загалом я зараз пригадую свої почуття, коли тільки познайомився з Кафкою, і потім, коли чекав її банер — у мене давно такого не було, щоб хтось так зводив з розуму. Про жінок ірл навіть не кажу, вони давно не викликають таких емоцій. Навіть нових аніме-персонажів не можу пригадати в цьому році, які б зводили з розуму, як Кафка. Я люблю Сакуру і Райден, і чекаю їх в ХСР, але очікування їх банерів зараз також не викликають таких емоцій, які викликало очікування банера Кафки. Якби я не був зараз у зав’язці в плані алкоголю, я б взяв літрову пляшку віскі і замість відеокарти просадив би всі гроші на е6 Кафку. Може і правда замість нових вайфу варто спочатку забрати всі едолони для Кафки?
-
lewerlin
Member
Ну дивлячись які люди. Просто, дуже неприємні асоціації - негатив. А навіщо мені негатив від Вайфу? Тим більш, Топаз настільки чітко списана з реальних професійних колекторів, що просто шок. З усіма позитивними сторонами. Еталонний образ просто. Її гейм-дизайнер знав свою справу.Kirakishou: ↑ 26.12.2023 21:28У мене ніколи не було такого, щоб якісь люди чи події ірл впливали на моє відношення до вайфу.
-
Kirakishou
Member
Я помітив закономірність, а знайомство з Кафкою це тільки підтвердило, що мене зводять з розуму електро-вайфу. Сакура, Райден, Кафка. В геншині Яе (Сакура) С4. Якби ляо не заскамив, була би С6. З Райден та ж історія – ляо заскамив. Просто на відміну від геншину, в ХСР ще мало вайфу, тому хочеться всіх нових. А в геншині нові вже якось не вставляють, тільки дорослі жінки. Ну і до речі нова мушкетерка з івенту також сподобалася.daesz: ↑ 26.12.2023 21:29Я, чесно кажучи, не дума, що колись буду роляти ейдолони для когось. Але дот пачку в майбутньому хотів би всю Е6. Кафка+Свон+2
Тому маю бажання все ж таки колись забрати всі ейдолони для Кафки. Ну і до речі це не складно зробити на довгій дистанції навіть без донатів. Просто не крутити всіх підряд, а певний час позбирати крутки.
-
daesz
Member
БейдуKirakishou: ↑ 26.12.2023 21:46 Я помітив закономірність, а знайомство з Кафкою це тільки підтвердило, що мене зводять з розуму електро-вайфу.
Kirakishou: ↑ 26.12.2023 21:46 Ну і до речі це не складно зробити на довгій дистанції навіть без донатів. Просто не крутити всіх підряд, а певний час позбирати крутки.
Це контент кріейтор з геншина, ф2п, має майже всіх персонажів
-
Kirakishou
Member
Та які б вони не були. У мене також повно заморочок і конфліктів в першу чергу з самим собою, мене буває якась ситуація так може вибити із колії, що допомагає або алкоголь, або седативні засоби. Але я ніколи не переношу це на свій аніме-світ та вайфу. Я вам більше скажу, мене якась ситуація чи персонаж в аніме може більше вибити із колії, ніж люди ірл. Я можу ревіти як дитина при перегляді аніме, самому собі посміхатися або навіть розмовляти з собою, а події ірл — інколи буває таке відчуття, що я спостерігаю на них зі сторони. По-моєму це якесь психічне захворювання, типу розлад особистості, але пофіг. Я в цьому році був у психіатра, вона не захотіла навіть вислухати, сказала, що я нормальний. Лікарі зараз думають, що всі чоловіки хочуть відкосити від війни, тому для них всі нормальні. Тому спускаю всі гроші та весь вільний час на аніме-дівчат, скільки того життя.lewerlin: ↑ 26.12.2023 21:40Ну дивлячись які люди. Просто, дуже неприємні асоціації - негатив. А навіщо мені негатив від Вайфу?
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Ліза в геншині, я заради неї взагалі почав в геншин грати. Потім Бейдо, Сара. Яе Міко та Райден Сьогун, самом собою. В ХСР — Кафка і Тіньюнь. Також Сервал. Ще мені подобається, що більшість — це дорослі жінки. Відколи себе пам’ятаю, мені завжди подобалися старші сестрички, типаж оне-сами в аніме.daesz: ↑ 26.12.2023 21:55Бейду
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Я в геншині за три роки витратив трохи більше 600к примогемів. Це при тому, що я тривалий час взагалі не чіпав безодню. І бувало, що по тижню-два не грав в гру по різним причинам. Якби не крутив всіх підряд, то вже всі улюблені були б С6.
-
daesz
Member
Якісь з цих персонажів мають ейдолони, але я його геншин контент дивлюсь тільки коли він ТСГ грає, тому не знаю які
-
Kirakishou
Member
daesz
Залежить від вдачі. Майже впевнений, що він реролив аккаунт, поки не підібрав нормальний. У мене на банері новачка лєга не прилетіла. Але я тоді якось і не подумав, що можна реролити акаунт. Менше з тим, у мене є всі жіночі персонажі, окрім Ху Тао.
Я просто суджу по собі. Ось я на банері Навії витратив 213 круток. Це майже три лєги. Якщо повезе і виграєш всі 50/50, то це три сузір'я для персонажа. А я бувало витрачав по 500 круток на банер. Тобто якщо поставити собі за мету отримати всі ейдолони, то це реально зробити на протязі року. В ХСР можна навіть без донатів, бо дають більше безкоштовних круток, ніж в геншині.
Залежить від вдачі. Майже впевнений, що він реролив аккаунт, поки не підібрав нормальний. У мене на банері новачка лєга не прилетіла. Але я тоді якось і не подумав, що можна реролити акаунт. Менше з тим, у мене є всі жіночі персонажі, окрім Ху Тао.
Я просто суджу по собі. Ось я на банері Навії витратив 213 круток. Це майже три лєги. Якщо повезе і виграєш всі 50/50, то це три сузір'я для персонажа. А я бувало витрачав по 500 круток на банер. Тобто якщо поставити собі за мету отримати всі ейдолони, то це реально зробити на протязі року. В ХСР можна навіть без донатів, бо дають більше безкоштовних круток, ніж в геншині.
-
daesz
Member
У нього акк ід 1919, думаєте реролив?Kirakishou: ↑ 26.12.2023 22:26 daesz
Відправлено через 5 хвилин 33 секунди:
Реролити аки - то, звичайно, хороша ідея, щоб дати собі хед-старт, але я в геншині спробував тільки в межах 1 аку, в ХСРі - теж саме. В Аркнайтсі, як виявилось, 9 раз реролив. В будь-чому іншому зараз полінився би. Хіба в Ендфілді
-
Kirakishou
Member
daesz
Можливо, донатив. Плюс їм міхойо перед банерами крутки засилають, а також є доступ на окремий сервер для контент-кріейторів. Хоча все залежить від того, скільки у тих персонажів сузір’їв та які сигнатурки. Там нічого незвичного і для ф2п, якщо гарна вдача і враховуючи, що він довго грає.
Можливо, донатив. Плюс їм міхойо перед банерами крутки засилають, а також є доступ на окремий сервер для контент-кріейторів. Хоча все залежить від того, скільки у тих персонажів сузір’їв та які сигнатурки. Там нічого незвичного і для ф2п, якщо гарна вдача і враховуючи, що він довго грає.
-
daesz
Member
Там 0 сигнатур, і впевнений що не донатив, по сузір'ях точно Е6 Рейден, і Казуха високо, всі інші незнаю, швидше за все Е0, хіба що на стандартних вище 0.
Я просто до того веду, що через 3 роки - точно можна мати всіх вайфу ф2п, деяких навіть з ейдолонами
Я просто до того веду, що через 3 роки - точно можна мати всіх вайфу ф2п, деяких навіть з ейдолонами
-
Kirakishou
Member
Я ось думаю, як мені Руан Мей ролити. Спробувати не крутити її негайно, як тільки оновиться банер, а спочатку пройти її місію, потім подивитися на неї відгуки, спробувати її в тестовому режимі. А потім кидати по 10 круток за сесію, а не тупо зливати все за раз. Просто я майже завжди ролив по вайфу-фактору. Тобто навіть не пробуючи персонажа та не проходячи її сюжет, образу біг ролити. І ніколи не ролив по десяток круток за сесію, а одразу все зливав. Спробую кидати по 10 ролів в день, наприклад. Або 10 вранці і 10 увечері. Бо вже дістали ці постійні програші 50/50, треба спробувати якось інакше крутити.
Щодо цього — жодних сумнівів. А ось якщо поставити за мету зібрати комусь всі ейдолони, тоді від якихось вайфу на деякий час прийдеться відмовитися. І тут постає питання, яке я для себе так і не зміг вирішити. Чи варто ролити ейдолони та конуси, чи краще просто забрати всіх вайфу?daesz: ↑ 26.12.2023 22:43очно можна мати всіх вайфу ф2п